החוצפה מכה שנית....

Brendan

New member
החוצפה מכה שנית....

הפעם מדובר במכונית מסוג רנו שמיספרה 4423389 אשר ניתפסה עומדת בתאריך 22.01.2002 במקום חניה השמור לרכבים נכים. היום ניתקלתי באותה מכונית בדיוק חונה באותו המקום (מפרץ החניה) רק שהפעם הנהג ישב על כוס קפה בבית הקפה הסמוך. בשל איומים ממשים מצד הנהג, לא הצלחתי לצלם אותו בשנית. הנהג, אשר גילה טון תוקפני בדבריו, שעל אותי: "אז מה?" לאור ההערה שלי בדבר מקום החניה האסור. כשראה שאני שולץ מצלמה החליט לקום ולהתקרב אליי למרחק אף מהפרצוף שלי. "אתה יודע בכלל מי אני?", "על הזין שלי אתה וכל המשטרה" ו- "לך לך להפגנת הנכים בירושלים, אני מקווה שלא תקבלו כלום" היו רק חלק מפנינים אשר הופקו מפיו של אותו נהג. המצחיק היה שאותו נהג זכה לגיבוי מלא של חבריו לשוחלן הקפה שאף העיזו לומר אליי שאני חוצפן וההתנהגות שלי היא גועל נפש. מדינת ישראל שנת 2002 ברוכים הבאים.

AYELET1

New member
בוקר טוב אליהו ../images/Emo10.gif

חסרים בריונים??? מה שעצוב בסיפור, שהם לא היחידים, ואם מנחם אותך, זה גם לא מתבטא רק ביחס לנכים, אלא ביחס אל כל מי שחלש מהם .

אבטיפוס

New member
תתלונן במשטרה

קח את התמונה לתחנת המשטרה ותתלונן, (אגב, הרכב תופס 2 חניות) אבל, אני לא מאשים את אלה שחונים במקומות של נכים, אני מאשים את הנכים אשר בני ביתם לוקחים את רכב הנכה ומנצלים וחונים במקום המיועד לנכים (גם לא שמים תו חניה) עובד איתי אדם אשר בנו בן ה- 16 נכה קשה ולכן יש לו תו חניה לנכים, הוא מנצל זאת לרעה וחונה במקום המיועד לנכים למרות שהוא אינו נכה (כאמור, הבן נכה )

למעלה