החומרים שממנה בנויה אהבה

החומרים שממנה בנויה אהבה

שנינו באים מרקע שונה, ארצות אחרות, וחוויות שאינן דומות.
היא לא חכמה במיוחד, משכילה, או שנונה. סך הכל היא בחורה פשוטה ועובדת בתפקיד פשוט. גם כסף אין לה.
אז למה בעצם היא מוצאת חן בעיני ואני אוהב אותה ?
נכון שהיא מושכת אבל זה בטח לא הסיבה, בחורות יפות יש הרבה.
יש לה אישיות ואופי וחן, אך האם זה מספיק, האם זו הסיבה שאני מאוהב בה?
ואולי זו סתם התאהבות, התלהבות ברת חלוף ולא הדבר האמיתי?

tal902

New member
שאלה טובה

רק לך יש את התשובה....
&nbsp
מי אנחנו שנדע?

Shamy

New member
שאלה מצוינת

1. אני רואה שאתה עדיין עם אותה בחורה ממה שאז היה (או שאני מתבלבלת ומישהו אחר שאל על זה?)- בעיניי זה סימן חיובי מאוד

2. אני שמחה שבחרת להתעורר ולשאול בפורום (אתה מוזמן גם להשתתף בפינות שלא קשורות לשאלות אלא סתם לשטויות והא ודא)

3. תשובה ת'כלס לשאלתך

אני חושבת שעצם העובדה שאתה עדיין עם אותה בחורה צריכה לענות לך על השאלה , משהו בה מושך אותך אליה. אני לא חושבת שזה בהכרח עניין ה"שונות" ביניכם. בני זוג מתחברים לפי מה שמדבר אליהם , בד"כ אם זה מחסור שיש להם בצורה נפשית והבן זוג ממלא אותה בצורה זו או אחרת או על רקע הדברים המשותפים ביניהם.

לעיתים זוגות יאהבו דברים שונים ויהיו מרקעים שונים לחלוטין אבל הם יהיו זהים בנפש..מה זה אומר ? לדוגמה..אולי בצורה בה הם מתמודדים במשבר; קרי הצורה בה הם בוחרים להתנהג בצורה בה משבר אישי נפשי מתרחש. לעיתים הם יכולים להיות דומים בתחושות שלהם כלפי העולם מבחינה נפשית (יכול להיות לך מישהו עם המון חברים והוא ירגיש בודד ובת זוגתו באמת תהיה בודדת ותרגיש בודדת וזה יהיה מספיק לחבר ביניהם).

על סמך הניסיון שלי ודידקטיה מאחרים (אני לא אשת מקצוע) , הרבה פעמים ה"נתונים היבשים" (כמו עבודה, מינוס או לא מינוס, חשבון בנק ורקע סוציואקונומי) מונח הצידה כשהחיבור הנפשי והרגשי בין בני זוג גדול. מה שמושך אותנו יותר לבני זוג יהיה חיבור ודיבור לנפש שלנו במיוחד במקומות בהם אנחנו מרגישים "חוסר" (אני בודד , אני רעב מדי ל.., הלוואי והייתי יותר..-השלם את החסר) ולא ממקומות חומריים יותר והנאה ממשאבים חומריים כמו כסף ומעמד.

ההיסטוריה מלמדת אותנו על זה אינספור פעמים ..אפילו בדוגמת המיקרוקוסמוס תסתכל על קייט מידלטון (על פניו אין לה שום קשר ולא היה אמור להיות שום קשר למשפחת המלוכה ובכל זאת היא התחתנה עם נסיך..מה שמלמד שכנראה היה שם משהו חזק יותר מ-איזה משפחה הגעת)

לכן נראה לי שאתה צריך להתחבר לעצמך לקרביים הנפשיים שלך וכנראה קצת לדשדש ב"חרא נפשי" ולהבין מה כ"כ חסר לך שהיא ממלאת..אולי חום? אולי הצורה שבה היא לוקחת את החיים בפרספקטיבה יותר רגועה ונינוחה ממך? אולי העובדה שהיא מונעת יותר מרגש ממך? או מאהבה?

התשובה היא שבסופו של יום תאלץ לחשוב באמת בעצמך מה אתה מוצא בה אם אין לה נתונים יבשים. אני מאמינה שגם תמצא , אני רק נותנת לך עצה לאן להסתכל ולכוון כשתעשה כן.
מה שבטוח שאם אתה עדיין עם אותה בחורה שאז התלבטת עליה (זה היה לדעתי בערך לפני שבועיים לא?) סימן שמשהו בך מאוד לא רוצה לוותר עליה (שכן הרבה ייעצו לך לוותר עליה) וזה אומר דרשני (או..תנסה להסתכל שנייה בקנקן לעומק להחליט באמת)

שיהיה בהצלחה , נשמח לשמוע עדכונים ועוד יותר נשמח אם תשאר בצל קורתנו ותהיה פעיל יותר
(מזכירה ששבוע הבא יש האדמות חדשות..)

שלום

הדבר החשוב בקשר הוא אהבה, לא התאהבות. התאהבות היא רגש נלווה וחולף. אוהבים כשמוצאים תכונות באופי האחר שנעימות לנו וטובות להרגשתנו. כשאוהבים ויש התאמה באופי, כדאי להשתדל להישאר ביחד ולהתגבר ביחד על הקשיים.
&nbsp

ELLA1992

New member
ומי אמר שאנחנו אמורים לאהוב את האדם המושלם ביותר וזה שהכי

טוב בהכל?
מי אמר שהיא צריכה בהכרח להיות מלכת יופי עם פוסט דוקטורט ומשכורת חודשית של 6 ספרות?
מי אמר שרק אחת כזאת ראויה לאהבה?
אם תחפש אהבה בחומר איך תזכה באושר אמיתי?
המעלות שלה שציינת- "אישיות אופי וחן...משיכה" - הם לכשעצמם רבים ומדוע הינך רואה במעלות אלו דבר שהוא מובן מאליו? אז מה שהיא בחורה פשוטה, היית מעדיף מורכבת?

אז מה שבחורות יפות יש הרבה ואז מה שיש יותר חכמות ויותר מוצלחות...

אף אחד מאיתנו אינו מושלם
מה גם שאתה לא יכול לדעת למה היא מסוגלת, אולי היא יותר חכמה ממה שאתה חושב? אולי כן יש לה מה להציע והיא פשוט צנועה ומופנמת? יכול להיות?

באשר לאהבה מול התאהבות, אני לא יכולה לדעת האם אתה אוהב אותה או רק מאוהב, הכל יכול להיות, הזמן יראה לך והתשובה נמצאת רק אצלך

אבל אם בסופו של יום טוב לך איתה והיא נעימה ועושה אותך מאושר, אז קח בחשבון שמעטים זוכים לזה, ויכול להיות שהיא הרבה יותר "מיוחדת" ממה שאתה חושב דווקא בגלל זה :)

בהצלחה

I SEE YOU1

New member
אפשר לדעת כמה זמן אתם יחד?

אני מאמינה שאהבה אמיתית ועמוקה באה ממקום של "אתה כמלא" ולא כ"חסר" ולצפות שבת הזוג תמלא את החסר. כי ברגע שאתה תרגיש שהיא לא תמלא את החסר - לא תרצה להיות איתה יותר.
בן/ת זוג לא אמורים למלא חסך, אמורים להיות תוספת :) אולי זו רק אני חושבת כך, אך זה נאמר מניסיון אישי ולמידה רבת שנים :)

I SEE YOU1

New member
אני דוגלת
באיכות ולא בכמות

כך שאם הפגישות כיפיות, זורמות, אתם נהנים יחד ולומדים להכיר האחד את השנייה - אז סבבה ופשוט לזרום עם זה.
מעניין לראות שאתה סופר את מספר הפגישות

מה הבטן אומרת לך לגבי הבחורה הזו? תקשיב לה היטב, היא יודעת הכי טוב (אינטואיציה היא לא נחלת הנשים בלבד
)

למעלה