החופש והשעמום

החופש והשעמום

הי מה המצב? אנשים עכשיו חופש סוף סוף חופש !! ומה אנחנו עושים.??. כלום, כמובון יש אנשים שנהנים אבל הרוב לפחות מי שאני מכירה נשארים בבית ולא עושים כלום. כולם מדברים על החופש כמה שהם מחכים לו אבל שהוא מגיע הם נשארים בבית. אז בקיצור אנשים יש לי כמה שאלות: 1. למה אנשים יושבים בבית?, האם זה בגלל ה"מצב" או המצב רוח? 2. מה נעשה בחופש הגדול?? ביי מורנוש

למורן! ../images/Emo41.gif

קודם כל ברוכה הבאה לפורום שאני הפצתי אותו ולא דלית השקרנית דבר שני נראה לי שאת באמת משועממת אז ככה איפשר לעשות..: אפשר לשחק
או
אפשר לדבר ב
או ב
אפשר לשמוע ל
ב
איזה יופי כתבתי את זה.. גם אתם שם בבית יכולים להציע..רק היום בערץ הקניות.. סתם יעל

dalitush

New member
אנשים אני הפצתי עם הןדעת יו אר אל

ולא מעניין מה יעל אומרת

תפסיקי!!

תגידי את רוצה שאני יתחיל לפתוח פה על המשפחה שלך??? אז תפסיקיק עם זה כבר!!! את רוצה תקללי אותי אבל תרדי מההרוים שלי!! יא
,
,
,
,
,
,
,
,
,
ומצידי גן חיות שלם!!! ואת יודעת לאן כל המשפחה שלך יכולה להיכנס לי!! מתה עלייך יעל

dalitush

New member
../images/Emo67.gif אני מקיאה עליך בשמחה

נשמה כפרה עינייים שלי חיים שלי מתה עלייך אוהבת אותך דלית

katykr

New member
כמה כיף לכם ...

שאתם בכלל יכולים לשאול מה יש לעשות בחופש? עד היום הייתי כל יום בשש שעות השלמות המתמטיקה, וגם כמה בלשון....ויש לי מלא שיעורים שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל....

king kazabubu

New member
אפשר לחשוב...

כאילו שמישהו בכיתה עושה שיעורים במת´ ולשון זה לשון... עמוד וחצי זה לא הרבה ואפשר לעשות את זה בסבבה... כמובן שאני לא עושה אבל זה מתוך עקרון... אבל השלמות היו יותר מדי אני מסכים איתך...

למעלה