החולייה החלשה IV סיבוב רביעי

Mercury Dogi

New member
החולייה החלשה IV סיבוב רביעי

אוקיי סיבוב מספר 3 נגמר מספר המשתתפים היה גבוה וטוב שכך אלב מאוד חשוב שתצביעו הנה התוצאות לסיבוב זה: אז כנראה ש going to california is going home בסיבוב הזה כן כן בחרתם להעיף את "הולכים לקליפורניה" ואת החסינות הענקתם לthe battle of evermore התחרות בערך מתחילתה נשארת צמודה ועדיין לא עף שיר או נבחר שיר ברוב מוחץ מה שמראה שהדעות בפורום לגבי השירים די מחולקות וטוב שכך כי זה יוצר עניין רשימת השירים: black dog rock and roll the battle of evermore stairway to heaven when the levee breaks לאט לאט הרשימה מתקצרת והמתח גובר אז תמשיכו להצביע בהמוניכם בנושא ההודעה את שם השיר שאתם רוצים להעיף ובתוכן את השיר שאתם רוצים להעניק לו חסינות אז שבת שלום לכולם סופשבוע נעים ותזכרו מי שמצביע משפיע

SaintJohn

New member
כל הרעיון בהקפצה הוא

להעלות את ההודעה לראש עמוד הפורום כדי לוודא שכל מי שנכנס לפורום יראה אותה ולא יפספס אותה כשקשה להבחין בה, אבל אם היא כבר נמצאת בראש עמוד הפורום, אז מה הטעם בהקפצה? וכדי שהודעה תוקפץ, צריך לשים אייקון או לפחות 10 תווים בתוכן ההודעה, בלי קשר למה שכתוב בכותרת, וזה גם לא חייב להיות בהכרח האייקון
, אלא גם כל אייקון אחר.

FunkyMonk

New member
Rock and Roll

במחילה מכם אל תעיפו את בלק דוג זה השיר הכי טוב באלבום... חסינות: Black Dog

AeroTom

New member
לא חושב יהיה חוקי או פייר להחשיב את זה

כל העניין במשחק זה גם לבחור אחד להעיף וגם לתת חסינות לאחר.

MilkShack

New member
rock and roll ... למרות ש

אני מעריך את כל השירים באלבום ובכלל החמישה האלה כל אחד מהם מיוחד ומכשף בפני עצמו =] אני מהמר בסוף על stairway כמובן..

Anuerysm

New member
אתה לא אמור לשים את מה שקיבל חסינות ברשימה

אני מעיף את Black Dog ומשאיר את When the Levee Breaks

למעלה