החופש שעובר על הצפוניים.

noradu

New member
החופש שעובר על הצפוניים.

אז ככה, בהתפקדות האחרונה שאלתם איך החופש. ברור שלכם הוא נורא נחמד, תושבי המרכז. אתם לא שומעים "בומים" ורצים למקלט. לפני 15 דקות שמעתי 7 בומים, כמה נחמד.. כמה נחמד לא לישון בלילה כי עוברים לך מעל הבית מטוסים. כמה נחמד שלא יוצאים לבלות, כי החברים פוחדים. כמה נחמד שאלינו לא באים סלבים, הם מעדיפים ללכת יותר צפונה, לחיפה.. מה אני אגיד לכם, החופש הזה הוא החופש הכי טוב שהיה לי... אין לכם מושג כמה אני נהנית.. לשמוע "בומים" זאת חוויה נהדרת. ממליצה גם לכם.

אפשר להתערב רגע-מאיפה את שמעת

את הבומים..?
משמע כאילו את גם גרה בצפון..אז יש פה קבוצה גדולה.. וסתם שאלה מסקרנת-אתם יושבים 15 דקות במקלט או 5 דקות
אני חייבת לדעת כי זה פשוט מסקרן.. אני יושבת חמש דקות ואז מתפזרים
..או שאצלכם זה לא ככה

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאני ונועם מגליל תחתון...לא

יושבים במקלטים כי אין אזעקה רק שומעים אותה מהיישובים לידינו אם אתה בחוץ... אתה שומע תבומים ומקווה שזה לא יפול עליך.. לאפחד אין זין להתייבש במקלט. כשנפל פה בקיבוץ כולם יצאו החוצה להסתכל על השריפות חחח.. כשיש בומים כולם יוצאים לראות אין לנו אלוהים
וגליל תחתון זה בדיוק באמצע בין נצרת-עפולה-טבריה מין משולש כזה.. ככה שאם נופל באחת הערים האלה זה קרוב אלינו ואנחנו שומעים חזק..

יא ...אני מאחלת לך ולכולם ולי

שהמלחמה תגמר
ותשבו במקלטים לאף אחד אין כוח אבל זה לא מזיק להיות חמש דקות... תראי תמיד אומרים 15 דקות אחרי אנחנו יוצאים מהמקלט 3 דקות אחרי... ומה אם לא הייתה מלחמה ..מה הינו עושים ברגע זה
חח...

sweet shir

New member
תרגיעי. ../images/Emo11.gif../images/Emo46.gif

אני משתתפת בצער האנשים בצפון, ואני לא אצחק או אזלזל במה שעובר עליכם, אבל תרגעי!!! אני לא הולכת לשקוע ברחמים עצמיים על מה שקורה, זה יעזור לך עם גם לנו יהיה חופש גרוע?! זה לא אשמתנו את יודעת. ברור שאנחנו לא מתייחסים לזה כמוכם, כמו שאם חס וחלילה טפו טפו טפו *דופקת על עץ* יקרה במרכז זה לא ישפיע עליכם......
לפי מה שאת אומרת, אני צריכה כל היום לבכות ולהגיד אוי אוי מה קורה, בואו כולנו נבכה?

את מבקשת רחמים וזה..../images/Emo87.gif

מעצבן...
גם אני שומע מטוסים מעליי כל לילה.. והמון בומים.. אבל אני לא מרחם על עצמי ומבקש מאחרים שירחמו עליי גם כן..
במקום לבקש מאנשים רחמים ולרחם על עצמך תנסי קצת להתעודד ולא לחשוב על זה ולעות דברים שאת אוהבת! ואת יכולה מבלי לצאת מהבית! לא חסר מה לעשות!

LemonLimeLilach

New member
"אתם התל אביבים חיים בבועה"

יאללה, לא נשבר לכם כבר לבכות על זה? מה עדיף, שיפציצו גם את תל אביב? תודה באמת, נורא נחמד לי שתושבי הצפון להם אני כל כך דואגת, מציעה אירוח, אוספת מצרכים ושולחת חבילות, יכולה לאבד את הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם בשביל המלחמה הזאת - נורא רוצים שגם אותי יפציצו כדי שאני אוכל להבין מה הם מרגישים. אז לא, צרת רבים לא חצי נחמה. ואת, את יודעת מה זה לשבת בחמ"ל? גם אם הוא בתל אביב? לשמוע ראשונה על התאונות וההרוגים, למלא דוחות נפגעים, להודיע הלאה על חללים? לדאוג עד מוות לחבר שנכנס ללבנון? מה את יודעת בכלל? השלושה שבועות האחרונים לא היו קלים לאף אחד, וזה לא משנה כמה צפונית או דרומית אני. אני גרה אפילו יותר דרומה מתל אביב. ברעות? יש מנחת. גם לי עוברים מטוסים מעל הבית. גם אני לפעמים שומעת יריות מבית צירא. תתבגרי.

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifתאמיני לי שגם לנו לא נחמד

לדעת על כל מה שקורה בצפון
ובהודעה שלך את מתכוונת כאילו לא אכפת לנו, ושלנו החופש עובר בסבבה כי אנחנו מהמרכז. אז טעות! חלקנו גם גרים בצפון, וגם אלו שלא מאוד כואב להם לדעת על כלמה שקורה. אז תחשבי לפני שאת רושמת דברים.

noradu

New member
מגיבה לכולם

אז קודם כל, אם הייתם מסתכלים בהתפקדות אז אני בת, ואני נצרת עליתית.. שזה אומר ששומעים אבל לא רואים. לשאלה כמה זמן אני במקלט אחרי כל הזעקה- לא יותר מ5 דקות, אין לי סבלנות, ואני גם קלסטרופובית. היה 8? יכול להיות שפספסתי 1. ולא, לא רציתי רחמים. אני לא זקוקה להם, יש אנשים במצב הרבה יותר גרוע ממני. ואני יודעת שאתם מודאגים מהמלחמה, וכול אחד ואחד מכם מכיר מישהו שיושב במקלט או ברח מהתופת, או שקיבל צו 8 ונכנס ללבנון. אני ממש לא התכוונתי לפגוע או להעליב אף אחד מכם. בסה"כ קצת התעצבנתי על השאלות "מה הספקתם החופש?" ו"איך החופש עד עכשיו?". אני לא יודעת מה איתכם, אבל השאלות האלו נראו לי קצת לא במקום, בהתחשב בתקופה הזאת. ועוד יותר בעיניי מישהו ששמע 7 "בומים" 10 דקות לפני.. אז אם פגעתי במישהו, או העלבתי מישהו, או עשיתי משהו אחר לא טוב.. אני מבקשת סליחה על ההתפרצות, תבינו אותי, זה היה 10 דקות אחרי ששמעתי "בומים", זה מלחיץ, וזה משבש אותך קצת. לא צריך לשנוא אותי על זה.. בכ"ז, היום תשעה באב.

מה הקשר לא במקום?!../images/Emo87.gif

השאלות האלה מתאימות מאוד.. ואל תגידי שאת לא מבקשת שנרחם עלייך ונגיד- "מסכנה, מצטערים, וואי.." ההודעה שלך פשוט דרשה רחמים שנבין עד כמה את "מסכנה"! וזה ממש מעצבן!

ממש לא..

תום, באמת שלא רציתי רחמים והכל.. זאת הייתה סתם התפרצות.. אל תקח את זה כזה קשה.. וואי..חשבתי שהורודים רגישים, אבל לא עד כדי כך..

noradu

New member
השתמשתי בכינוי של אחותי בטעות..

קיצור, ההודעה מעלי שלי ולא של אוסטאר, אחותי פשוט הייתה על המחשב.

למעלה