החולייה החלשה!

Rose131

New member
החולייה החלשה!

היה תיקו אבל בחרתי להעיף את סיגיליםן'3ורו משהו, כי גם לי יש קול
Your Sweet 666 I Love You (Prelude To Tragedy) Poison Girl Join Me In Death Right Here In My Arms Gone With The Sin Wicked Game Razorblade Kiss Bury Me Deep Inside Your Heart Heaven Tonight Death Is In Love With Us Resurrection The 9th Circle (OST) ומעכשיו, בקביעותXD

Rose131

New member
בואנה זונות, המעגל התשיעי זה אחלה שיר!

I Love You (Prelude To Tragedy)
|

Wrath Within

New member
אני יכולה להגיד את אותו דבר לגבי ILY../images/Emo11.gif

בכל מקרה, המטרה היא להראות לך שהויכוח הזה הוא חסר תועלת ותכלית. וזה גם למה אני לא אוהבת שאנשים מתבטאים בצורה מוזרה במשחק "החולייה החלשה" הכל עניין של טעם, אין פה נכון או לא נכון, אז תחשבו פעמיים לפני שאתם כותבים משהו כזה.

Rose131

New member
אבל T9C מושלם!

אני יודעת שהויכוח חסר תועלת. זה משעשע שאנשים מתבטאים בצורה מוזרה במשחק. ברור שזה עניין של טעם, אני לא -עדכדי- כך מפגרת. את לא תמיד חייבת להיות שלילית.

Wrath Within

New member
ואני לא-עדכדי- כך "תמיד" שלילית.../images/Emo11.gif

מרגיז אותי שאנשים מתבטאים בצורה כזאת בחולייה החלשה זה לקחת את המשחק יותר מידי קשה, כולה פורום, כולה שרשור, כולה משחק מטופש לקרוא לאנשים בשמות, או בכלל להתבטא ככה בגלל הבחירה שלהם.

Rose131

New member
אבל זה פאקינג בצחוק!

כלומר, נגיד.. דה יוזד? יש לאנשים איזה קטע עם להעיף כל הזמן את PT שזה שיר ממש חשוב בשבילי והאהוב עלי וכל זה. ועדיין, אני לא חושבת שמישהו לוקח ברצינות איזהשהו שם גנאי שנכתב ואם כן אז אני באמת מצטערת ואפסיק- אבל את באמת לוקחת יותר מדי קשה בעצמך משהו שנאמר בצחוק.

5ifi

New member
../images/Emo6.gif

זה היה דיון מצחיק! (ולא נראה לי שמישו לקח משו ברצינות, ואם כן- אז לא.)

למעלה