החוק החדש.....

offirla

New member
החוק החדש.....

אתם ברובכם לפחות לחוצים בגלל הצעת החוק החדשה. אני ממליץ - שתרגעו לפחות עד אחרי שיפרסמו את נוסח החוק החדש במלואו ואז תוכלו להפגין, להתקומם או השד-יודע מה? מה אתם אומרים?

ChilD SouL

New member
א. ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

חבר'ה
לאופיר יש יום הולדת, אני מבקשת שרשור של
-
ב. אולם אני מסכימה איתך
אבל אתה צריך להבין שאין הרבה מה לעשות בעניין ההודעות האלה, אנשים באים לפה לפרוק את אשר הם מרגישים ושהנהגים או אלה שלומדים נהיגה ינחמו ויסבירו להם מה קורה בעניין. אז הערת את הערה, זה לא יפסק לא היום, לא מחר ולא בעוד שבוע ולהתחיל לחסום את כולם ולמחוק הודעות זה פשוט לא יגמר
אנחנו פשוט צריכים למתן את התגובות שלנו או פשוט לא להגיב - עד כמה שזה מעצבן
(כל זה נאמר לפני שעיצבנו אותי - אם זה יגיע לרמה כזו שהשאלות בקשר לחוק יתחילו לעצבן אותי, זה לא יגמר בטוב
אני לא רגועה כמו M O L
)

MaD-d0g

New member
../images/Emo65.gifאופירר ../images/Emo70.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

offirla

New member
אורן....

אני לא רס"ר ולא הייתי רס"ר.... אל אף היותי חייל בתפקיד של שרטט-גרפיקאי ביצעתי במקביל יותר מ- 15 תפקידים נוספים בניהם גם עוזר לרסר היחידה (כולל מפקד צוות גרפיקה כ- אזרח עובד צה"ל). הייתי גם יועץ לקצין יחידת מ"צ שהייתה באותו בסיס (כחבר לאחר שהביא לי את העצבים ואני הבאתי לו חזרה [הייתי אז רב"ט]).... אבל רס"ר - לא!

m G m

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo141.gif

יום הולדת שמח והמון

למעלה