החוף הצפוני

ענבל90

New member
החוף הצפוני

מי זה השחקן שמשחק את גבריאל בחוף הצפוני, אני לא זוכרת איך קוראים לו.. הוא נורא מוכר לי ואני לא מצליחה להיזכר איפה ראיתי אותו.. אז אם מישהו מכיר אותו
שיגיד לי...

G A L 17

New member
אני יודע...

הוא לא שיחק באף סרט\סידרה מוכרת הסרט היחיד שהוא השתתף בו שראיתי - שכחתי איך זה נקרא אבל זה על מורה שתלמיד שלה מנסה לשכב איתה ושהיא מתלוננת מאשימים אותה שהיא זו שפיתתה אותו ... , הוא שיחק את התלמיד .. בכל אופן את יכולה להסתכל פה זה רשימה של כל הסרטים והסדרות שהוא לקח בהם חלק אולי תזהי

זהר7

New member
אני יודעת איפה הוא שיחק

בפרק הראשון זה ממש שיגע אותי כי הוא נראה לי ממש מוכר אבל לא ידעתי זכרתי מאיפה ואז לקראת סוף הפרק נזכרתי... הוא שיחק ב"זואי ביוזיק - קלף משוגע" את השכן וזה שהבת הגדולה אהבה אבל הוא לא אהב אותה ואחר כך שהיא הייתה חברה של ריידר הוא אהב אותה. נדמה לי שקראו לו שם ג'וליאן או משהו דומה.

G A L 17

New member
זה הוא...

לא ראיתי אף פעם קלף משוגע אבל תסתכלי באתר שאמרתי לך רשום כל המקומות שהוא שיחק בהם והוא אכן שיחק בפרקים 8 9 11-18 הוא שיחק דמות בשם ג'וליאן

S2M

New member
וואלההההה

יואו גם אותי זה שיגע ועד עכשיו לא ידעתי!! תודה רבההה

THElast

New member
אני כל הזמן אמרתי לעצמי שאני

טועה, שזה לא יכול להיות הוא, כי הוא נראה שונה - במיוחד כשהוא מחומצן בסידרה "החוף הצפוני". אבל מסתבר שכן

אני יודע איפה הוא שיחק

בפעם הראשונה שראיתי אותו הוא היה לי מוכר אבל לא הייתי בטוח אם זה הוא כי ממש שינו אותו. הוא שיחק בקלף משוגע או קלף חזק. קיבימט בחוף הצפוני חמצנו לו את השיער ודללו לו את הגבות.

למעלה