החורף מתקרב...

החורף מתקרב...

עננים שחורים בשעות הבוקר כאן מעל עירי האהובה (ממש...) טיפטוף קל בלילה. הרבה יותר קריר... אחחחח איזה יופי החורף....

בלה בלה

New member
הסתיו

כבר כמעט כאן, הקיץ כבר כנראה יסתיים.. ובאמת יש תחושה שהחורף מגיע מהר השנה, מאז אמצע אוגוסט לא היו ימים חמים.. בכלל, הקיץ הזה שכולם צפו שהוא יהיה נוראי התגלה כמאכזב למדי. או אולי בעצם הוא היה כמו כל קיץ אחר ואנחנו פשוט כבר התרגלנו??? טוב, שהחורף יגיע מהר (לא שיש לי משהו נגד הקיץ), שירד ה-מון גשם ומי יודע אולי גם נזכה לראות קצת שלג לבן.. יום טוב :) חורף קריר ונעים.. (מה אני בכלל מדברת? בטח בעוד יומיים דני רופ יבשר לנו שחמסינים מגיעים..) ``אני אוהב את החורף ואת הקיץ ואת הסתיו ואת האביב ואת מה שעכשיו`` ישראל, ארץ ללא עונות, לכן נשאר לנו לאהוב את מה שעכשיו.

tzofit

New member
חורף זה דיכי

יש אנשים של חורף ויש אנשים של קיץ. והידד לאלה ששיכים לסוג השני: שמש, ים, חופש!!!

נעל

New member
חורף זה מזג אויר נורמלי

הקיץ אצלנו בארץ שובב ביותר, שובבות מתובלת בזדון קל. כל כך חם בחוץ שזה מביא אנשים כמעט להתלבטות בין מזגן לים, חטא נוראי לכל הדעות. החורף, לעומתו, הרבה ביותר מתון ונעים. במיוחד בארץ (כל אלה שמדברים על דכאון של חורף כנראה מציירים לעצמם את מוסקבה בעיני רוחם. טעות בידם, אולי רוסית היא כמעט שפה רשמית שלישית אבל היא לא הביאה איתה שלג. אולי היה צריך להקל קצת את המגבלות על משקל המשא שאפשר להביא לארץ במטוס). לחורף יש גם עוד יתרון או שניים - ביטול (או לפחות הקלה ב) שיעורי ספורט מחמת כמה טיפות גשם (דמעות של מלאכים?) ועוגות בוץ שנשכחו, נמעכו ונמרחו בכל האזורים שבם בד``כ עושים ספורט. בכלל, גשם הוא תופעה כל כך מדהימה ביופיה. ריח בוקרו של יום גשום פשוט משכר... ואיך אפשר להתעלם מאלוף הרייטינג הבלתי מעורער - ``האם ירד גשם בכלל? מתי??``, משחק שאף אחד לא מפספס (למרות שהפרסים לא משהו). נעל ;-)

the me and i 16

New member
מממממת על חורף

אין כמו החורף... העונה הכי שווה בעולם!!! למורות שבשנים האחרונות בין קיץ לקיץ היה קיץ... אני מת על החורף... כי אז יש לך תרוץ לשתות כוס תה... אתה יכול לוותר על שעורים ולהגיד שלא הרגשת טוב... ופשוט להנות... אה ויש פירות של חורף... תפוזים וכאלה... שהם הכי שווים בעולם

למעלה