החוליה החלשה!

Liroy26

New member
החוליה החלשה!

כמה שאלות: 1. רוטב בולונז הוא חלבי או בשרי? 2. רמזור המיועד להולכי רגל - איזה צבעים יש בו? 3. אם ביקרתם באמסטרדם, באיזו ארץ אתם? 4. איזה אות מופיעה בסמל של המשטרה? רוצים תשובות? צפו בתוכנית "החוליה החלשה" עם המתמודדים לתחרות "גבר השנה".

daniel365

New member
חברים אני חוזר בתשובה...

אחרי שהחדר שלי הוצף בטונות של טמטום שלא ראיתי מעולם והבושה שלא נראתה מעולם לקהילה אני מסרב, ממש מסרב, להיות חלק מקהילה שחושבת שסנגל באירופה, בולונז זה חלבי, בעיטת מספרים יש בקפיצה לגובה, וברמזור הולכי רגל יש כתום ושחור... אני עוזב את הקהילה וחוזר לחברה שלי לשעבר... שלום לכולם

spainbar

New member
אני רואה אותך כעוזרו העתידי של

הרב עובדיה יוסף :) תלטף לו את הזקן ??? אולי הוא חלק מתחת לחלוק ???? מוגש כחומר למחשבה :) :} ס´

עודד א

New member
ואני מציע..

לחברי הפורום לצאת מחר ולחפש כוסיות. אה.... איפה עושים את זה? קפקא בא בחשבון?

xanadu

New member
ין לי מושג איך תופסים כוסיות...

אנאאאאאאאאאאאאאבללללללללללללללל

אני באה!! ../images/Emo68.gif

אני אעזור לך, אל תדאג. קודם כל יש לך אותי!
אל דאגה, יקירי, אני כבר חוזה לך הצלחה מסחררת עם בנות המין היפה (מי המציא את זה? ואם אני חושבת שגברים הם בני המין היפה?!)

שאלת תם !

גם אני צפיתי במצעד האיוולת הזו וחרה לי יותר מכל שהטמטום הזה מנע תרומה בסכום יותר נכבד. האם כל המתמודדים הם באמת חברי קהילה ? אגב, אני לא רואה סיבה להיעלב, כבר מזמן ידוע שלא כל הנוצץ זהב ושאין להסתכל בקנקן אלא במה שיש בו (ובמקרה של אתמול,לא היה בו כלום)

Liroy26

New member
על פי הידוע לי

כל המתמודדים למעט אחד הם חברי הקהילה. במקרה של אתמול, אם נשאיר לרגע את ההומור בצד (אבל רק לרגע!) אמר דניאל ואמר נכון - בגלל הטמטום שלהם נמנעה תרומה למישהו שבאמת זקוק לה. זאת הנקודה העיקרית וחרף סלידתי מפנינה דבורין הפעם היא באמת שיחקה אותה!

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

ראיתי את הבושה וגודלה (בזכות הטלפון המבוהל של לירוי
:"שימי מהר ערוץ 10!!!!") זה היה אוסף של אידיוטים מביך לחלוטין ותסלחו לי, חברים, אבל הם גם לא יפים
היו שם אולי (
) שניים נאים או חמודים, בתנאי שישמרו על פה ס-ג-ו-ר!!!!

campari

New member
את יכולה לחזור על השאלה?...

בדיוק ניסיתי לספור את הריבועים בבטן שלי.

למעלה