החוליה החלשה Led Zeppelin I סיבוב 4

Anuerysm

New member
החוליה החלשה Led Zeppelin I סיבוב 4

אוקי.. נושא קודם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=847&msgid=89128739 ומי ששכח את הכללים יכול להסתכל כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=847&msgid=88857549 הקרב היה צמוד מאוד, אבל Black Mountain Side יצא עם 7 קולות גם השיר Babe Im Gonna Leave You כמעט יצא עם 6 קולות, קחו את זה לתשומת ליבכם מחסנים P: אוקי השיר שקיבל חסינות הוא Dazed And Confused משום מה.. קצת בזבוז לתת חסינות לשיר הזה כי כפי שזה נראה עד עכשיו, לא ניסו להוציא אותו אפילו פעם אחת.. השירים שמועמדים ליציאה בסיבוב הזה הם You Shook Me Communication Breakdown How Many More Times Babe Im Gonna Leave You Your Time Is Gonna Come אל תשכחו שאתם יכולים עדיין לתת חסינות לדייזד כדי שגם בסיבוב הבא הוא לא יתמודד.

M e n s R e a

New member
Your Time Is Gonna Come

כבר נהיה ממש קשה. בכל מקרה, ממשיך עם חסינות לבייב.

Jagged chaos

New member
אבוד...

babe i'm gonna leave you יעיף אחרי זה...

slashon1

New member
למה אתם מוצאים את babe???../images/Emo46.gif

זה אולי השיר הכי טוב באלבום הזה ואחד האיכותיים של לד זפ

FuryUri

New member
גרר!!!!

בס"ד. אולי כי זכותי לא לחשוב כמוך? אני חושב שהשיר הזה הוא שיר מדכא וטיפשי. אווירה מדכאת, והכל חרטאבונה! זכותי!!! כן, איזה קטע, לא כולם חייבים לחשוב כמוך... זה ממש מעצבן אותי. "למה אתה לא אוהב את השיר הזה?" "למה אתה אוהב את השיר הזה?" "איך אתה יכול לא לאהוב את הקקה הזה" חאלס!!! זכותי לחשוב מה שבא לי. זה טיפשי ילדותי וממש מעצבן להגיד כאלה דברים!

slashon1

New member
חחח על איזה סמים אתה אחי??

תירגע זה לא היה כזה מיועד אלייך ואני לא אומר לך מה לשמוע התגובה שלך מיותרת יום טוב

slashon1

New member
כן-אבל לא לרשום מכתבים שלמים

אפשר להביע דעה בשורה שתיים גם בן-אדם שהוא רציני ויודע מה הוא רוצה לחבוב כנראה לא ממש היה אכפת ממוזיקה ולא ממש אכפת לו מזפלין פשוט הוא רוצה לכתוב הודעה "מפוצצת"
וההודעה של מה אתם מוציאים ת שיר והפרצוף הרגזני לא הייתה ממש בשיא הרצינות אם לא הבנת וממש לא היה דורש את כל המכתב שההוא כתב

FuryUri

New member
יאללה יאללה...

בס"ד. שונא אנשים שאומרים אפילו בשיא הצחוק כאלו הודעות...תתבגרו...

למעלה