החופש הגדול הגיע בים-בם-בום

אמא לה3

New member
החופש הגדול הגיע בים-בם-בום

כמעט כולנו יצאנו לחופשה כזו או אחרת עכשיו, חלק עברו למתכונת של מחנה קצר, חלק לצמצום באימונים וחלק לחופשה של חודשיים!!!! אנחנו יצאנו לחופשה כמעט שבועית...כלומר עברנו למתכונת של פעם בשבוע אימון מרוכז של שעה וחצי. בשאר הזמן הייתי מצפה כמאמנת שהמתעמלות שלי יוסיפו לעבוד על כושר וגמישות, אני גם מעודדת אותן ללכת לפארק עם מתקנים ולנסות שם אולי מתח קצת... כאמא למתעמלת אני בהחלט מבקשת מהבת שלי לעבוד על כושר וגמישות בבית. א-ב-ל, מה עושים עם המתעמלות שרוצות להמשיך יותר מפעם בשבוע?

THE GYMNAST

New member
בחופש

אני עושה המון שפגטים ותרגילי גמישות בבית ואני ממש משתפרת!!!! אני גם עושה המון עמידות ידיים על הקיר ואמא שלי כועסת ואומרת שעכשיו יצטרכו לצבוע את הקיר מחדש
המדריכה שלנו אמרה לנו גם לעשות כושר בבית אבל אני שונאת כושר אז רק לפעמים אני עושה כפיפות בטן ואולי בים אני ינסה קפיצת ידיים אבל זה קצת מפחיד.....
חופשה נעימה לכולן

adi5151

New member
אני בדיוק כמוך!

אמא שלי כבר כועסת עלי ! הקיר ניהיה שחור! אני גם עושה ק"י בים אבל זה מסוכן ..! כושר בבית זה דבר מצויין! :) עלי והצליחי=]

THE GYMNAST

New member
זה לא מפחיד לעשות בים?

אני תמיד מפחדת שאני יפול על ה......? כמה זמן את מתעמלת? מה את כבר יודעת לעשות?

adi5151

New member
:)

אומנם זה מפחיד אבל מתרגלים.. לפעמים נופלים אבל זה לא כזה כואב ואני ממשיכה.. אני מתאמנת כבר 8חודשים אני יודעת ערביות קפיצות ידים עמידת גלגלונים .. אני עובדת עכשיו על סלטות קדימה גלגלונים בלי ידים ופ"פ :) כמה זמן את מעמלת?

THE GYMNAST

New member
היייי

אני מתעמלת כבר 4 שנים בחוג התעמלות ואת יודעת המון דברים בשביל 8 חודשים!!!!!!! וווואאאאווווו!!!!! אני כבר עושה ערביות פליק פלאקים עם שמירה וסלטות קדימה עם טרמפולינה וקפיצות ידיים לא רעות אבל המאמנת שלנו אומרת לי כל הזמן ליישר רגליים ועל הספל אני עושה גלגלונים וגשר רגל רגל עם שמירה אחורה ואני עושה קפיצות ידיים על ארגז. אולי אני יגיד למדריכה שלי ללמד אותי גם גלגלונים בלי ידיים זה מדליק נורא, אבל מפחיד לא?

adi5151

New member
לא בהכרח מפחיד

תודה :) אני מתאמנת כל השבוע ! זה קצת מפחיד אבל המאמנת שלי תומכת בי ועוזרת לי ! =] 4 שנים?!? ואאו כל הכבוד פ"פ זה הצד הפחות חזק שלי אבל אני עדין עושה (עם שמירה) המון אמרו לי שהספקתי המון יחסית לילדה בגילי שמתעמלת רק 8 חודשים..

THE GYMNAST

New member
אני מתאמנת

פעמיים ולפעמים שלוש פעמים בשבוע ולקח לי 4 שנים ללמוד את זה, את בטח ממש טובה!!!!! פליק פלאקים זה לא קל בהתחלה אבל מתרגלים. איפה את מתאמנת כל יום? את בנבחרת או משהו כזה?

adi5151

New member
=]

לזמן הקצוב שאני מתאמנת אז זה יחסית טוב.. לפעמים לא יוצא לי תרגיל אז קצת מעצבן אבל מתגברים וממשיכים,אני מתאמנת אצל כרמית להט ואני גם בנבחרת שלה :) יש לך פייסבוק?!

Xx ofek xX

New member
אצלנו בחופש../images/Emo26.gif

בדרך כלל יש מחנה אימונים שזה אומר : ראשון, שלישי, וחמישי אנחנו מתאמנים באולם משמונה בבוקר עד אחד בצהריים ומשולב בזה גם שעה וחצי של גמישות וקצת בלט שזה ממש ממש עוזר לתרגילים שני, רביעי משמונה בבוקר עד אחד בצוהוריים אנחנו בבריכה (אבל כמובן שעושים כושר לפני שנכנסים למים חחח ואז כל הקייטנות של הילדים הקטנים שואלים אותנו "מה זה מה אתם עושים?"
) אבל!!!השנה אין מחנה אימונים אז יש אימונים רגילים 3 פעמים בשבוע שעה וחצי

אמא לה3

New member
ואת עצובה על זה???

חחח..... תשאלי את המתעמלות שלי, הן כל כך מתגעגעות וכרגע יש באפשרותינו רק פעם בשבוע, אולי בהמשך אני אפתח עוד פעם... אבל אני כבר משתגעת משיעמום וגעגוע....

Xx ofek xX

New member
אחרי שהתרגלתי ל5 אימונים בשבוע

אז ברור שזה פחות שווה, אבל לפחות זה יותר מפעם בשבוע..

adi5151

New member
אני.....

מתחרפנת ...!!! אני כ"כ מחכה למחר ! :) סופסופ אימון!

עבודה מחוץ למסגרת האימונים

לטעמי ביצוע חזרות וסטים של כושר וגמישות בבית, בייחוד אצל ילדות קטנות (עד כיתה ח') אינו יעיל. צריך בשביל זה רמות גבוהות מאוד של מוטיבציה וכוח סבל, איפיון שאינו מפותח מספיק אצל ילדים קטנים, גם כאלה שאוהבים מאוד מאוד משהו (למשל גם ילדות שמאוד אוהבות התעמלות וחשוב להן להצליח בזה, אינן בשלות מספיק ברמה הרגשית למשטר עצמי של כושר ואימונים). בשל כך מבצעים עבודה פחות טובה, ברמת ביצוע פחות טובה, או פחות חזרות, או פחות "אימונים". מה גם שההשפעה של 15 דק' אימון גמישות וכושר (ממוצע, שילדה עושה לבד בבית) אינה משמעותית כל כך. לעומת זאת, לילדים יש יתרון גדול מאוד שלמבוגרים (ובני נוער) אין. היתרון הוא יכולת הדמיון, הסקרנות והפעלתנות הטבעית. ילדים אוהבים להשתולל, בעוד מבוגרים מעדיפים שהם יישבו בשקט. אז מה שצריך לעשות, זה לנצל את הפעלתנות הטבעית של הילד, ומשם לגרום לו לעשות כושר. כמו-כן, צריך לספק לו תנאים מתאימים לכך. גני שעשועים זה דבר מ-ע-ו-ל-ה פשוט נהדר למטרה זו. ילדים אפילו בגילאים בוגרים יותר, יכולים לשחק בגן שעשועים במשך שעות רבות. משחק זה שווה פי 10 יותר מרבע שעה של כפיפות בטן/זוויות/וגמישות. כדאי להביא את הילדים לגני שעשועים אטרקטיביים ולתת להם לטפס, לקפוץ ולרוץ. הם לא מרגישים אבל זה כושר מצויין. ללכת לבריכה ולהרשות להם להשתולל במים ועל הדשא. לשחק בחוץ, בדשא או סתם ברחבה. ללכת לספורטק או לפארקים אטרקטיביים. אפשר לתת להם משחקים כגון משחקי כדור, קפיצות בחבל ועוד- זה כושר מצויין ושווה הרבה יותר מהתרגילים הרגילים שעושים באימונים. לבנות גדולות (כיתה ט' ומעלה) אפשר לתת כושר וגמישות רגיל. רצוי לא לתת טיפים באוויר, אלא ממש תוכנית אימונים מובנית. שתהיה מסגרת.

למעלה