'החומה' של פינק פלויד ברעננה

'החומה' של פינק פלויד ברעננה

קודם כל שלום לכולם, ברכות על הפורום ואיחולי הצלחה למנהלת הפורום הנהדרת (אני זוכרת אותך מימי הבחירות האחרונות :) ומאד לטובה) ולעניין שלשמו התכנסתי כאן היום... בחמישי הבא, 26.7 מגיעה הופעה מיוחדת מאד לרעננה, לאמפי-פארק. התזמורת הקאמרית הישראלית, מקהלת בת-קול ולהקת הרוק אובלינס מביאים אלינו את מיטב הקלאסיקה של הרוק. 'החומה' של פינק פלויד בביצוע שמשלב 70 משתתפים והרבה הפתעות. כרעננית ותיקה וכמי שמאד מעורבת בפרוייקט אני רוצה להמליץ בחום. הסולן של אובלינס, מי ששר את כל החומר הזה, הוא אוליב, פרפורמר מדהים ואיש מיוחד במינו. ההרכב, שמעתי אותם הרבה יותר מפעם אחת, נותן שואו נהדר והחיבור עם נגני התזמורת ובנות המקהלה הצעירות יוצר משהו חדש. למיטב ידיעתי, כרטיס על הדשא עולה 100 ש"ח או פחות. אז יאללה, חברים, לבוא, לפרגן וליהנות. ובהזדמנות זו, שאפו לעיריית רעננה על המעורבות והתמיכה בהבאת המופע לעיר.

../images/Emo51.gif - כחובבת רוק ותיקה, זה מעניין ../images/Emo13.gif

עוד לא עדכנתי קישורים בממשק החדש, רק יידעת אותך שתהיה גם תהיה קטגוריה של אתרים של תושבי ותושבות העיר, כך שתוכלי לפרסם שם את אתרך. אעבוד על זה בקרוב ואודיע כאן - כך שתוכלו לשרשר לינקים להצבה בקטגוריה. מנצלת את הודעתך לשרשר אליה עוד כמה דברים שקורים בעיר: תערוכה של שלוש צלמות (אני מכירה את שלושתן ולא ידעתי שהן צלמות...ראו מה אנחנו לומדים יומיום על א/נשים סביבינו
): שולי בריסקין, מלכה מהולל ותמי קידר (רעייתו של). לתערוכה קוראים פוטוסינטזה. מתוך ההודעה לעיתונות: תערוכת פוטו-סינתזה, שלוש צלמות, תיפתח בגלריה "על האגם" בפארק רעננה ותוצג בין התאריכים 16.7.07-30.7.07. בתערוכה יציגו שלוש הצלמות שולי בריסקין, מלכה מהולל ותמי קידר את צילומיהן הייחודיים. שולי בריסקין תציג את "הזמן" על אותותיו וסימניו בטבע. בעזרת שלושת צבעי היסוד המשנים גוון, פנים ומשמעות, הופך אצלה הזמן ממושג מופשט למוחשי. עבור מלכה מהולל המצלמת שנים רבות, זו תערוכת ביכורים. צילומיה מורכבים מזוגות זוגות ומכילים שילוב של חפצים דוממים השזורים בטבע ומרכיבים סיפור של מאבק טריטוריאלי וקונפליקט בלתי פתור בין הטבעי לסינתטי. תמי קידר מציגה בתערוכה סדרת צילומים בעלי משמעויות מטאפוריות: הגשר, המזח ושובר הגלים הם החיבור בין עבר להווה, בין הווה לעתיד ובין עולם פנימי לעולם חיצוני. הפתיחה החגיגית תיערך במוצאי שבת, 21.7.07, בשעה 20:30 במעמד ראש העיר, נחום חופרי וסגנית ראש העיר, רונית וינטראוב. אורח הכבוד באירוע הוא יו"ר הסוכנות היהודית, זאב בילסקי וראש העיר לשעבר. אוצר: גיא עולמי גלריה "על האגם", דרך הפארק 10 רעננה. שעות הפתיחה: א'-ה' 10:00-13:00, 17:00-22:00, שישי ושבת: 10:00-22:00. מצורף צילום של מלכה מהולל.

הגבעתרון,שרה'לה שרון והחברים של בני שרים בעיר

עיריית רעננה יוזמת סדרת ערבי זמר לתושבים האוהבים לשיר בציבור. לאור הצלחת "במת המושבה" שפעלה בערב יום העצמאות וכללה ערב שירה בציבור בהשתתפות רבים מתושבי העיר, הוחלט להרחיב את פעילות זו. סדרת ערבי הזמר תיפתח ביום א', 29.7.07 עם שרה'לה שרון. ערב זמר עם החברים של בני הכוללים את ישראל גוריון, חנן יובל וצמד הפרברים ייערך ביום א', 12.8.07. ערב שירה בציבור עם להקת הגבעתרון, יחתום את הסדרה וייערך ביום א', 26.6.07. ערבי הזמר יתקיימו ברחבת בית יד לבנים ברחוב אחוזה המחודש בשעה 20:30 בערב. הישיבה תיעשה בכיסאות סביב שולחנות ובמקום יוצבו דוכני מכירה שונים של חפצי אמנות, נוי, תכשיטים ועוד. הכניסה חופשית. ראש העיר, נחום חופרי: "ערבי הזמר ברעננה יערכו למען התושבים הרבים האוהבים לשיר בציבור. אני שמח לארח בערב זה את להקת הגבעתרון, זוכת פרס ישראל לשנת 2007 ומזמין את הציבור לבוא וליהנות".

ואחרון: השבוע 7 שנים למות אורי גורדון

שהיה יו"ר מח' העליה בסוכנות, ועל שמו גן אורי גורדון בפרדס משותף פינת בן גוריון. אורי - שהכרתי אישית מילדותי - היה איש דגול, ערכי, מיוחד ומעורר השראה. הוא היה נכה בגופו (פוליו) ומודל מעורר הערצה לניצחון הרוח על הגוף. אחרי הצבא ניסה לשאוב אותי לפעילות הסוכנות כמדריכה (זה לא החזיק מעמד זמן רב - מחזור אחד). כשעזבתי לחו"ל בראשית שנות העשרים שלי, אורי הקפיד להתכתב איתי, מכתבים ארוכים בכתב יד מדהים, על מנת שלא אאבד את הקשר לארץ, לציונות ולישראליות. כשביקר היכן שהייתי - טרח לפגוש אותי. כזה היה אורי - מתייחס לכולם ואין משימה קטנה מדי עבורו בכל הקשור לזהות יהודית-ישראלית-ציונית. כשאני חושבת על אורי ושכמותו ורואה מה קורה היות בהביבטים של ערכיות ציונית כובשת, קלגסית וצינית, ברור לי שאנחנו בבעיה. מס' חודשים לפני מותו נערך ערב הוקרה למפעל חייו בבנייני האומה בירושלים, זו היתה הפעם האחרונה שראיתי אותו, כבר בכסא גלגלים, שבור בגופו - אבל עוצמת המבט והקול לא התמעטו. להיפך. כפי שאמרתי - ניצחון הרוח. טקסט שמצאתי אודותיו: אורי גורדון ז''ל, יליד 1935, מילא מספר תפקידי מפתח בתנועה הציונית וביניהם נשיא המועצה הציונית בישראל, ראש מחלקת העלייה והקליטה בסוכנות היהודית, ראש מחלקת עליית הנוער בסוכנות ואחרים. במסגרת תפקידיו השונים היה אחראי להעלאתם וקליטתם של חצי מיליון עולים מבריה''מ לשעבר וממדינות אחרות, ביניהם 41 אלף יהודי אתיופיה במבצע "שלמה". הוא נפטר ב- 30 ביולי 2001, בגיל 65. ההכרות שלי עם אורי מביאה אותי לחשוב שכדאי שנדע יותר על הא/נשים שעל שמם נקראו גינות ורחובות ברעננה. הכרתי גם את אלימך רימלט (לב הפארק - איש חירות) שהיה המורה שלי לתנ'ך בתיכון ולא-אישית אולם אני זקנה מספיק כדי לזכור את רבקה גובר, אם הבנים. מי שיש לו/לה סיפור על האיש/ה מאחורי שלט הרחוב - מוזמנ/ת תמיד לספר זאת בפורום. יש לזה תמיד מקום.

shiri7

New member
אני אהיה שם!

זה לא אירוע שכדאי להחמיץ, בזה אני בטוחה
, וגם זה מניסיון עבר עם הלהקה המדוברת ועם הסולן אוליב הכל כך מוצלח שלה. רעננית לשעבר

ננו9

New member
מסתבר שכבר אין כרטיסים לדשא

בדקתי מאתר משרד הכרטיסים "לאן" ושם מצויין שכרטיסים אלו אזלו, ונותרו כרטיסים למושבים בעלות של 140 ש"ח. האם ניתן לקנות כרטיסים גם בבית יד לבנים או במשרדי העירייה?

אין סיכוי בעולם שאזלו הכרטיסים על הדשא

האמפי פארק מוגדר כמקום עם אלפי מקומות. וכן, אפשר לקנות כרטיסים להופעה במשרדי המכירות של בית יד לבנים.

למעלה