החוליה החלשה

FunkyGiraffe

New member
החוליה החלשה

משחק שהעתקתי מהיידפארק. כל אחד יוריד טראק מהאלבום ובסוף יבחר הטראק ששרד והכי טוב נתחיל עם הרשימה המלאה: לא מוותר המכונה של הגרוב שלום סלאם פיס ג'רוזלם טרומפלדור מביט אף אחד עבריין צעצוע הווליום עולה הדג נחש [ג'אם] קוסאמאמאק ואני מוריד את.... [בע - זה אלבום פצייץ, קשה אבל] צעצוע .. לאחרונה התחילו לבצע אותו בהופעות בתור שיר הקרדיטים [לא מוותר - איפה אתה שצריך אותך] אבל יחסית חלש.. אז נשארנו עם : לא מוותר המכונה של הגרוב שלום סלאם פיס ג'רוזלם טרומפלדור מביט אף אחד עבריין הווליום עולה הדג נחש [ג'אם] קוסאמאמאק כל אחד יוריד בתורו טראק ובסוף נשאר עם הטראק המנצח

parnar

New member
הווליום עולה

נשאר רק לא מוותר המכונה של הגרוב שלום סלאם פיס ג'רוזלם טרומפלדור מביט אף אחד עבריין הדג נחש [ג'אם] קוסאמאמאק

oRockGirLr

New member
ירושליים.

לא מוותר המכונה של הגרוב שלום סלאם פיס טרומפלדור מביט אף אחד עבריין הדג נחש [ג'אם] קוסאמאמאק

nap3

New member
עבריין

לא מוותר המכונה של הגרוב שלום סלאם פיס טרומפלדור מביט אף אחד הדג נחש (ג'אם) קוסאמאמק

טיפקסית

New member
מביט יורד

נשארו: לא מוותר המכונה של הגרוכ שלום סאלאם פיס טרומפלדור אף אחד הדג נחש [ג'אם] קוסאמאמק

AlienCream

New member
שלום סאלאם פיס באביי

נשארו: לא מוותר המכונה של הגרוכ טרומפלדור אף אחד הדג נחש [ג'אם] קוסאמאמק

MiToOsH

New member
טרומפלדור. ../images/Emo104.gif

נשאר: לא מוותר המכונה של הגרוב אף אחד הדג נחש [ג'אם] קוסאמאמק

אתם בקושי מכירים אותי אבל אני מוריד

את קוסאמאמק נשאר: לא מוותר המכונה של הגרוב אף אחד הדג נחש ( ג'אם )

or001

New member
אני מוריד את הדג נחש (ג'אם)

ואני בשוק שהורדתם את שלום סלאם פיס. נשארו: לא מוותר המכונה של הגרוב אף אחד (בחירה קשה)

parnar

New member
בתופים ובמחולות

תופים טאם טאם טאם טאם טאם טאם טאם טאם והמנצח הוא: תזיזי תישבן! סתם... והמנצח הוא המכונה של הגרוב

למעלה