מה תוכניות של הסבים והסבתות?
שמלת תחרה1 Well-known member 1/7/24 #1 מה תוכניות של הסבים והסבתות? קבצים מצורפים IMG-20240701-WA0058.jpg KB 21.5 · צפיות: 5
GoldenEyes Well-known member 1/7/24 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: מה תוכניות של הסבים והסבתות? לחץ כדי להרחיב... על הבדיחה אני לא סבא , אז אין לי תוכניות בייביסטר
נכתב ע"י שמלת תחרה1: מה תוכניות של הסבים והסבתות? לחץ כדי להרחיב... על הבדיחה אני לא סבא , אז אין לי תוכניות בייביסטר
חורזת באהבה Well-known member מנהל 1/7/24 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: על הבדיחה אני לא סבא , אז אין לי תוכניות בייביסטר לחץ כדי להרחיב... כן סבתא. הפעם התוכניות אחרות, הנכדות הגדולות יבואו בסופי שבוע אלינו , הורידו ממני לנסוע אליהם
נכתב ע"י GoldenEyes: על הבדיחה אני לא סבא , אז אין לי תוכניות בייביסטר לחץ כדי להרחיב... כן סבתא. הפעם התוכניות אחרות, הנכדות הגדולות יבואו בסופי שבוע אלינו , הורידו ממני לנסוע אליהם
משתפרת1 Well-known member 1/7/24 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: מה תוכניות של הסבים והסבתות? לחץ כדי להרחיב...
חורזת באהבה Well-known member מנהל 1/7/24 #5 נכתב ע"י משתפרת1: צפה בקובץ המצורף 108310 לחץ כדי להרחיב...