החוליה החלשה Led Zeppelin II

Anuerysm

New member
החוליה החלשה Led Zeppelin II

פתחתי נושא על דייזד אנד קונפיוזד שניצח, אבל לא הגבתם לי
אוקי הפעם משחקים עם האלבום השני חוקים למי שלא יודע אתם בוחרים מהאלבום הזה את השיר שאתם הכי פחות אוהבים וכותבים אותו בכותרת ההודעה לאחר שלושה ימים יפתח הסיבוב הבא והקולות יספרו, השיר שקיבל הכי הרבה קולות בכותרת יוצא מהסיבוב ואז בוחרים את השיר הבא שרוצים להוציא עד שמגיעים לשני שירים ומהם בוחרים את המנצח עוד חוק הוא שאת השיר שאתם רוצים לתת לו חסינות אתם כותבים בתוכן וכשהקולות נספרים אז סופרים גם את השיר שקיבל הכי הרבה קולות חסינות ואי אפשר להוציא אותו בסיבוב הבא. בסוף לוקחים את שמונת השירים שניצחו בשמונת הסיבובים ועושים גם להם תחרות, אם זה ילך טוב נעשה גם לקודה. רשימת שירים: Whole Lotta Love What Is And What Should Never Be The Lemon Song Thank You Heartbreaker Living Loving Maid (היא כולה אשה) Ramble On Moby Dick Bring It On Home ואל תשכחו שזה קצת מיותר לתת חסינות לשירים שמן הסתם לא יעופו כאן, אבל אם אתם רואים שמעיפים ת'שיר שאתם אוהבים, אז תחסנו אותו

AeroTom

New member
Ramble On

Livin' Lovin' Maid שאלוהים יעזור לי אם אני אוכל להתחיל להעיף עוד שירים מהאלבום הזה...אני מחובר ברמות לכל הרצועות ביצירת המופת הזאת. זה יהיה ממש עצוב...

לגרם

New member
ving Loving MaidוL

חסינות ל Remble On. למרות שהצ'רצ'ילים עשו אחלה קאבר...פשוט השיר שהכי פחות מתחבר כרגע

למעלה