החולייה החלשה IV סיבוב שני

Mercury Dogi

New member
החולייה החלשה IV סיבוב שני

אוקיי מצטער על העיכוב פשוט אתם יודעים חופש צריך גם להנות קצת אז הנה התוצאות: בסיבוב הראשון של הטורניר שהיה די מבולגן אם אפשר לומר החלטתם להעיף את four stiks ובחסינות תיקו 3 בין going to california ל- when the levee breaks אז אנחנו ממשיכים לסיבוב השני ותמשיכו להצביע ולהשתתף סיבוב ראשון היה פורה מקווה שנמשיך ככה בנושא ההודעה אתם כותבים את שם השיר אותו אתם רוצים להעיף ובתוכן את שם השיר אותו אתם רוצים לחסן אז יאללה בהצלחה אנד מיי דה בסט סונג וין black dog rock and roll the battle of evermore stairway to heaven misty mountain hop going to california when the levee breaks

SaintJohn

New member
אבל קליפורניה קיבל חסינות, לא היה תיקו

Going to California קיבל 4 קולות, ואם יש תיקו 3-3, אז הוא בין When the Levee Breaks לבין Battle of Evermore. בכל אופן, אני מעיף את Black Dog ונותן חסינות ל-Misty Mountain Hop.

FunkyMonk

New member
אני מניח

שנספרו רק הקולות שנכתבו עד שעה שמונה ב-30 למרץ.

Mercury Dogi

New member
אתה צודק טעות שלי...

כנראה לא שמתי לב בכל מקרה לא יחזור שנית

The Walrus

New member
rock and roll

חסינות לstairway to heaven. אני יודע שהוא חרוש ושיש טרנד לשנוא את השירים הכי מוכרים, אבל מה לעשות - יש סיבה שדווקא הוא מכל השירים נהיה כזה מפורסם, בלי שיצא אפילו בסינגל. אתם באמת חושבים ששירים כמו black dog וmisty mountain hop יותר טובים מסטרווי?

IronBlood

New member
מממ... לדעתי

stairway הוא באמת שיר ענק, אבל יש שירים באלבום הזה שעולים עליו, כמו: misty mountain, the battle of evermore, going to california אולי אין בהם סולואים מסמרי שיער או כל מה שיש בסטרוואי שהופף אותו לקולוסוס, אבל מה שיש, יש ברמות הכי גבוהות.

SaintJohn

New member
שאר השירים ב-IV טובים לא פחות ממנו

ומה שחבל זה שבגלל ש-Stairway כל כך טחון בכל פינה אפשרית בצורה חסרת-פרופורציות לחלוטין יחסית לשאר השירים באלבום, אז אותם שאר השירים נדחקים בגלל זה הצידה וזה לא מגיע להם. אפשר להגיד את זה לא רק על השירים ב-IV, אלא גם על כמעט כל שאר השירים של הלהקה.

AeroTom

New member
כן...

Stairway הוא אחלה שיר, אבל כל האלבום הזה מלא בשירים נהדרים בדיוק כמוהו ויותר. כיום את רוב שירי האלבום אני אוהב יותר ממנו. הוא שיר מאוד מצליח ומוכר גם בגלל שהוא יותר קליט לקהל הרחב מאשר שירים אחרים באלבום...כמו הרבה להיטים של להקות מסויימות. אך יש (לדעתי) המוני שירים הרבה יותר טובים ממנו. בשבילי הוא שיר טוב מתוך המוני שירים טובים אחרים של הלהקה, ומקסימים גם הרבה יותר.

למעלה