החופש הגדול מגיע ו...

נימרודל

New member
החופש הגדול מגיע ו...

אני מניחה שרובנו נהיה משועממים ומוכי שעות פנאי... אז מה דעתכם על מפגש פורום באיזה מקום מרכזי בארץ-ישראל? (כמו קניון איילון או קניון עזריאלי)... מה אתם אומרים?

NIR Y

New member
עוד חודש נגמר לי החונך...

אז אני יבוא בכייף

edlessme

New member
יאללה!!!

אפשר לעשות את זה פה באזור של הבית שלי.. ביער בן שמן או משהוא.. ואז אפשר גם נגיד לעשות על האש או משהוא...

בינג

New member
ומה עם הצמחונים ../images/Emo3.gif

edlessme

New member
זה יער לא?

אתם יותר ממוזמנים ללקט לעצמכם עשבים... או להביא איזה שניצל סויה...

rainbow demon

New member
נא לדבר בשם עצמך ...

החופש הגדול שלי מתחיל ב2 באוגוסט, ומסתיים ב16 לאוגוסט. כיף לא? נו ככה זה כשגדולים:)

נימרודל

New member
מסכן... :(

תנחומיי... יער בן שמן זה סבבה (אני מניחה, זה תלוי שעד כמה ההורים שלי אוהבים אותי ומוכנים להסיע אותי לי-ם) אבל על האש? לא! זה סיוט מתמשך שאינו נגמר!!!! עדיף לשכב על כר דשא רענן עם פ"פ ברקע, להירגע, לחחיך חיוך דבילי, לבהות בשמיים היפיםי ולנסות למצוא צורות בעננים...

edlessme

New member
המממ.. מה עם מצע עלים?

ובשביל הפ"פיות של העיניין.. אולי אפשר שמישהוא יביא אוטו ונשים פ"פ באוטו (יש לי קלטות...) ונגביר.. ואז יהיה פ"פ...

weird dust

New member
במקרה ויש חברי קיבוצים

אפשר לבקש להיתארח אצל אחד מהם בקיבוץ באיזה חדר קטן ונידח שמשמש לקבוצות נוער (וזה כמובן רק אם יש אנשים מקיבוץ לא מופרט) אם הדבר הזה אפשרי ניתן אפילו להשיג חשמל ומים

edlessme

New member
היי! תתעוררו!!!

סתם בשביל להעלות את העיניין שוב לדיון... בואו נתחיל לדסקס תאריך... אני חושב שסוף יולי תחילת אוגוסט זה תאריכים מצויינים... נגמרות הקייטנות לאלה שידריכו... ובכלל.. זה כזה אחרי הבגרויות וזה.... אז יאללה... 1.8!!

brotos

New member
התאריך שנוח לי: 2.10.2009

אולי עד אז אני יגמור את הישיבה+צבא. ובנוסף, אולי אתבגר. ואולי, אולי, עד אז אני יכתוב את הסקירה שבא לי לכתוב: פינק פלויד- הסיפור האמיתי.

NIR Y

New member
התאריך טוב לי

אבל איפה ? נראה לי שזה יותר חשוב עכשיו

נימרודל

New member
אני אומרת...

שסביבת ירושלים... או תל-אביב... יש המון אוטובוסים לתל-אביב.

למעלה