החוק מת מצחוק 3

mor000

New member
החוק מת מצחוק 3 ../images/Emo6.gif

השביתה אמנם הסתיימה לא מזמן, אבל זה מרגיש עכשיו כל כך עמוק בלימודים, עד שנדמה שהיא לא היתה מעולם[עיגול] אז כדי להקל עליכם את המצב ולהעביר את הבאסה בסבבה, קבלו את חוקי בית הספר שכבר מזמן הגיע הזמן שמישהו יעביר מאת: שחף שלר, כ"נ סער גיט, נעמה רק, שלי קוהן, הדס סיגלר, יובל שמחי, חן ביטון
אי שימוש בדאודורנט אחרי שיעור ספורט ייחשב עבורה חמורה על החוק
יושעו מהלימודים משאילי העטים ל"רק עד סוף היום"
יפוטרו לאלתר מורות שלא מחזירות מבחנים למעלה משבועיים
תוזז שעת תחילת הלימודים ל10.00- ושעת סיום הלימודים ל12.00-
תשוחרר כל הכיתה הביתה במידה והמורה לא מגיעה לשיעור. מנהלת שתזמין לכיתה מורה מחליפה (ובכך תתקע 30 תלמידים תמימים בחדר אחד עם מובטלת חסרת השכלה) תשוחרר אף היא
יורשה כל תלמיד להירדם בשיעור במידה והוא משעמם אותו
בכל יום לימודים יינתנו לתלמידים שיעורים במקצוע אחד בודד. התלמידים יבחרו באיזה...
תלמיד שמת ללכת הביתה באמצע היום יקבל אישור אוטומטי. אנחנו חיים במדינה דמוקרטית
התלמידים יחויבו להגיע בתלבושת אחידה אך ורק בימי שישי
ייזרקו מבית הספר תלמידים מתלהבים ומעצבנים שחושבים שהקיוסק הוא של אבא שלהם
יוכל כל תלמיד לסיים את מבחנו מתי שבא לו, גם אם זה לוקח לו יותר משלוש שעות
מתמטיקה יהיה מקצוע בחירה
מורות שיעירו על צבע שיערם ותסרוקתם של התלמידים - ייצבע שיערם בוורוד זרחני
ייאסר על המורה לספרות לגלות את סוף הסיפור הנלמד. למי אכפת שזה בחומר לבגרות, רוצים לסיים את הספר כמו שצריך!
ייאסר על מורים/סגניות/מרכזות שכבה להתקשר לתלמידיהם לפני השעה 12 בצהריים בחופש/חופש גדול/שביתה, לא משנה כמה חשוב מה שיש להם לומר או לשאול
יבוטל בני גורן לאלתר הכתבה המלאה בגליון מעריב לנוער שיצא היום

סקופ היסטרי לפורום מעריב לנוער!../images/Emo29.gif החוק "ייאסר על מורים/סגניות/מרכזות שכבה להתקשר לתלמידיהם לפני השעה 12 בצהריים בחופש/ חופש גדול/ שביתה, לא משנה כמה חשוב מה שיש להם לומר או לשאול" מבוסס על מקרה אמיתיXDD! טוב, זה לא סקופP=, אבל בכל זאת- השעה 10 וחצי בבוקר, יום חמים אחד בחופש הגדול העיר אותי צלצול הפלאפון: "..הלו?" "נעמה?" "..נימ..." "זאת איריס, רכזת השכבה" *נזכרת כמה אני שונאת אותה* "הו, שלום." "רציתי לדעת איזה מגמות את לומדת." "...קולנוע ואומנות." "אה נכון, ביי." O____O היא לא יכלה פשוט לבדוק בטפסים שלה?! O_O

למעלה