החומה...

CaerBannog

New member
החומה...

אני לא הולך להתעסק בו מבחינה מוזיקלית ,כי אין לי ממש כח לזה אבל מביחנת המילים, מישו מוכן להסביר איפה הגאונות פה? סה"כ רוג´ר ווטרס משליך את החרא שלו על העולם ועל האנשים שכביכול עשו לו רע, לא אני ממש לא רואה את כל הגאונות ואת ה"מחאה" הבחור סתם דםוק והוא אוהב להראות לנו את זה... מה שכן, זה נחמד מדי פעם להיכנס לתוך מוחו של מטורף... ושלאתבינו לא נכון, אני מעריך אץ הכתיבה שלו, אנימלס כתוב מדהים... וגם עוד הרבה אלבומים אחרים של הפלויד...

malolds

New member
בעיקרון...

אתה צודק... באמת הוא זורק את החרא שלו על העולם, אבל שים לב שהוא מותח ביקורת על כל מיני דברים תוך כדי, ובשביל זה צריך להחזיק את המילים בצד תוך כדי..

meandmeandme

New member
...

אנימלס כתוב יותר טוב אני מסכים בקשר לחומה: גילמור פעם הפעם שעם השנים החומה התחילה לראות לו כמו "רשימה של אנשים שרוגר מאשים בחיים החרא שלו", אני לא יודע אם הייתי מסכים עם זה במאה אחוזים כי הדיסק הזה הוא יותר מזה. הוא מספר סיפור על חיים של אדם, ולא אדם אחד, לא רק ואטרס, הדיסק הזה מתקשר לכל כך הרבה אנשים (כולל אני) והדימוי של החומה הוא פשוט רעיון גאוני.

Jam Head

New member
אני לא מסכים....

תראה , כל סופר או מלחין , בעצם זורק את " החרא שלו " כלפי העולם ומקווה שמישהו יאהב את זה. אלבום החומה הוא אחד מאלבומי המחאה הגדולים ביותר , והוא מועצב בצורה מדהימה , פשוט כל שיר מספר סיפור קטן משלו.

CaerBannog

New member
אמממ

יש לכתוב את החרא שלך ואת התלונות שך בצןרה יפה ואז לזרוק, ויש פשוט לזרוק

CaerBannog

New member
הדימוי של החומה

הוא באמת דימוי מצויין, וגואני, אבל בכלל בכלל לא מקורי, הרבה שתמשו בזה ו
קטן... הנושא של החומה כבר התעורר בווטרס 20 שנה לפני, בשיר (אחד האהובים עליי של הפלויד בכלל) set the controls for the heart of the sun מתוך סוסרפול אוף סיקרט "Witness the man who waves at the wall Making the shape of his question to heaven Wheter the sun will fall in the evening "Will he remember the lesson of giving? מדהים, איך הוא מדבר על משהו, שבעוד כמה שנים פשוט יהיה הוא...

למעלה