החורים המעצבנים

Logan16

New member
החורים המעצבנים

יש כאן הרבה אנשים שקראו הרבה שנים קומיקס אז להם אין בעיה עם זה אבל תמיד שאני קורא קומקיס בעיקר אקס מן והולק יש את אותו סמל קטן שאומר לי ראה גליון 266 או כל מספר אחר . זה תמיד היה והיה ככה לא ברור הרבה: תמיד היו 101 סיבוכים בכל נושא שלא נדבר על ספיידרמן. יש מישהו כאן שמבין את כל התחיות של כל דמות וכל הכיפילם והאחים ודודות יש אולי איזה מקום שיעזור לי כי האתר של מרוויל לא עוזר בעיקר לא הבנתי את הסיפור של ג´ן ופיניקס היא הייתה בתרדמה או משהו כזה ? בתודה אני .

alro

New member
כמה תשובות

הסמל הקטן (שהורד ע"י העורך העכשווי) הוא הערת עורך, המטרה שלה היא לא ליצור חור אלא להפנות אותך לחוברת הספציפית שבה מופיע האירוע הרלוונטי. (סתם בחרת את גיליון 266 או שאתה יודע את חשיבותו) במקור ג´ין היתה הפיניקס אבל העורך של מרוול בזמנו החליט שעל מעשיה היא צריכה למות (במקום הסיפור המקורי שתוכנן שכלל כריתת אונה, אובדן כוח מסויים וקומה) בעקבות לחץ של קוראים שלא יכולו לראות את האקס-מן בלי ג´ין ניסו ליצור סיפור שבו ג´ין לא ביצעה את המעשים. הוחלט שג´ין היתה כל הזמן בקרקעית האוקיינוס בגולם ששמר עליה (התגלה במקרה האוונג´רס), היא שוחררה משם (בפאנטסטיק פור) וקראה לוורן ולחברי האקס-מן המקוריים שיצרו את האקס פאקטור

Logan16

New member
תודה, אבל בכל זאת

כמו שאמרתי יש כל כך הרבה סתירות וחזרה לחיים ,לא עשו משהו נגד זה בכלל אני מבין שהכותבים מנסים לעשות עניין אבל הם מגזימים. אתה יודע אולי מה היה הסיפור הכי מסבוך באקס מן ? אגב אולי הייתי צריך לתת מספר אחר (גמביט)

alro

New member
לדעתי סאגת ה-12

הרמיזות התחילו בשנות ה-80 ונגמר גרוע עם דמויות שמתחלפות, אם לא זה אז בטח משהוא שקשוא למשפחת סאממרס אבל חזרות לחיים לא היו כל כך נפוצות באקס-מן כמו שעשו, ובד"F זה היה דיי הגיוני לדעתי ספיידר-מן ידוע בזה יותר

למעלה