החורף הגיע מאת לאנדרו שלום לכולם

החורף הגיע מאת לאנדרו שלום לכולם ../images/Emo14.gif

שלום לכולם 1. אני אוהב חורף כי יש אויר טוב אחרי הגשם. 2. מי שראה את המשחק כדור רגל אתמול היה כיף אבל בסוף דיכאון. 3. דליה מה אם הבת שלך היא תוכל לרשום לי בהזדמנות תודה. 4. יסמין מה קורה? אני לאנדרו ויש לי שני שמות גם יונתן ישראלי וארגנטינאי עליתי לאץ לפני 14 שנה. אם יש שאלות בבקשה 5. יום טוב מאחל לאנדרו

ציפלה

New member
ללאנדרו

גם אני שמחה שהגיע חורף, אפילו אני הסתכלתי על משחק הכדורגל ומאד הצטערתי בשביל השחקנים בעיקר שכ"כ רצו לנצח. האימייל של איב [email protected] אתה מבין שצריך לכתוב לה באנגלית ואם אינך כותב אנגלית, ניתן לכתוב באותיות אנגליות בעברית. למשל: SHALOM EVE AYEKARA דליה

jasmine38

New member
ליונתן- חורף נעים ../images/Emo124.gif

הרבה גשם רק בלי שטפונות וסע בזהירות יסמין

king crimson

New member
גשם גשם משמיים........

גם אני ראיתי אתמול את המשחק ולפני הבעיטה של האוסטרים אמרתי לאבא שלי הנה בא גול...... אחרי כל מה שקרה עם האוסטרים לפני המשחק והשופט הנאצי הדפוק מהמשחק עצמו והשריקות שלא באו מכיוונו פשוט היה צפוי שהם ידפקו גול ויעלו... תקראו לזה גורל או איך שאתם רוצים בכל מקרה ככה זה היה נראה...לא היה שום סיכוי שהמשחק הזה ייגמר כמו שצריך לטובתנו. חוץ מזה הגשם בהחלט נחמד ובאמת הגיע הזמן שקצת יהיה קריר בחוץ סך הכל זה בהחלט שינוי מרענן. יום טוב אנשים תעשו חיים ותשמרו על עצמם ביי ביי

למעלה