החוליה החלשה

snier1991

New member
החוליה החלשה

oc הודחה(יש) להצביע מגרש ביתי קווין היל הופ ופיית' משפחה בהשאלה סמולוויל 8 כללים פשוטים פחות ממושלמת המירוץ למיליון בחור עם אופי יורדים בגדול חילופי נשים קרב כוכבי הריאלטי משמרת שלישית פשע מן העבר חוק וסדר משפט וצדק שני גברים וחצי סופרנני השרדות

walker20

New member
סמולוויל

לראות איך תגיבו, אם היעפנו את OC, אז רק חסר להעיף את סמולוויל, ויש לנו גירסא 2 של ערוץ החיים הטובים, +רצועת ראליטי.

snier1991

New member
סמולוויל סדרה טובה בניגוד לoc

קרב כוכבי הריאליטי לעומת זאת סדרה נוראית והיא צריכה להסתלק ודרך אגב לא נשארו כבר ליף סטייל אז אין מה לעשות סדרות ריאליטי ומתוסרטות יאלצו לעוף ויש לך גם את גלגל ההצלה בעוד 2 חוליות חלשות שocיוכל לחזור (נקווה שלא)

Angelus

New member
לפי העונה ה-2.. אני מבין אותו

גם אני הייתי מגיב באותה צורה. אני ממש התלהבתי מהעונה ה-1 של האוסי, אבל אחרי סוף העונה שריאן עזב וסת' עזב (?!) זה היה פשוט טיפשי ולא במקום.. העונה ה-2 הייתה שפל מבחינתי והם בערך חזרו לעצמם בכמה פרקים האחרונים. העונה ה-3 בינתיים יותר טוב, אבל ממש לא כמו העונה ה-1.

Ulong

New member
../images/Emo128.gif משמרת שלישית

לא ידעתי שכ"כ סובלים מצפייה ב-OC.

Aviad1987

New member
תעזבו את משמרת שלישית!!!!!1111

shawn 1

New member
לא כולם אוהבים אותה..חח..

לא ידעתי שהיא "עד כדי כך" טובה....

Ulong

New member
לא הבנת שון

אמרתי שכמו שהוא אומר שמשמרת שלישית סידרה מעולה ככה אני חושב על ה-OC והעיפו אותה

snier1991

New member
אויש כל אחד עד הכשיו הצביע למישהו

אנחנו צריכים עוד מישהו שיצביע למשהו (ג'וני אתה קורא את זה) תגידו אין כבר תקווה שיקי יחזור

קובי221

New member
../images/Emo128.gifשני גברים וחצי../images/Emo128.gif

א- לעזוב את משמרת שלישית!
ב- או סי זוועתית.
ג- מי העז להתעסק עם סמולוויל?
ד- אחרון, גם קרב כוכבי הריאליטי יפה, אז...

shawn 1

New member
באמת?! OC זוועתית?! ומי אמר ש

מי אמר שסמולוויל מעניינת כ"כ????

קובי221

New member
../images/Emo26.gif

הכל נאמר בציניות, אז אם לא הבנת- אתה יכול לרשום מה שבא לך הרי זוהי בחירתך בלבד. וכמובן שכל אחד ודעתו... אז לדעתי סמולוויל יפה ואו סי זוועתית, כל אחד בראייתו השונה. ורק כדרך אגב, סמולוויל יותר מ- מעניינת.

למעלה