החוליה החלשה Led Zeppelin I סיבוב 3

Anuerysm

New member
החוליה החלשה Led Zeppelin I סיבוב 3

הנושא הקודם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=847&msgid=88959401 למי שלא זוכר את החוקים, שיעיף מבט בנושא הראשון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=847&msgid=88857549 בצער וביגון רב, הוצאתם את אחד השירים הגדולים בגלקסיה, Good Times Bad Times, שהלך לעולמו עם 6 קולות אבל נתתם חסינות לשירים Your Time Is Gonna Come וHow Many More Times, ולכן אני הולך לעשות הגרלה, הכלי הכי קרוב שיש לי זה מפרט, אז אם יוצא על הצד עם הכיתוב זה יהיה יור טיים ואם על הצד בלי אז האו מאני. אוקי, יצא על הכיתוב, סימן שYour Time Is Gonna Come מקבל חסינות! אל תשכחו שהיא הולכת להגמר בסוף הסיבוב ולכן מותר לתת לו חסינות עוד פעם כדי שתהיה לסיבוב הבא. והשירים שמתחרים הפעם הם: You Shook Me Dazed And Confused Black Mountain Side Communication Breakdown How Many More Times וכמובן Babe Im Gonna Leave You שאיבד את כוחות העל שלו

skirt9

New member
../images/Emo46.gif

כל אחד שאנלא מסכים איתו יקבל פרצופ כזה

לגרם

New member
How Many More Times

אני לא מאמין:\ Good Times Bad Times כבר נפל..בעעעעעע. חסינות ל You Shook Me

AeroTom

New member
אפשר גם אפשר...

כי מבין השירים כאן שנשארו באלבום, החיבור שלי אליו הוא מעט פחות מהאחרים בתקופה זו. כל השירים באלבום הזה הם גדולים, זה ממש קשה. אבל לתקופה הזאת הוא פחות מחובר אלי מאשר אחרים כאן.

ShikS

New member
your time is gonna come

black mountain side ולמההההה כולם אוהבים את your time? זה פשוט אחד השירים הגרועים..

AeroTom

New member
למה אני אוהב את "Your Time" ../images/Emo26.gif

בגלל צלילי הקלידים של האורגן של ג'ון פול-ג'ונס בתחילתו, שזו אחת מפתיחות השירים הכי מיוחדות ומקסימות ששמעתי.
בגלל מכת התיפוף הראשונה של בונזו כשקטע הקלידים מסתיים ונכנסים ממש לשיר עם הגיטרה של ג'ימי ברקע (1:04 בדיוק ברצועה על הדיסק. מהרגעים הקטנים האלה בשירים שכ"כ עושים לי את זה).
בגלל האספקט האקוסטי שלו והיותר Lay-Back של הלהקה, משהו שהופך אותו לרצועה די מיוחדת באלבום הזה (לדעתי אם הוא היה באלבום השלישי אנשים היו הרבה יותר אוהבים אותו).
בגלל הפזמון שבו כל 4 חברי הלהקה מצטרפים ביחד בהרמוניה עם השורה הנושאת את שם השיר. משהו שבהמשך הדרך לא מאוד היה קיים. קשה שלא להעלות חיוך בפזמון הזה כששלושת חברי הלהקה מצטרפים לרוברט שם.
בגלל הפשטות שבו. לפעמים הדברים היותר פשוטים הם היותר מקסימים, והשיר הזה מבחינתי מסמל בחלקו את הפשטות המקסימה של הלהקה בתחילת הדרך שלה.
בגלל המעבר בסופו ל-Black Mountain Side האינסטרומנטלי. חיבור נהדר של 2 הקטעים האלה באמצע האלבום, עם ה-Fade Out של הפזמון ברקע כשמתחילים הצלילים הראשונים של Black Mountain. מקסים בעיני.
בגלל שהוא אחד השירים של הלהקה שהכי כיף לי להצטרף למילים שלו כשהוא מנוגן אצלי ברקע. לא הרבה שירים גורמים לכזאת זרימה כיפית ביחד עם השיר. אה כן, וגם בגלל הגרסת לייב של ג'ימי וה-Black Crowes. הוכחה לכך שזו רצועה ענקית שלא קיבלה את הכבוד הזה הראוי לה בתקופה של זפלין. גם הוכחה לעד כמה מדהים הוא יכול להישמע בלייב ומה זפלין היו יכולים לעשות איתו. הגרסה של ה-Crowes וג'ימי לשיר זו אחת הרצועות לייב היותר מושלמות לדעתי. ענק.

למעלה