החורבה אתמול

החורבה אתמול../images/Emo151.gif

נו מה אני אגיד לכם... הגעתי לחורבה בסביבות 1, וכבר לא היה מקום חניה. המקום מ פ ו צ ץ.... נכנסנו והתחיל מה זה בעסה... צולע ראיתי את ענת... את באמת באמת מתוקה, אבל לאן נעלמת??? רונן, באמת באמת שחיפשתי אותך, נשבעת.!!
וזהו, אחרי זה אני כבר לא יודעת מה היה, כי הייתי שיכורה כמו משוגעת!!! מה שאני כן יודעת, זה שלא הצלחתי להירדם, והינה אני ערה, על סף עילפון. היה חביב שמופי...

tankgirl21

New member
הממממ......

אני לעומת זאת..... כן הגעתי בסוף אחרי 2 בסביבות 3 ראיתי את רועי ברמן שעבד שם פעם וידיד מאוד טוב שלי... שבסוף הוא גם לקח אותי הביתה ובישר ל שאולי הוא חוזר לעבוד שם. את הילדה הכי מתוקה של הפורום לא ראיתי אם כי חיפשתי אותה כל הערב וגם את שמופי שלי לא ראיתי אם כי לא ידעתי איך את נראית, אבל ראיתי המון ידידים שלי שלא ראיתי כבר המון זמן ככה שכל הערב התאזן בסופו של דבר.

אחיותיי היקרות......

אז קודם כל נורא נהנתי לפגוש את אחותי השניה
עכשיו יש לי כמה דברים להגיד: 1) אחותי השנייה שבסופו של דבר הגיעה אני אתן לה מכות!!!!!!!!!!!! מזה לא ראית אותי? אבל........... 2) לצעי הרב הלכתי די מהר מהחורבה אתמול עקב תקלות בלתי צפויות שלא היו תלויות בי ודי הצטערתי על זה אז באמת עימכם הסליחה
3) שמופי מתוקה שלי,מה שנאמר ב-2 זאת אחת הסיבות שלא הספקת לראות אותי בהמשך הערב. אבל מה את דואגת? כאילו שאת גרה ממש רחוק ממני...את יכולה לראות אותי כל יום...
4) בעוד 8 ימים יש לי מומולדת!!!!!!!!!!!
5) אני עושה מסיבת מומולדת בחורבה ב-12/7 ככה שכל הפורום מוזמן להגיע לחגוג איתי את יום הולדתי
פרטים נוספים והודעת תזכורת בהמשך...... 6) אחותי שהגיעה בשעה מאוחרת לחורבה,
, אני שמייחה שנהנת אתמול
7) איך נבהלתי אתמול שאחד המאבטחים ניגש אלי באמצע הריקודים ועושה לי אם אני רוצה לשתות משהו...אז אני אמרתי לו בכיף למה לא?! והביא לי לשתות
זה היה די מוזר....... 8) יש איזה מאבטח שאתמול ניתקלתי בו לראשונה והוא נראה טוב!!!!!!!! אני מקווה שיהיה בשבוע הבא
חחחחחחחחח שו22ה שכמוני
9) סתם 10) בא 11) לי 12) שיהיו 13) כמה 14) שיותר 15) מספרים 16) לה 17) לה 18) לה 19) לה 20) <====וזה לשנה הבאה
אוהבת את כולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
חחחחח......../images/Emo6.gif

ילדה אני פשוט חולית עליך
וסתם גם אני מאוד מאוד מצטערת שלא ראיתי אותך ואת שמופי שלנו. איך קוראים לשומר אני בטוח מכירה אותו.

הנה היאאאאאאאאאאאאא../images/Emo8.gif

וואלה אין לי מושג איך קוראים לצ´ומר.......
איזה ביאוס בלבוס!!!!!! לא נורא בצ´בוע הבא
אז מה אחותי? מה את מצ´פרת???????
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
אם...

אני יהיה שבוע הבא תראי לי אותו אני בטוח מכירה אותו. תתארי לי אותו אם את זוכרת.

אם?????!!! כאשר.......

אחותי אין מצב שלא תבואי בשבוע הבא אחרת מכות!!!!!!!!!!!!! אה ודרך אגב לא ראיתי את התמונה שלי משבוע שעבר
איזה באסההההההההההההה...... לצ´ומר יש עיניים ירוקות כחולות כאלה קצת גדולות,שפתיים אדומות יפות... אממ...שיער שחור קוצים כזה....הוא היה לרוב ברחבה למעלה,ולא ראיתי אותו אף פעם בכניסה. עזר?
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
ממש לא ....

לא יודעת אין לי כוח וזה לא כאילו שיש לילדה שאני הכי אוהבת יום הולדת בחורבה. אז אני חושבת שאני ישאר בבית יראה טלויזיה. יש מצב שאני מכירה אותו אני מכירה שם כל מה שזז חוצמזה פעם עבד שם השומר הכי מדהים שראיתי את רואה אותו ואשכרה הבן אדם הכי מדהים שיש בכל היקום. ואני לא מגזימה.

ממש כן......

אחותי טלויזיה אני אביא במיוחד בשבילך שתראי בחורבה
איך אני איתך??????????????????????
נראה לי שאת מכירה אותו למרות שאני ראיתי אותו פעם ראשונה בחורבה. נחמד,נחמד. LOVE ענת.

tankgirl21

New member
כמו שאמרתי....

זה לא שיש איזהשהוא אירוע מיוחד שאני צריכה לקחת בו חלק. אז אני חושבת שאני ישאר בבית....

tankgirl21

New member
נו צוחקים ילדה ...

את יודעת שאני אוהבת אותך. וברור שאני יהיה שם.

את ממש ממש מצ´{ו}געת../images/Emo8.gif

אבל אני אוהבת אותך גם ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חיה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
איזה כיף שיש כאלה אחיות!!!!! LOVE ענת.

tankgirl21

New member
נו ברוררררררררר../images/Emo8.gif

בצבא היו קוראים לי חולת נפש. וגם אני חולה עליךךךךךךךךךךךךך או שיותר נכון בריאה עליךךךךךךךךך וחיה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אבל זה ברור.

טוב, מה נסגר עם החולה והמתה,

ולמה אני לא איתכם גם????
ענת, כל הכבוד שהלכת מהר, ממש חוכמה גדולה!!! ואת יודעת כמה חיפשתי אותך??? ולגבי TANK , בובה, שמופי ממש ממש כועסת, זה דרך ארץ? זו אהבה? אולי אני אסלח עד מחר, נראה תלוי באיך אני ארגיש... מסתבר שאתמול הייתי יותר שיכורה ממה שחשבתי, ועשיתי מלא שטויות. חברות שלי ממש ממש כועסות עלי... (חפיף, יעבור...) וזהו שמופי, שעכשיו היא לא בבית!

למעלה