החופש תיכף כאן!!

החופש תיכף כאן!!

מריחים את הסוף.. מה התוכניות שלכם לחופש? חו"ל? סיני? חברים? ספרו ותחלקו, אולי זה ייתן לכם רעיונות..

k i r k

New member
חו"ל

אני וחבר נוסעים לשבועיים בשוויץ. אולי גם לעבוד אצל אבא שלי.

כמו בכל חופש - המון תכנונים...../images/Emo121.gif

כרגע לא עולים לי הרבה אבל התכנונים המרכזיים תמיד יושבים לי בראש בינהם....
להתחיל לעבוד בצורה נורמלית ומסודרת
לנסוע עם חברים לחו"ל (בפסח כבר נסענו לשבוע באילת +גיחה קטנה למדינה המגעילה.. לא פחות ולא יותר - ירדן!)

../images/Emo29.gif ממ..אז ככה..

6 שבועות קורס בהיסטוריה ובגרות
משלימה את כל החומר של מחשבים
הרבה הרבה הרבה הופעות אביב והיהודים שולטים!!
אממ...ו..זהו נראה לי=] להיות איתך כל הזמן. מוואאהה

No BoDy1

New member
אמממ :]

לבלות בניצנים כמה ימים... להרגיש יותר טוב (כרגע אני כבר שבוע עם וירוס בכבד וקיבה) ופשוט לשבת בלי לעשות כלום..

איזו מפגרת.

שאלתי ולא עניתי בעצמי.. בכל מקרה, התוכניות שלי-- לטוס לדרום אפריקה (כן, שוב), ת"א ליומיים-שלושה, בריכה, ים, חבר, חברים.. זהו, נראה לי. :]

AmiTutiT14

New member
אמממ..

טוב. קורס קיץ, מחנה משצי"ם, לונדון לאיחוד של פינק פלויד (עדיין לא בטוח), חברים, עבודה, פרובנס לעשרה ימים וזהו:)

AmiTutiT14

New member
אמרתי לא בטוח,

מה שמתברר עכשיו כ"לא"
חשבתי שקונים כרטיסים, אז השקעתי מלא זמן וכסף בשיחות חוץ לכל מיני משרדי כרטיסים באנגליה ולא מצאתי כלום. בסוף הסתבר שהיו צריכים לשלוח SMS שעולה ליש"ט וחצי, ועשו הגרלה, ורק 70,000 אנשים זכו בכרטיסים להופעה שחוץ מפינק פלויד יופיעו גם U2, מדונה, אשר, פול מקרטני, אלטון ג'ון ועוד... במחיר ליש"ט וחצי
הכל הולך לתרומה. חבל שלא ידעתי על זה קודם, הייתי שולחת את הSMS הדפוק.

../images/Emo7.gif

משתתפת בצערך.. דודה שלי הולכת, היא גרה בלונדון. ז"א- היא לא נכנסת, כי היא לא ממש אוהבת אף אחד שיופיע שם, אבל היא תשב בחוץ עם חברה שלה והן רק יקשיבו למוזיקה ויסתכלו על המסכים הענקיים. אני עשיתי את זה כשהייתי שם וה-רד הוט היו בהופעה בהייד פארק... אני, דודה שלי, החברה הזאת שלה ועוד איזה שני בנים שפגשנו שם, התיישבנו בחוץ על מן חומה כזאת (לא יודעת להסביר..), שצופה על הפארק, הקשבנו למוזיקה (שאגב, שמעו אותה למרחק של איזה שלושה בלוקים משם..), והסתכלנו על אנתוני קידיס (
) על המסכים. היה כיף. ולענייננו, צר לי.. אבל לא נורא, יבואו עוד הזדמנויות (אולי לא לפינק פלויד, אבל להקות גדולות וטובות אחרות בוודאי:]).. תהני מהחופש!!

שר בריר

New member
קצת באיחור, כי החופש כבר כאן.. אבל-

לנסוע לניצנים, אם כבר הזכרת את סיני- לעבוד במסוף טאבה (כן אני אילתית !!!!), לנסוע קצת לסבתא.. ולהשרף על חיי. וד"א- אני חדשההה

למעלה