החורף התחיל ואיתו מסורת;

Lettuce Girl

New member
החורף התחיל ואיתו מסורת; ../images/Emo15.gif

העידכון השבועי
אז נכון, לא היו לנו כאלה מעולם, וסביר להניח שעם ההתמדה שלי, גם לא יהיו, אבל בואו ננסה... אז מה היה לנו השבוע
חדשים
הצטרפו לשורותינו שתי בנות, בנות 15 וחצי, הודיה, וfire glow שלא שיתפה אותנו בשמה עדיין...
ברוכות הבאות
בפורום עצמו
שאלון מפי דנה ששיעשע את כולנו בזמנים הישנוניים של הפורום. כל הכבוד על היוזמה
האם כן או לא ישתתף אורלנדו בסרט "הארי פוטר" הבא? עוד לא ברור.
ריבים ראשונים בפורום, והפעם, בהקשר לג'סטין ורמת המשחק שלו. האם הוא ראוי לשחק לצידו של אורלנדו? נדע רק אם וכאשר יצא להם סרט יחד.
חזה גדול הוא מה שיביא לנו את אורלנדו! ומכאן לכותרת הבאה
האם אורלנדו וקייט באמת נפרדו? אני לא הצלחתי לעקוב, ואתן?
התחלף לנו הסקר
מי עוד לא הצביעה
טוב, זה מה שיש לי להגיד להשבוע, וכמובן, להזכיר;
הגלריות פתוחות לכן, להעלות תמונות. אם אתן רוצות לפתוח גלריה בנושא חדש, מייל אלי, ואני אסדר את זה.
מאמרים, מאמרים! מי הבטיחה ולא קיימה? מי רוצה להכין לנו מאמר? קדימה! לעבודה
מעכשיו, מסורת חדשה. בכל יום ראשון, כל חברת פורום תשלח מסר למישהי אחרת. רק לאחל שבוע טוב, ואולי איזה משהו נחמד. כל מי שקיבלה מסר, שתשלח לי מסר ותודיע לי. יש לזה מטרה.
לכל בקשה, טענה, הערה, הארה: [email protected]

פרפר15

New member
הנה המאמר לא עוה לי משהו לראש

רקע: לגולס באלפית זה עלה ירוק, הוא הגיע מיער אפל לריבנדל להשתתף בישיבת אלרונד. הוא השני שהתנדב לעזור לפרודו במסעו למורדור. חבריו הטובים ביותר הם ארגורן וגימלי אבל לפני הוא סלד מהגמדאים (לאלפים ולגמדאים יש סכסוך, אפשר לראות זאת בישיבת אלרונד) הוא משתמש בחץ וקשת טוב מאד!!!!! הוא מוכן להסתכן במלחמות (ברוהן ובגונדור), הוא לפני שהיה באחווה הוא חקר וטייל בכל הארץ התיכונה. הוא נסיך מיער אפל. אופי חיצוני: הוא בלונדיני מהמם (חחח) עיניים כחולות שמסוגלות לראות למרחקים, הוא גבוה, יותר מארגורן, בסרט זה לא נראה כך כי השחקן נמוך יותר מארגורן. הוא קליל (בסרט הראשון כאילו הוא מרחף על השלג...). משכנו: הוא חי את רוב חייו ביער אפל אבל, מאז שכוחות האופל השתלטו עליו הוא מתחבא וחוקר את הארץ ואז הוא הופך לחבר באחווה והמשך במלחמות כנגד סאורון וסרומן. לקוח מהאתר http://city.boom.co.il/legilulu

Mrs Bloom

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo153.gif אחלה עידכון ו...

אוםס אני חייבת לך מאמר
*מתביישת* עד צאת שבת אני אשלח לך אותו מבטיחה !!! ולגבי המסרים ביום ראשון נראה לי מצד אחד רעיון טוב ומצד שני לא רעיון ממש טוב, כי יהיו כאלה שלא יקבלו מסר ואולי הן יהיו קצת עצובות
אבל זו רק דעתי

g a g a

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אהבתי מאוד את הרעיון של העדכון השבועי/סיכום שבועי. חתיכת השקעה! סחתיין
וגם הרעיון של המסר נחמד מאוד. אז רק בימי ראשון שולחים? מקווה שלא יברח לי |סנילי|

little bry

New member
חחחחחחחחחח גמני מקווה שלא יברח לייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני מקווה גם שלכללללל הבנות ישלחו שבוע טוב או משו חחחחחחח אבל כמו שנאזי אמרה, יכול להיות שאחת לא תקבל ותיעלב אבל אחלההההה רעיוןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחח

למעלה