החופש הגדול, שישישבת ומה שביניהם

החופש הגדול, שישישבת ומה שביניהם

הולה חבר´ס... מה שלומכם?? איך עובר עליכם החופש הגדול עד כה? כל אחד עושה בחופש הגדול כל מיני דברים, חלק נוסעים לטיולים בחו"ל, חלק עובדים בכל מיני עבודות וחלק פשוט מסתלבטים בבית... הייתי שמח אם הייתם כותבים פה יותר , שלא תשכחו את הבית השני שלכם פה
אצלי נכון לעת עתה... מסתלבט בבית, לעיתים עובד בכל מיני עבודות מזדמנות (ככה זה כשהמצב הכלכלי בארץ ירוד
ואין עבודות קבועות, אך תמיד יש תקווה ליום חדש וורוד יותר)... בשישי הלכתי לדיסקוטק "דום" היה מאוד נחמד שם, נהניתי לרקוד ופשוט להינות מהמוסיקה ומהריקודים עצמם (ואיך לא גם בצפייה בבחורות הרוקדות - ככלות הכל אני גבר מצוי
) ומה ראיתי ב"דום" ? את הזמר אדם, שהיה אליל נוער לפני שנים... הוא עדיין נראה אותו הדבר רק זקן יותר, כשראיתי אותו תהיתי שאיך חולפת לה תהילת עולם... הוא היה כ"כ מפורסם בזמנו, לא היה יכול לזוז לאיזשהו מקום מבלי שירדפו אחריו, ובמסיבה בקושי מישהו זיהה אותו.. ולא רבים התייחסו אליו... מעניין לא? תהילת העולם הקצרה של מפורסמים ..

כמו שאנדי וורהול אמר:

"לכל אחד יש את ה 15 דקות תהילה שלו" וגם אני שמעתי על אדם, פשוט עכשיו ה"אופנה" השתנתה וחבל כי היו באמת זמרים טובים של התקופה ה"ישנה" ועכשיו כמעט שאף אחד לא שמע עליהם....

כן, 15 דקות התהילה של כל אחד ואחד..

מעניין שבארצנו הקטנה התהילה של כל אחד לא מחזיקה מעמד הרבה זמן כמו באירופה או באמריקה... שם הזמרים הישנים או סלבריטאים אחרים מחזיקים מעמד שנים רבות.. בד בבד עם הצלחת הזמרים\הסלבריטאים החדשים..

למעלה