החומה - סוף טוב?

meandmeandme

New member
החומה - סוף טוב?

אתמול בלילה ישבתי לי והקשבתי לחומה, הגעתי לסוף הדיסק ואז חשבתי לעצמי. רגע, אז... זה סוף טוב? או רע? אני די מבולבל פה, כי מצד אחד החומה נפלה, שזה טוב, ופינק חשוף, שזה, יכול להיות שתיהם. אם הייתי הולך לפי זה אז הייתי אומר שזה סוף טוב. אבל אז מגיע outside the wall. ו... אי אפשר לדעת. מה אתם אומרים?

Yael Floyd

New member
טוב, עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה.

זה לא מסתיים בשמיים כחולים וקשת וכלבים קטנים שרצים ובית ואישה ו2.4 ילדים בממוצע ופינק שמח. כי אז הסרט הזה היה הכי מסריח בעולם. אבל החומה נפלה, וכל הדברים הרעים עברו. כאילו.. אין סיבה יותר לדאוג.

Eclipsed 0

New member
מה פתאום סוף טוב?

בחומה יש המשכיות.. אפשר לשים לב לזה גם באלבום - שהמוסיקה בקטע הראשון זהה למוסיקה בקטע האחרון, ומי שמקשיב טוב שם לב שיש משפט שמתחיל בקטע האחרון ומסתיים בראשון (Isn´t this where - we came in?. כלומר, שום דבר לא נגמר. לפינק אין סיבה לדאוג, אבל הכל יחזור שוב - אצל אדם אחר... אפשר לראות את זה בסרט גם עם הילדים.

Yael Floyd

New member
אממממ.....

בתכלס אני מסכימה איתך לגמרי. פשוט... יצא לי משהו מוזר כזה
לא התכוונתי בדיוק סוף שמח... בע. פשוט לא חשבתי. ואני מסכימה איתך. וזהו.

hanoch1234

New member
אני חושב שהחומה הזו בכלל מכוונת ל..

למאזינים! שבירת החומה המתבקשת היא שבירת החומה אצל המאזינים ולא אצל האומן. רק כך ניתן להבין את הקטע הנשמע - "האם זה לא המקום בו היינו רגע לפני שנכנסנו פנימה?" שיש לו משמעות רק אם החומה שלנו תיפול. ואז - הרי היינו שם, רגע לפני שאנחנו נכנסנו, וזה קרה בשיר הראשון... לפי זה, הסוף יהיה אופטימי אם אנחנו גם נשבור משהו בחומה שלנו, ויהיה רע אם לא (מבחינתו של האומן). מה דעתכם? חנוך

meandmeandme

New member
אממ... אולי תנסה ניסוח אחר...

אולי אני פשוט עייף אבל לא ממש הבנתי... מצטער...

למעלה