החופש החופש החופש, החופש בבית הבראה

rolan

New member
החופש החופש החופש, החופש בבית הבראה

זוכרים את השיר
נזכרתי בו כרגע... ואני שרה לי... כל כך מקווה שזה אכן יהיה חופש ראוי לשמו. בינתיים סייחה לא כל כך מרגישה טוב, אני רק מקווה שלא יחמיר, אחרת... אוףףףףףף מועקה... אנחנו מתארגנים בשעות אלו - תיקים, בגדים, גיהוצים, תרופות מה עוד?... וכן אתם יקירי, לא שכחתי אתכם, הכנתי לכם "אמא מחליפה", כחלחלה כמוני שתהיה איתכם כאן, במשך ימי חופשתי. קבלו אותה
- ניצת שושן
ניצת הסכימה להחליף אותי ואני יודעת שתעשה זאת נאמנה. מראש תודה לך - ניצת, אני יודעת שתהני עם החברים הטובים שלי כאן. אני עדיין כאן הערב ומחר בבוקר, אז בלי בלאגן.....

*יערית

New member
יששששששששששש../images/Emo24.gif

ראשית מקווה שאכן הסייחה תרגיש טוב יותר
וכך המועקה תעלם ..לא נעים להיות חולים ללא נוחכות אמא
שנית....אתם שניכם שם שמתרגשים מעצם החופשה, מאחלת לכם נסיעה טובה ורגועה....אנחנו לשרותכם כאן במרכז בכל מה שרק תרצו... ואחרון אחרון.....ניצתוששששששששששששששששששששששששששש לא יכולה שלא לחייך ולהנהן בראש....כאן היא לא תעבוד קשה כמו שעבדה בגרושים גרושות
אחלה של בחירה רולן
הרבה הרבה בריאות לסייחה

עלמה 3

New member
חופש מבורך נעים ומענג יקרתי ../images/Emo25.gif

ולך ניצת בהצלחה בהחלפה
ויחד נשמור על הגחלת

וקצת לפני שאתם יוצאים

באתי לאחל לכם חופשה נעימה (חסר לכם שלא מה, סתם אני מחליפה????) הילדה תתגבר (היא פשוט מתרגשת שאמא בורחת לה
) וה"ילדים" שכאן אל דאגה הם כבר גדולים
תהנו המונים שמעתם? בפקודה

עלמה 3

New member
ומכאן, ליל מנוחה לכולם ../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

סיימתי את כל משימותיי להיום ואני בטיסה ... עפה עפה עפה עפה למיטה

עין 3

New member
חופש נעים...

אבל בלי קשר לניהול הפורום, איך תוכלי להיות בלי הפורום שבוע שלם? זה ממש כמו תהליך גמילה...

rolan

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בעוד כשעה יוצאים לדרך...
אני כבר יודעת שתחסרו לי ואתגעגע אליכם מאוד
מבטיחה לחזור עם סיפורים וחויות. יום נעים

yaeli4

New member
בוקר טוב רולן ואוהי, ../images/Emo23.gif

תעשו חיים ותיהנו. מקווה שתחזרו ותשתפו אותנו בחוויות. נשיקות רבות, כבר מתגעגעת,

עלמה 3

New member
בוקר טוב, צהרים טובים וערב טוב../images/Emo70.gif

הלו מה קורה פה
מה זה השקט הזה
יאללה לצאת מהמזגן , מהעבדות ולבוא לומר שלום

blonda3

New member
מה ששש? מה נחה?מה?../images/Emo6.gif

ניסיתי לנוח ולא הצלחתי כי יש מישהו שמטריד אותי בטלפון בבית. מעניין למה אני חושדת במישהו מסויים. אוףףף. עדיין חסרות לי שעות שינה. חופשה נעימה לא היתה מזיקה גם לי. תהנו ותבלו גם בשבילי.

עלמה 3

New member
אהלן בלונדה... כולם במתח מאתמול

ואת מסתירה מידע.... איפה ההתלהבות והשמחה מאתמול... נו ספרי כבר !!!! לגבי ההטרדות.... תוציאי את התקע מהשקע.. ואז נמים טוב.

blonda3

New member
עלמה-אני עדיין בשלבי התאוששות../images/Emo9.gif

יש לי המון לכתוב ולספר, אז אני מעדיפה להיות בערנות מלאה ולא עייפה. לוקחת לי את הזמן להתאושש ואז מבטיחה לספר על הכל. מה שכן היה מאד מרגש ומוצלח עד כדי כך שהגרוש שלי התקשר אליי היום בבוקר ואמר לי שהוא חייב לתת לי קומפלימנט על הכל..... על הסרט שהפקנו העורך המוכשר ואני ועל הארגון של הארוע...שלא היה מתקיים בלעדיי....בלי ה"פוש " שלי...כי פשוט היה מוצלח. אז זה לבינתיים. הייתם מאמינים??? אני גאה בעצמי!!!!

עלמה 3

New member
היי ניצת.. איך אני מתגעגעת לשינת

היופי ... ככה איזה שעה שעתיים בצהריים.... אבל מה פתאם לישון... איזה מחשבות זדוניות עולות לי בראש... לישון אז מהקנאה ויצר הנקמות החלטתי להעיר את כולם....
אז יאלללללה להתעורר אמא ואבא בחופשה... העבודה מרובה... ולניצת משעמם... אז קדימה ... שעת ה-
הגיעה

למעלה