החורף קרב ובא..

החורף קרב ובא..

ומטעם המסורת, אני בטוחה שאף אחת לא תתנגד.
WISHLIST חורפי
אז זה הוא השרשור שבו אתן מציגות בפנינו את מושא חלומותייכן לחורף. ואם זה סתם פריט לא הכרח לחורף, או אפילו תספורת\קעקוע\פירסינג\איפור שתכננתן לעשות או פינטזתן עליו לזמן הקרוב. בקיצור, כל מה שאתן חושקות בו ו/או תכננתן לעשות החורף, כאן.
GO

-

מגפיים נקנו, מעיל קניתי היום. [דמוניה גבוהות, ומעיל שחור קלאסי.] אין לי כלום לחורף, פשוט כלום. צריכה חולצות שחורות יפות איזה שמלה שחורה עם שרוול ארוך גריונים אטומים עבים שחור וחום גרביונים שחורים פשוטים מיני מגניבה כלשהי ושמלה שחורה פשוטה. פירסינג, פטמה שמאל, ואם אני ארד במשקל אז סרפס בבטן התחתונה.

Vanitas

New member
מעו.

מאחר שממילא תמיד חם לי (וגם בחורף אני תמיד מסתובבת עם בגדים קצרים)- No coats for me ;; אניוואי.... המון כפפות כאלה עם חורים לאצבעות בכל הצבעים 3> המון צעיפים חמודים, וצעיפים שקופים *-* (על הדרך, מישהו יודע איפה יש?) מגפיים חדשות וגרביונים מאגניבים~~ ובקרוב כמה סוויטשירטים שבת דודה שלי שולחת לי מחו"ל *-* אחד מהם ורוד מנומר! D-:

ארג

למה לייבש אבל-_- אז קיצרר אני, לפחות 5 מעילים[ביינהן ההוא בתמונה] מלא נעליים ואני לא מגבילה את עצמי, אני מכורה הממ ואני אחפש עוד שטויות עם תמונות אה ו...גיזרה יותר צרה?
ו..וונום! צ'יקס/אינטי גבה/שנייהם, להשלים פרוייקט בפופיק וקעקוע עוד איזה כמה חודשים

HAMUSIT

New member
חצאית של טריפ..רק לחכות לסוכות

פליז שאני אקבל את כל המשכורת פליז

oFka7

New member
בגדים של חורף../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

קודם כל ג'ינסים, אין לי XD נורא רציתי את המעיל המשובץ מפוקס, אבל זה פאקינג 400 שקל ;;;; וראיתי בקטלוג שלהם גם טרנצ' קואט ורוד מושלם
ו ו ו וכפפות כזה שהאגודל והאצבעות בנפרד[אבל לא האצבעות] וכזה

PUMPKIN juice

New member
אואו, אני! D: ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

קודם כל, אני מקווה למצוא חלק ממה שאני רוצה בחו"ל[עוד ארבעה ימים!!].
מעיל. סוף סוף אני צריכה למצוא מעיל אחרי שכבר מכיתה ד' אין לי. חשבתי על מעיל מחויט ונחמד, למה מעיל פופי אין סיכוי שאני קונה, אני נראית כמו דובון אכפתלי ;;
עגילים!![וחור שני]-לשמה יש לי חורים אם אני לא מנצלת אותם? אני מקווה שבחו"ל אני אכנס לסיקס ואחסל להם את מלאי העגילים P:
מכנסים- אני צריכה מכנסי ג'ינס ארוכים. הכי בסיסיים שיש.. אבל אני אף פעם לא מוצאת כאלה שמוצאים חן בעיני.
אני רוצה נעלים צבעוניות. ראיתי אדידס צבעוניות מדהימות!
אני מתה לכאלה, זה כ"כ יפה.
אני חושקת בצעיפים יפים כאלה שאפשר לשים עם חולצה וזה ישדרג לי ת'הופעה. גם את זה אני מקווה למצוא בחו"ל בH&M או משהו.. בעיקרון הייתי שמחה לניצול הדברים שיש לי.. להתחיל ללכת עם הדוק. מרטינז ולנצל את הגרביונים המרובים שיש לי :) אה, ושיהיה חורף קר ממש ממש עם מלא גשם!

יאי, חורף.../images/Emo23.gif

מגפי דמוניה.
סקיני ורוד וסקיני אדום.
עגיל באף ועגיל בפופיק.
טייץ כסוף.
מחוך.
מחממי אוזניים כאלה
עוד גרביונים. כמה מצמר, כמה פסים, וגם גרביונים צהובים, כי יש מלא חורים ענקיים לגרביונים שלי מTNT.
וצעיפים, שכנראה אני אסרוג לעצמי.
ואני מקווה גם לעשות משהו מעניין עם השיער כי נמאס לי ממנו.

oFka7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

מיכלה בואי נעשה ביחד D: בקיפוד

למעלה