החופשה ( תקראו,,תהנו,,ותתענגו )

החופשה ( תקראו,,תהנו,,ותתענגו )

היא ישבה בתחנת הרכבת.. נסיעות היו מעוררות בה סקרנות,התרגשות ותקווה, כאילו עוד רגע יעלה המסך. החופשה שחיכתה לה ,,אחרי המון המון זמן.. היא צעדה מן התחנה לעבר ביקתה כפרית, שנראתה כאילו יצאה מהאגדות. אישה מבוגרת פתחה לה את הדלת והראתה לה את חדרה. מאחורי פרגוד במבוק הצביעה על מרפסת שטופת שמש שפנתה לכיוון האגם. בימים הבאים יצאה לטיולים ארוכים ותמיד איחרה לארוחות. באחד מטיוליה פגשה באיש. הוא צעד לבדו לעבר פיסגת הר שהתנשאה מאחורי הביקתה. הוא פשט את חולצתו,כדי להיטיב להתשתזף, ולעיניה התגלה גופו הזהוב והנהדר של אתלט. פניו היו צעירות ועירניות,אך שערו קצת כסוף. היא משהו מהפנט בעיניו. אבל מלבד עיניו הפראיות,הוא היה אצילי בכל. לרגע התמקד מבטו אליה,אבל מייד חייך אליה את חיוכו התמים, הוא הביט בה,ושאל,``אולי תירצי ללכת לטייל?`` והיא כמובן הסכימה. הם טיילו להם באזור,, כמעט בשתיקה .... כמעט ולא הציאו מילה מהפה.. הרוח הניפה את שמלתה ופרעה את שערה, כאילו עוד רגע תמריא לשחקים. אחרי שעתיים הליכה הם השתרעו על הדשא בקירבת ביקתה מבודדת. הוא חייך אליה ואמר,זה מקום נהדר לבלות בו יום שלם. היית רוצה? היא לא ענתה. היא שכבה על הדשא ועישנה בחיוך שקט. לאחר מכן הלכו אל הביקתה. הוא הזמין חדר וביקש שיביאו לשם ארוחה. הוא חילק הוראותבבטחון רב. שוב לא רצתה לחזור על עקבותיה ולהתחמק ממנו. תחושה של התרוממות רוח גאתה בה. היא חשה שהיא מגיעה לשיא ריגשי , שישחרר אותה סוף סוף ממעצוריה ויעזור לה להפקיד את גופה לזר. היא לא ידעה אפילו את שמו. גם הוא לא ידע את שמה. מבטו חדר לעיניה והמיס בה משהו שלא הכירה,רועדת עלתה במעלה המדרגות. הם נכנסו לחדר שבו מיטה זוגית עצומה,עשויה עץ מגולף. היא התחרקה לכיוון המרפסת,והוא הלך בעקבותייה. היא המתינה . לפתע ידעהשייגע בה, ושמגעו יהיה רוכשני ובילתי ניתן להכחשה. היא התקרבה אליו,והגישה לו את פיה. הוא נשק לה והניח את שתי ידיו על שדיה, היא חשה בשיניו. הוא נשק לה על צווארה ושפתיו חשו בהלמות ליבה. כפות ידיו הקיפו את צוארה. היא רעדה,משתוקקת שייקח את כולה. הוא הפשיט אותה תוך כדי נשיקות,בגדיהם נשרו שביבם ובמרכז נותרו שניהם ערומים וחבוקים יחד. הוא נשא אותה אל המיטה. פיו נגע בפניה,בצווארה ובשערה. ליטופיו היו רכים וענוגים ולאחר מכן נעשו פראיים, כליטופיה של חיית פראי. משהו חייתי היה בידו,שנגעו בכל אבריה, חדרו אליה וליטפו אותה. היא עצמה את עינייה. הרגישה כאילו המון ידיים נוגעות בה,כאילו המון פיות עוברות בזריזות על פני גופה. היא ביקשה להימעך תחת כובד משקלו. היא רצתה להתמזג איתו ,עם כוו ,מפיה ועד לכפות רגליה. צמרמורת עברה לאורך גופה. הוא לחש לה שתרים את רגליה,עד שברכייה נגעו בסנטרה. אחר-כך לחש לה שתתהפך. הוא הפריד בידיו את שני פלחי עכוזה , נח בתוכה זמן קצר ולאחר מכן נסוג וחיכה. היא התרוממה בשיער פרוע ועיניים בורקות. מבע לעפל ראתה אותו שרוע על גבו. היא זחלה למראשות המיטה ופיה קרב אל איברו. היא התחילה לנשק סביבו הוא גנח. אברו הזקור רעד מעט כששפתיה נגעו בעורו. הוא התבונן בה. הניח את ידו על ראשה ודחף אותה בעדינות אל אברו ידו נשארה עליה וכיוונה את תנועותיה מעלה ומטה,עד שצנחה את בטנו ונשארה שם. עיניו היו עצומות והוא גנח מתענוג כמעט בילתי נסבל. היא לא הצליחה להתבונן בו כבדררך שהתבונן בה. עיניה היו מטושטשות מעוצמת רגשותיה. היא ניסתה להתרחק ולהתבונן בו,אך משהו משך אותה שוב ושוב לגעת בכל גופו. בעוצמה חייתית היא חיככה את גופה בגופו ונפלה מתנשפת על צידה. אצבעותיה נגעו בו,כעיוור המנסה ללמוד את תורת פיו,עיניו ואפו,ולדעת שוב ושוב את מגע עורו ושערו. אצבעותיה רפרפו על פני גופו,ולפתע,אחוזות תזזית,התהדקו על אחד מאבריו,עד שהוא גנח מכאב, כאילו רצו לאשר את קיומו באלימות. גופותיהם גילו זה את זה. מרוב ליטופים הם היו כמסוממים. תנועותיהן נעו איטיות וסהרוריות,ידיהם כבדו. פיו לא נסגר לרגע. עסיס נטף ממנה. הוא טבל בו את אצבעותיו ואת אברו והשכיב אותה מעליו כך שרגליה נחו על רגליו. עכשיו,כשחדר אליה,יכול שניהם לראות כל פרט. הם ראו את גופותיהם מתפתלים יחד לעבר השיא, הוא חיכה לה והתבונן בה בעיניו הרעבות. היא המשיכה לנוע באיטיות,הוא הפך אותה והניח אותה על גבה. עכשיו כרע מעליה וחדר אליה בעוצמה כזו,שאברו נגע בתוככי רחמה. רטט עבר בתוכה. תאים חדשים נעורו בתוכה. היא ניקה אותו שוב ושוב,והחיכוך של אבריהם הצית בהם להט שהלך והתגבר. היא התיחלה להאיץ את תנועותיה,כדי להגיע לשיא. משחש בכך הוא החיש את תנועותיו בתוכה, כדי לגמור יחד איתה. ידיו ליטפו אותה,ולשונו שהתמזגה בלשונה נעה בקצב אברו בתוכה. שניהם חשו בזרמי התענוג ,ואז צעקה. והתענוג של שניהם עלה בהם. והם לא הפסיקו כך במשך שעות.. היא דחתה את חזרתה הביתה,, ונשארה איתו לשבוע של תענוגות והנאת הגוף

ליאור א

New member
מדהים כמו תמיד ...

חוקרת סיפורייך מדהימים כתמיד עליך להמשיך ולהתמיד... החטא השביעי ..

orali

New member
לא ברור לי משהו

הסיפור מדהים השאלה אם את כתבת אותו, תמיד כשמדברים על סקס אוראלי (לא סתם זהו שמי) אתן הבנות טוענות שלא נדחוף אתכן לשם, אז למה אמרת שהוא דחף את ראשה אל הזין שלו זה עושה אותו למאהב גרוע לדעתי ואיכזב אותי מעט, הסיפור הוא על מאהב קסום ומסתורי, אבל מתברר שהוא סתם גבר מאצ`ו שדורש שימצצו לו אבל יכול להיות שאני טועה ואולי כנראה יש בנות שזה דוקא מדליק אותן....

מסכימה איתך

גם אני לא אהבתי את השורה הזו, אם כי הסיפור היה קסום לא לדחוף, חברים, תנו לנו לעשות לבד את העבודה הדחיפות האלה הן פעולה משפילה משהו ולא נעימה ברצון נענג אתכם, אבל תנו לנו להחליט לבד

כחולה שלי...לא מסכים - כרגיל (-:

למה להתפס לקטנות ? כן, כן, גם הבנים וגם הבנות, מספיק עם התיאוריות ``דחף לה את הראש``, מה קרה ? אבן אנחנו ? עץ ברוש ? בשר ודם, רוצים עכשיו, מהר, לא יכול להתאפק, זה הולך להגמר, ואם במקרה קבלת כיוון של ``ישיר אישי``, לא צריך להפגע ``האגו הנשי`` יודע שאת יודעת את המלאכה, ועל כך אבוא אליך ועליך בתשוקה ובברכה, אבל מה רע לכוון ? כמו שוטר תנועה... ואת מלהגיב באותו הרגע...מנועה... פשוט לא יפה לדבר בפה מלא, לא מתאים למזל שור וגם למזל טלה, עזרי את כוחותיך לשתוק עד הסוף הטוב, כי את כחולה - יודעת לאהוב !!! הלאות הנעימה שאחרי...

ללאות.......

אני חושבת שיש אמת בדברייך.;-) ונגמרו הימים של מה כן ומה לא מה שחשוב זה להנות ולהתענג....... שלך.......חוקרת

לך אוראלי........

נכון ,,זה סיפור שאני כתבתי....... אבל בלי שום קשר זה לא עושה אותו מאהב גרוע.. יש דווא נשים רבות שאוהבות קצת אגרסיביות בסקס.... כשאתה בתוך זה .... עושים מה שחשים באותו רגע.... בלי פוזות ובלי ג`נטלמניות פשוט זה נטו סקס להנות ממנו........ ואותו מאהב מיסתורי הוא לא מאצו עם לא שמת לב הגיבורה פה,,מאוד נהנתה ממנו,,והתענגה,,,,, עובדה היא נשארה איתו והאריכה את חופשתה....... ------------------ חמוד כל אחד והסקס שלו, וכל אחד והפירוש שלו,, הכוונה והעיקר . זה הנאה ועונג... ושהכל הדדי........ שיהיה לך סופ``ש כחול ומענג שלך..........חוקרת

batman

New member
מסכים גם מסכים

סקס זה לא מדע מדוייק ``אווווו הוא שם לה יד על הראש..... פסול`` דחילק ואם היה מחטיף לה קצת על הישבן, זה גם לא טוב? ואם היה מושך לה בשיער קלות כשחדר לה מאחור? הסיפור משובח ונמס בפה, הכותבת מוכשרת ומעולה בתיאור קצת פירגון שלך בענווה העטלף

לך באטמן..........

מימך אף פעם אי אפשר להתאכזב......... אתה מבין את הראש שלי...;-) ותראה את עצמך פה לעיתים יותר קרובות..... אל תיתן לי להתגעגע....... שלך.........חוקרת

batman

New member
תודה

מה לעשות אני עסוק למדי... מה גם שבזמן האחרון, אני לא מצליח לשכנע את השותפות שלי להצטלם עבורי. לכן אני ממעט לפרסם בפורום. שלך תמיד העטלף

orali

New member
אחלה בשבילך

אחלה בשבילך, מסכים עם כל מה שאמרת כל אחד והסקס שלו, רק שזה מתאים יותר אולי לכתיבה ``גברית`` ולא נשית למרות שכמובן זה מדליק עם דוקא אשה חושבת ככה ונהנית מזה..... אז בכלל טוב תהני ותמשיכי להנות אחרים יאללה ביי

למעלה