החוליה החלשה

The Evil Cat

New member
החוליה החלשה ../images/Emo88.gif

כמו בכל סופ"ש תעלה הפינה החדשה כל אחד מחברי הפורום יבחר את השיר הישראלי והבינלאומי שהוא היה רוצה להוציא מהמצעד. ההצבעה תסגר ביום שישי. המועמדים יפורסמו בתתי-השרשור שמתחת להודעה זו והחוליה החלשה של שבוע שעבר: ישראלי: הנרי וניקה- בגידה
בינלאומי: מדונה- אייזיק
השירים האלו יוצאים מהרשימה שבוע נעים

The Evil Cat

New member
ישראלי ../images/Emo104.gif

רוח ים -גלעד שגב כמוני- אלון דה לוקו והצל ביחד -אסף אמדורסקי חולמת -דינדין אביב ומוש בן ארי איזה כיף -הדג נחש גג- הג'ירפות את מי את משקה דמעות -סיון שביט אל תלכי לי -אייל גולן מרגיש אחר -סינרגיה קליפה - איה כורם רגע לפני -ארקדי דוכין משהו ממני -הראל סקעת אם אלה החיים -קרן פלס עוד לילה -הדורבנים זה רק הלב שכואב לך -אביב גפן תגידי לי את -שי גבסו כשאתה כאן -נינט טייב

a b u y a

New member
../images/Emo128.gifאיזה כיף- הדג נחש../images/Emo128.gif

הנרי וניקה

limors2

Active member
../images/Emo128.gifאת מי את משקה דמעות../images/Emo128.gif../images/Emo54.gif

The Evil Cat

New member
בינלאומי ../images/Emo222.gif

Control myself - LL Cool J Feat. Jennifer LoPEZ Buttons - The pussycat dolLZ Stay with you - Goo Goo DoLZ SOS - Rihanna Smile - Lily Allen Crazy - Gnarls Barkley Never gonna be the same - Sean Paul Lonley Day - sytstem of a DOWN Where'd you go - Fort Minor Deep Dish Ft. Stevie Nicks - Dreams Someone Else - Allegro feat. L.V Tell me baby - Red Hot Chili Peppers Maneater - Nelly Furtado I Write Sins Not Tragedies - Panic! At The Disco World, Hold On- Bob Sinclar White Shadows - Coldplay Ain't no other man - Christina Aguilera One - Mary J. Blige & U2

המון, אז אני אמנע!../images/Emo19.gif

Control myself - LL Cool J Feat. Jennifer LoPEZ Buttons - The pussycat dolLZ Stay with you - Goo Goo DoLZ SOS - Rihanna

למעלה