החופש האחרון שלכם?

טור נחמד השבוע..

הוא מתאים לי חח

S16 זה אני

New member
אחלה טור אחי

השבוע באמת כתבת יפה על משהו מעניין ונכון וכןן יצאתי לחופש גדול, יש עוד טיפה בגרויות אבל בקטנהה וכייף מטורף ואני יודע שאני עוד יתגעגע לתקופות האלה אז אני מנסה לנצל כל דקה ודקה עם כל מיני שטויות שיהיה כיף להזכר בהם עוד כמה שנים כמו היום, שיצאתי לחורבה בזמן שבבוקר שאחריי היה לי בגרות אז ישר מהחורבה הלכתי לבצפר לעשות תבגרות
חיחי והלך דווקא דיי סבבה :) יאללה עוד חודש אילת HERE I COME \CUM (משחק מילים קטן
)

HeNoOsH

New member
ממש אהבתי את הטור הזה

אתה פשוט צודק בהכל. 11 שנים אני רק מחכה לסיים, ומתלוננת כמה שקשה וכמה כיף זה יכול היה להיות בלי הלימודים והבצפר. אבל עכשיו, כשנשארה לי רק שנה אחת ללמוד, אני קולטת עד כמה זה עצוב, וכמה שלא בא לי שזה יסתיים. כל השנים האלה עברו לי בטיל, פתאום אני מקבלת כבר צו ראשון, דיבורים על גיוס, מה לעשות אחרי הצבא...וזה מפחיד אותי =\ בשבילי זה החופש הגדול האחרון שלי, כי אני כמעט בטוחה שהתאריך גיוס שלי יצא ממש תקופה קצרה אחרי שאני אסיים י"ב.. לא בא לי לסיים עם זה..אני מקווה ששנה הבאה תעבור לי הכיייי לאט שיכול להיות [למרות שבטוח זה יעבור לי מהר...] חפירה חפירתית במיוחד חח יאללה חופש נעים לכולם..תהנו =]

שgal0

New member
ממש אהבתי ת'טוב שלך!!!!!

וואלה כל מה שכתוב נכון ובאמת כל התקופה הזאתי זאת התקופה היחידה בחיים שבה אתב יכול לעשות מלא שטויות והם יתקבלו ועד מספיק דברים איזה פחד שהיא עומדת להגמר!!!!!!!! בקיצור יפתי אחלה טור !!!

אני בכיתה י' ושנה הבאה אין לי חופש גדול../images/Emo10.gif

בין יא' ליב' איכשהו לי לא יהיה חופש גדול.. ובזמן שכולכם תעשו כסף וכיף חיים אני אלמד פסיכומטרי
מתחילה שנה הבאה כבר..

למעלה