החופש להיות מוטרדת

mirmiyam

New member
החופש להיות מוטרדת

כמו בגן עדן, כמו שרק נולדתי, כמה חופש איזה אושר השמש הרוח והמיים מלטפים את כל גופי הטבע מחבק אותי כמו אהובי האורג רק אלי ,, , # #" ""^ ^ ^^ " ", " ,,, בולבול זקן ומכוער משתלט לי על הנוף הבתולי אונס לי את רגעי השקט מטריד חושב שהוא בא רק כי הוא נחמד רק כי הוא דואג לבחורה היפה שם שהלכה רחוק כדי.. אני אספר לו, הלכתי כדי להיות לבד ובשקט אם הייתי רוצה שידאגו לי היתי מוצאת כבר מיזמן מי לפני שיצאתי לדרך כבר דאגתי לעצמי, תודה הבאתי מים כבר שתיתי קפה, על מציצנים עלובים אני יודעת לצעוק בעצמי וגם לבחור מקום נוח לנוח בו אני יודעת לבד, ואפילו להתרחק מסוטים אני יודעת (וואו) גם לבקש טרמפים אני יודעת (אני בכלל לא נוסעת בטרמפים) תנו לחיות בשקט אנשים די לחשוב שאתם יודעים מה טוב לבחורה יותר משהיא יודעת מה חשבת? שיצאתי לחוף ואמרתי לעצמי "לא צריך להביא כלום, בטוח יהיה איזה סבא שידאג לי" אתה חי בסרט סבא, אם אני נטוריסטית או נודיסטית אני לא חייבת גם להיות סוציאלית, תודה על הדאגה תודה על ההטרדה אבל ממש לא תודה! טוב מאד שדאגו שיהיה חוף לחופש, רק חבל שלא כולם מסוגלים לתת את החופש לאחרים

mirmiyam

New member
וסיפור בונוס קטן

מגיע לחוף בחור חרדי ומתפשט אני בדיוק בדרך לצידו האחר של החוף בדרכי עוברת בטווח שלו הוא קורא לעברי: "יש מצב למשהו?" אני עונה בתקיפות "לא" וממהרת הלאה מיד הבחור שרק הרגע הגיע מתלבש והולך המיסכן פשוט מיסכן

sl 3977

New member
מצוין עשית

שהבהרת לבחור הזה באופן תקיף וחד משמעי שאת לא רוצה אותו ושלא יטריד אותך יותר אל תתני לאף אחד להטריד אותך!! וטוב מאוד את עושה שאת מתרחקת מסוטים רעים שאת הנורמלים שבהם המשטרה צריכה לעצור ובמקרים חמורים כמו אונס או הטרדה מינית אף להגיש נגדם כתב אישום ובית המשפט צריך להטיל על אותם סוטים פושטקים עונשי מאסר שחומרתם צריכה להיות בהתאם לנסיבות המקרה וטוב את עושה שאת צועקת על מציצנים שילמדו לא להטריד אותך יותר זה לא מגיע לך שיטרידו אותך!!! ואני מצטרף לקוואנט וממליץ לך בחום להגיע לאירועים נטוריסטים גדולים כי שם יהיה לך את המרחב האישי שלך ואף אחד לא יטריד אותך שם ואף אחד לא יציק לך ושמה לא תצטרכי להיות מוטרדת ממציצן כזה או אחר

sl 3977

New member
ואת

הסוטים שסובלים מהפרעות נפשיות צריך לתת להם טיפול פסיכיאטרי ובמידה והם עלולים להיות מסוכנים או לסביבה ובעיקר לנשים בחורות נערות וילדות צריך לאפשז אותם בפכפייה בבית חולים פסיכיאטרי(בית חולים לבריאות הנפש)

קוואנט

New member
את צודקת....

אם מישהו מתפשט, לא משנה אם זה גבר או אישה, לא צריך לגשת, להציק "ולהתעניין בכוח". זה מציק, מטריד וסתם גורם לחווייה הנטוריסטית להיות פחות נעימה. דרך אגב, כדי שלא יציקו אני מציע שדווקא תגיעי לאירועים הגדולים. שם לא ממש מציקים למתבודדים שתופסים פינה משל עצמם.
קוואנט

למעלה