החוליה החלשה Led Zeppelin I סיבוב 6

Anuerysm

New member
החוליה החלשה Led Zeppelin I סיבוב 6

אוקי הנושא הקודם כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=847&msgid=89653486 חוקים לסיבוב הזה: בכותרת אתם כותבים את השיר שאתם רוצים להוציא זהו נו חסינות בקיצר, בסיבוב הקודם הוצאתם את Your Time Is Gonna Come וחיסנתם את קומיוניקיישן ברייקדאון ואת האו מאני מור טיימז ולכן אני אעשה עוד הגרלת מפרט, כיתוב = קומיוניקיישן, אין כיתוב = האו מאני. אין כיתוב, האו מאני מקבל חסינות. אז השירים שמתמודדים הפעם הם Communication Breakdown You Shook Me Dazed And Confused אף אחד לא יקבל חסינות, בסיבוב הבא ישתתפו שני השירים הנותרים ביחד עם האו מאני מור טיימז.

Anuerysm

New member
Communication Breakdown

AeroTom

New member
Dazed And Confused

מבין השלושה כאן הוא השיר הפחות מחובר אלי בימים אלו.

Anuerysm

New member
מוזר לשמוע את זה דווקא ממך

כאילו, גם אני יותר מתחבר ליו שוק מי מלדייזד בימים אלה, אבל בתקופה שהייתי חזק על דייזד הוא היה הרבה יותר עוצמתי מכל שיר זפלין אחר שהייתי מחובר אליו (אני רציני, היתה תקופה שהייתי מבלה שעה בערך רק שומע את השיר הזה עם אורות סגורים).

AeroTom

New member
זה משתנה כל הזמן

אני מצביע לשירים המחוברים אלי יותר כיום, בתקופה הזאת. ורוב השירים של הלהקה הייתי מחובר אליהם באופן ממש חזק. Dazed אף פעם לא התעלה באופן מיוחד מעל אחרים. הוא עוד רצועה גאונית מתוך המונים כאלו בארכיון של הלהקה, שאת כולם אני מאוד אוהב

למעלה