אינדסטריאל ואני צריכה למצוא מעיל נוח ולא נפוח
ג גו3י New member 5/10/08 #36 ../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif אינדסטריאל ואני צריכה למצוא מעיל נוח ולא נפוח
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif אינדסטריאל ואני צריכה למצוא מעיל נוח ולא נפוח
O OutOfUse New member 6/10/08 #55 ליאור, איפה מצאת אותן? אני מניחה שבארה"ב, אבל באיזו חנות? ולא משנה לי איפה בדיוק אני אשמח לדעת בערך כי אם זו רשת אני אחפש ואולי אמצא. אני רוצה צבעוניות נורא.
ליאור, איפה מצאת אותן? אני מניחה שבארה"ב, אבל באיזו חנות? ולא משנה לי איפה בדיוק אני אשמח לדעת בערך כי אם זו רשת אני אחפש ואולי אמצא. אני רוצה צבעוניות נורא.
K karyn New member 6/10/08 #58 יש כאלה גם בישראל.. P= פעם ראיתי מישהי עם כאלה ברחוב והיא אמרה שזה חיקוי ולא זוכרת איפה היא קנתה >< נראה לי יש בתחנה המרכזית או במעמקי ירושלים (פעם ראיתי שם משוה בסיגנון) P=
יש כאלה גם בישראל.. P= פעם ראיתי מישהי עם כאלה ברחוב והיא אמרה שזה חיקוי ולא זוכרת איפה היא קנתה >< נראה לי יש בתחנה המרכזית או במעמקי ירושלים (פעם ראיתי שם משוה בסיגנון) P=
N NatashaInChains New member 11/10/08 #62 וועע../images/Emo2.gif סוף סוף שמת תמונה אני רוצה כאלו בדיוק בשחור מבריק(!),בורוד מט,בכחול נייבי ובסגול ובלבן כמה עלו לך כולל משלוח והכל?הם נוחות?
וועע../images/Emo2.gif סוף סוף שמת תמונה אני רוצה כאלו בדיוק בשחור מבריק(!),בורוד מט,בכחול נייבי ובסגול ובלבן כמה עלו לך כולל משלוח והכל?הם נוחות?
F Fairy24 New member 5/10/08 #45 ועוד *מתרגשת ממחשבות על חורף ובגדי חורף* לא שתהיה לי הזדמנות ללבוש כזה דבר, אבל בכל זאת
I ImagineACoolNick New member 6/10/08 #54 זה מקסים../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif והחולצה שלמעלה ממש מגניבה D: