החוליה החלשה

The Evil Cat

New member
החוליה החלשה ../images/Emo88.gif

כמו בכל סופ"ש תעלה הפינה החדשה כל אחד מחברי הפורום יבחר את השיר הישראלי והבינלאומי שהוא היה רוצה להוציא מהמצעד. ההצבעה תסגר ביום שישי. המועמדים יפורסמו בתתי-השרשור שמתחת להודעה זו והחוליה החלשה של שבוע שעבר: ישראלי: חושב עליה
בינלאומי: משקנדה
ולכן השירים האלו יוצאים מהרשימה שבוע נעים

The Evil Cat

New member
ישראלי ../images/Emo104.gif

הנרי וניקה- בגידה דפנה והעוגיות- דפנה פיק אסף אמדורסקי-ביחד הדג נחש- איזה כיף אייל גולן- אל תלכי לי דניאל זילברשטיין- אלייך דין דין אביב-חולמת סיון שביט- את מי את משקה ארקדי דוכין- רגע לפני קרן פלס-אם אלה החיים סינרגיה- מרגיש אחר איה כורם- קליפה הדורבנים-עוד לילה ג'ירפות-גג נינט טייב- כשאתה כאן אביב גפן- זה רק הלב שכואב לך הראל סקעת- משהו ממני שי גבסו- תגידי לי את

limors2

Active member
../images/Emo128.gifסיון שביט-את מי את משקה../images/Emo128.gif../images/Emo54.gif

tkuihehr

New member
../images/Emo128.gif שי גבסו- תגידי לי את ../images/Emo128.gif

אל תסקלו אותי |מתגונן|

RenanaD

New member
../images/Emo128.gifהנרי וניקה - בגידה../images/Emo128.gif../images/Emo131.gif

מה שהם עשו לשיר זו בושה וחרפה!

Euterpe

New member
../images/Emo128.gifנינט טייב- כשאתה כאן../images/Emo128.gif

היא דורשת בווקקסס!

RJlake

New member
../images/Emo128.gif אייל גולן-אל תלכי לי

ומה קרה לכם השיר של נינט ממש טוב!!

../images/Emo128.gifהנרי וניקה- בגידה../images/Emo19.gif

מה השאלה בכלל?! רננה לגמרי צודקת! חרא כיסוי לאחלה שיר!

The Evil Cat

New member
בינלאומי ../images/Emo222.gif

שון פול-נבר גונה בידה סיים גוגודולז-סטיי ווית' יו פוסיקט דולז- ביפ גנארלס בארקלי- קרייזי ריהנה- אס או אס שיטה של למטה- יום בודד שאקירה שאקירה דיפ דיש- דרימז רד הוט- טל מי בייבי אלגרו וLV- מישהו אחר בוב סינקלייר- וורלד,הולד נלי פורטדו-אוכלת הגברים מדונה- איזיק פאניק אט דה דיסקו קולדפליי- וויט שאדוז כריסטינה- איינט נו גבר אחר פורט מיינור- וורדיוגו יוטו ומעערי- אחד

tkuihehr

New member
../images/Emo128.gif שון פול-נבר גונה בידה סיים ../images/Emo128.gif

למעלה