החורף קרב ובא..

Beautiful Scar

New member
מה קרה לשיער מאז?../images/Emo199.gif

אגב שאלה.. באיזה צבע צבעת? שהבאת? והוא חימצן לך קודם את האורך ואז אחכ את השורשים?:) או שמה? תודה!

../images/Emo97.gifחזרתי לחום. בית ספר מגעיל.

שיישרף עם כל מי שבפנים. הצבע הוא לה ריצ'. אבל הוא ממש גרוע. אח"כ עברתי למאניק פאניק שהוא מחזיק הרבה יותר טוב וגם יותר יפה.

Beautiful Scar

New member
מה?! שמעתי שלה ריצ' הוא יותר טוב!../images/Emo199.gif

והיה לי את מאניק פאניק והוא גרוע. (בסגול) כלומר לא שצבעתי כמו שצריך עם מאניק פאניק. הו וול.. מה זה משנה XD[ באיזה בית ספר את? דתי או סתם זה חוקי בית ספר?

../images/Emo97.gifכנראה שהסגול לא משהו. הורוד מעולה.

ואני לומדת בביתספר רגיל. וצבע שיער אפילו לא נכלל בחוקי בצפר. הם רצו לעשות קצת שרירים בתחילת שנה ואני השעיר לעזאזל. פאק דה סיסטם LOL

O: גם לי היה משהו כזה

עד שאחרי שבועיים זה דהה ואז הלכתי למספרה,והספר שלי (חח עלק שלי..) החליט שלא בא לו על הצבע הזה ועשה לי אדום =-=. "בואי נעשה לך משהו אחר סמכי עליי"

on my list

בנזוג נורמאלי עקב הפרידה האחרונה לארון לא דואגת, סיבוב בזארה רק אולי לאקסטרה ויש הכל [:

Beautiful Scar

New member
שלי:)../images/Emo199.gif

לעשות ספטום, אנטי טראגוס וונום. ואולי ליפרינג וגבה *התמכרתי* ובגדים.. :) ולהרזות XD כדאי שבעצם אקנה לבגדים.

Flaming Pie

New member
את מעיל חלומותיי. ../images/Emo205.gif

מעיל עור שחור עד הברך.
והוא יהיה שלי אחרי שאחסוך 1000 ש"ח. אה וגם כל מיני שטויות כגון כובעים וסווטצ'רים..

Black Inside

New member
כל מה שרציתי לקנות לחורף כבר קניתי.

יש לי 3 מעילים מהממים, אחד משנה שעברה ארוך ושחור ושניים מארה"ב מהנסיעה האחרונה שלי לשם. וכמובן יש את המגפי ד"ר מרטינס שלי, שהם מצויינות לחורף. אם כבר מה שאני צריכה זה יותר אקססוריז, צעיפים, אולי כובעים וכאלה:p

קעקוע חדש ../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

לחדש את האינדסטריאל, ואולי משהו בשפה.. ממש בא לי ואמפי אבל זה מושך יותר מדי צומי, אז נראה לי פשוט סייד נקודה. חוצמזה למצוא עוד שווצרטים עם אולאובר פרינט, ג'ינסים נמוכים ומתרחבים ולא מחנויות של דבות כי הם לא נוחים, וסתם בגדים של חורף יתקבלו בברכה.

Nakuro

New member
שומדבר מיוחד

מעיל סטודנטים דר מרטנס סגולות גרבי ברך פליזים בכל צבעי הקשת

ינקיפנק

New member
אוך, חורף זה קר.

טוב, בואו נראה.
מעיל שחור, קלאסי, עד הברכיים, עם שתי שורות כפתורים וחגורה שחורה עם אבזם..טוב, שחור ומרובע.
מגפונים מקומטים כאלו, בלי עקב, בלי נצנצים ובלי כלום, דמוי זמש. כל צבע.
פירס שני בטבור, לשון.
להוריד את חתיכת המתכת המזדיינת הזאת מהשיניים שלי.
לגרום לשיער לגדול מהר יותר כדי ליהיה אפשר להוריד את גוש הבלונד הזה בקצוות.
ג'ינס.

Cindy Campbell

New member
חורף, מיי לאב../images/Emo23.gif

*לעשות מדורג בשיער *להחליט אם כדאי לי לעשות מדורג בשיער (אולי כדאי שאני אעשה את זה קודם^.^) *ג'ינסים *כפפות, דחוף!
*כמה צעיפים חמדמדים *טרנינגים, פשוט אין לי שום מכנס לחורף-___- *מגפיים נורמליות *מחממי אוזניים (אפילו שלא מספיק קר פה בשביל זה, אבל הם כ"כ חמודים
יש לי תחושה ששכחתי משהו... נו, טוב^^.

למעלה