החוליה החלשה
חוזרת!!!

The Evil Cat

New member
החוליה החלשה ../images/Emo88.gif חוזרת!!!

שיו.. 46 שעות בשבוע זה לא קל!
אז מתנצל על שבוע שעבר.. והנה הפינה חוזרת! וחסר לכם שלא התגעגעתם
וכמו בכל סופ"ש, תעלה הפינה (הלא כלכך) החדשה! כל אחד מחברי הפורום יבחר את השיר הישראלי והבינלאומי שהוא היה רוצה להוציא מהמצעד. ההצבעה תסגר ביום שישי. המועמדים יפורסמו בתתי-השרשור שמתחת להודעה זו והחוליה החלשה של שבוע שעבר: ישראלי: שי גבסו- תגידי לי את
בינלאומי: ג'סטין טימברלייק - סקסי באק
השירים האלו יוצאים מהרשימה שבוע נעים

The Evil Cat

New member
ישראלי ../images/Emo104.gif

גלעד שגב-נצמד ללב אסף אמדורסקי-ביחד סינרגיה-תראי זה אני תומר יוסף-אל תטוסי אריק ברמן-מה עוד ביקשת אביב גפן-זה רק הלב שכואב לך נינט טייב- הכל יכול לקרות מוש בן ארי - משא ומתן קרן פלס - שמעון השכן עמית פרקש - מליון כוכבים נינט טייב - כשאתה כאן איה כורם - יונתן שפירא הדורבנים - כל מה שרצית הראל סקעת - משהו ממני דיןדין אביב - מוכרת לי מפעם

tkuihehr

New member
../images/Emo128.gif ביחד

ביחד, כשיש נגדו כבר 2 קולות ,נוציא אותו השבוע

The Evil Cat

New member
בינלאומי ../images/Emo222.gif

Scissor Sisters-I Don't Feel Like Dancing The Pipettes-Pull Shapes Panic! At The Disco- אני כותב בלה בלה! Lilly Allen - Smile System Of A Down - Lonely Day Paris Hilton - Stars Are Blind U2 Ft Marry J - One Evenecense - Call me ג'יימס דין Deja Vu של ג'יי זי וביונסה Allegro-Someone Else רג'ינה ספקטור - פידליתי! RHCP - TELL ME BABY קולדפליי- וואייט שדווס וורלד הולד און נלי פורטדו - אוכלת גברים כריסטינה אגילרה - אין גבר אחר ריהנה - איינפייטפול

למעלה