החוצנים בראי הקולנוע

אלי אשד

New member
מונוליט חייזרי על קליסטו ?

מאיתנו ראו את הסרט המפורסם של ארתור סי קלארק וסטנלי קובריק "2001 אודיסאה בחלל " ( 1968) שעוסק בין השאר בגילוי מונוליט חייזרי על הירח ועל אחד הירחים של צדק ( אם כי בגרסה הספרותית של קלארק של הסיפור המונוליט מתגלה על ירח של שבתאי דווקא ) והמונוליט מתגלה כסוג של "שער אל הכוכבים " ( STAR GATE ) הראשון מסוגו במדיה הויזואלית . . אך האם ייתכן מונולית חייזרי כזה במציאות ועוד על ירח של צדק כפי שמוצג בסרט של קובריק ? חיים מזר חוקר העב"מים ל חושב שכן. ראו מנתח של חייזרים http://www.notes.co.il/eshed/13581.asp

Alien

New member
היום השלישי

האם לדעתכם תסריט הסרט "היום השלישי" עלול להתרחש גם במציאות ? האם יתכן שחוצנים יחליטו יום אחד לפלוש לכדור הארץ ולחסל את האנושות?

פלישת חוטפי הגופות!!

וואי איזה קטע מטורף בדיוק ראיתי את הסרט הז אתמול, פשוט גאוני בכל אופן בהחלט יש חיים אי שם. שמעתם גם על ה-RODS? רודס או משהו כזה הם נחשבים לחוצניים בארה"ב מלא אנשים שמצלמים ומסריטים בוידיאו איכשהו מגלים אחר כך בעריכה שהם הצליחו לצלם רודס אבל אף אחד לא תפס אותם עדיין הנה צרפתי אתר שלהם..

תשובה ../images/Emo153.gif

באופן תיאורטי, ומאוד תיאורטי... תרחיש כזה עלול להתקיים. בהנחה שקיימות תרבויות חוצניות בעלות טכנולוגיה מתקדמת שמסוגלות להגיע לכוכב שלנו - זה עלול לקרות. עכשיו קצת יותר ברצינות: אנחנו לא יודעים אם קיימת תרבות חוצנית בעלת טכנולויה מספיקה על מנת להגיע אלינו. גם אם כן, אנחנו לא יודעים לאילו מטרות הם באו, מה כוללת הטכנולוגיה שלהם, כיצד פועל ההיגיון שלהם, ומה הסיכוי שתרחיש כזה יצא לפועל. כל תשובה שתקבל בנושא הזה היא ניחוש של מישהו. כל זמן שאין לנו מספיק נתונים על מי שעומד מולנו (אם בכלל קיים מישהו כזה, וגם את זה אנחנו לא יודעים...), כל תשובה שתקבל היא בגדר ניחוש.

Alien

New member
מקסימום תמיד אפשר להזעיק..

את ג'ף גולדבלום

Aspen

New member
אני חושבת

שמשהו יקרה. לא נראה לי כמו חיסול האנושות כמו ביום השלישי או במלחמת העולמות שראיתי לא מזמן, שבהם החוצנים מחסלים את האנושות. אבל משהו יקרה, והלוואי שאני אהיה בחיים מספיק זמן כדי לראות את זה. אוקיי, קצת טיפשי. אני אומנם רוצה לדעת, אבל גם לא רוצה לדעת. המחשבה על זה מפחידה, אבל אם זאת אני סקרנית.

Alien

New member
את מתכוונת למפגש ? משהו כמו ...

בסרט "מפגשים מהסוג השלישי" ?

Flying rods

תופעה זו קיימת, אך מעולם לא הוכח כל קשר בינה לבין תופעת העב"מים. אותם "מקלות מעופפים" לא נראים לעין האנושית, אלא מתגלים במקרה בתמונות ובסרטי וידאו - לאחר שאלו כבר צולמו. בקשר לשאלה שלך: RODS לא הוכחו מעולם כחוצניים. מספר העדיויות ל RODS קטן בהרבה ממספר העדויות על עב"מים ובכל מקרה, מספר קטן של אנשים הצליח לצלם אותם ובשום אופן זה לא "מלא אנשים" כפי שכתבת.

tyco

New member
מקלות מעופפים ניתן לצלם בקלות|חללית

מקלות מעופפים הם דבר שניתן לתפוס בקלות בכול מצלמה תקיש בגוגל את המילה מקלות מעופפים תמצא מאות אתרים ושל פריקים לנושא שידריכו אותך לצלם אותם. שיטה אחת לקחת מצלמת וידאו על חצובה ולצלם בזויות לשמיים שהמצלמה מתמקדת באור יום לאחר מכן להפעילה למשך זמן ואז לראות את הסרט בהילוך איטי מאוד. הדעות חלוקים אך ללא ספק שמדובר בעבמ כשמו יש חלק שטוענים שמדובר בחפצים אינטלגנטיים תבונתיים שגודלם נע בין סנימטר למאות מטרים. ויש כאלו שאומרים שמדובר בייצור ביולגי שלא מוכר למדע. ללא ספק המקלות מעניינות לפני שנתיים במהלך תערוכה בצרפת מטוס מיג 29 שהתחיל להמריא פשוט התרסק ללא סיבה. לאחר מכן בדקו את מצלמות החדשות וראו חפץ מקל מעופף עם סנפירים נורה במהירות אדירה מהקרקע ופוגע במטוס. בחקירות לא נימצא שום עדות לקליע או חומר נפץ. מה שכן הרוסים טייחו והעלימו את הנושא מהתקשורת באותו גוף מיסתורי שפוגע במטוס.

gilk

New member
בשום פנים ואופן - לא!

לא יתכן שיצליחו להחדיר וירוס כפי שבוצע בסרט...!

Magestic12

New member
האם זהו מונוליט על קליסטו ???

במקרה זה, אני נאלץ לחלוק על ידידי מר חיים מזר. כפי שציינתי בפניו, לאחר שבדקתי את הצילומים לעומקם, נראה לי שמדובר ברזולוציית צילום גרועה ולא במונוליט... בכל מקרה - עבודתו של חיים מזר ייחודית ויוצאת דופן בעומק חשיבתה, במקוריותה וניתוחה המבריק...כל הכבוד והמשך עבודה פורייה...

למעלה