החורף ממשמש ובא...

nush האחד

New member
החורף ממשמש ובא... ../images/Emo183.gif

ואני תוהה לעצמי באיזה גרביים אפשר להשתמש עם הנעליים (אנחנו מזמינים את הסנדלים של ג'ון מיטשל). אפשר גם להשתמש בגרביים עבות או שהן עלולות לגרום לקטנטן אי נוחות? אם חייבים גרביים דקות, איך בכל זאת שומרים על כפות רגליו הקטנטנות שלא יתקררו? ולגבי החותלות- מישהי מכירה מקום שניתן לקנות בחנות/ ממישהי שסורגת? נראה לי פתרון אידיאלי כשלא ניתן להלביש אוברולים עם רגלית.

פרלמנים

New member
תלוי

הי, אנחנו קנינו בשילב גרבי כותנה פשוטים בצבעים עליזים, אם המידה של הסנדלים תהיה גדולה מדי אז שימי שני זוגות גרביים, בכל מקרה אפשר לסרוג או להזמין אצל תופרת "כיסוי" כמו נעליי בד עם תיק תק שיתלבשו מעל הסנדלים ויחממו את הפצפוני ... לנו חברה תפרה מבד מדליק כיסויים כאלה, עדיין לא ניסינו אבל נראה לי שזה יהיה אחלה! לילה מקסים ושקט בע"ה. ג'סיקה

nush האחד

New member
לא ממש הצלחתי להבין...

כיסוי הבד מתלבש ממש על הנעליים? אם כן, כיצד הוא מחמם את הרגליים? הרעיון הוא שהבד/ צמר יכסה את האיזור שנחשף כשהאוברול עולה למעלה (בעיקר כשהוא יושב)

פרלמנים

New member
חימום

חשבתי ששאלת לגבי כפות הרגליים, לגבי הכיסויים, זה מתלבש על הנעליים ומחמם אותן (בעיקר למי שקנה סנדלים) כי אם את מלבישה לו גרביים דקות לפעמים זה לא מספיק. לגבי חימום הרגליים עצמן, כשהאוברול עולה, אולי כדאי לקנות מכנסיים ולבקש מתופרת לעשות תיק תקים , אפילו שזה קצת יקר ?! או פשוט לחפש בנרות מכנסיים אם תיקתק...

פרלמנים

New member
בלי רגלית

אה, שכחתי, קנינו השבוע (שוב, עם הזיכויים בשילב) " בייבי- גרו " מכותנה נעימה ולא עבה בלי רגלית. אני אשלח לך תמונה בהזדמנות. זה נוח מאוד עם בגד גוף מתחת, וחתיכי ביותר על הגברבר ...44.9 ש"ח (שילב...) זה לא פשוט להשיג בביבי גרו בלי רגלת, אבל זה מקסים. לילה טוב

הפינה של אודטה...

אני הייתי קונה בייבי גרו עם רגלית, או מכנסיים עם רגלית וגוזרת את הרגלית מתחת לתפר כדי שהבד לא יתפורר.

טאניוש

New member
לדעתי גרביים דקות, וגרב עבה מעל

קונים גרביים עבור במידה גדולה יותר כך שיתלבש על הנעל, עושים חור למטה ומלבישים על הנעל. אפשר חותלות, יש תמונה של סופרביטל למטה בעמוד הזה. אפשר לקנות חותלות של נשים (או לבקש מסבתא של בר שתסרוג
). אני יותר בכיוון של גרביים, כדי שיחמם גם כף רגל (בירושלים כבר קריר בלילות).

הייתה פה מישהי..

לא זוכרת מי, שאמא שלה סרגה לה חותלות במיוחד לדניס בראון,,,, איזה מקסים זה !!! תכף אחפש את ההודעה ואשים אותה, אולי תוכלי לקנות ממנה????

תסתכלו קצת למטה יש תמונה

של בר עם חותלות סבתא סרגא לו זה ממש מחמם את הרגל וגם נחמד

שלום

חותלות אם אין מי שיסרוג, אפשר לקנות גרבי צמר ולגזור את הקצה. לגבי גרביים עבות, זה באמת יכול להיות ייתרון (אולי עוד ייתרון) של הסנדלים על הנעליים. עדיין שימו לב אם כף הרגל מזיעה מידי, הזיעה יכולה לגרום לשיפשופים לא נעימים.

למעלה