אפילו טוויתי צמר לבד... גם בגדי ים סרגתי ...במכונת סריגה..ומסרגה אחת... ויצירותיי נמכרו בבוטיקים יוקרתיים בארץ....ואף שדרניות החדשות בטלויזיה לבשו מיצירותיי... לבנות אף לא קניתי סוודרים הכל היה מעשה ידיי... אך אז לא הייתה מצלמה דגיטלית.....אך יש צילומים ... לחורף הזה כבר סרגתי את מכסת הצעיפים לבנותי..והם כבר קיבלו אותם בביקורי... הנה אחד בצילום. היו עוד חום בורגונדי וכחול כהה מאותו סוג צמר... הנה מצמר כזה פעם סרגתי ..ולא רק..אף טוויתי אותו וצבעתי לבד.. והכל על פלך..כמו היפהפיה הנרדמת... הזכרת לי נשכחות פנינה... ודרך אגב יש קומונה של סריגה וקרושה מאד נחמדה בתפוז כדאי להציץ שם הם / הן עושות יופי של יצירות.
על אחת וגם על שתיים. בחורף שעבר סרגתי סוודר לבן וצעיף לאחד הילדים שלי וצעיפים לי (פילחו לי אחד אחותי כמובן) כיפות ברסלביות סרגתי מלאן לילד ולחברים שלו ועכשיו בעבודה כיפות נוספות לילד יש לי צמר שחור אנגורה יפה שעדיין לא יודעת מה לסרוג איתו יאללה מתאים לי שיעורים פרטיים פה לדוגמאות מיוחדות עם הסבר קל
כי אני לא ממש מכירה דוגמאות וביקרתי בקומונה של תפוז אבל קשה לי להבין שם את ההסברים הם קצת מסובכים לי. אשמח מאוד לשיעורים כאן פנינה ישר כוח נונה1
אמא שלי מלאך כבר המון זמן.. אבל לאורך השנים אני שומרת סריג שאני התחלתי לסרוג והיא פרמה ועשתה מחדש... סגול עם חורי ענק קרושה סטייל. שומרת שומרת מכבסת במו ידי כל עונה מייבשת בשכיבה.. רוצה הגורל והשבוע חיפשתי כמה חולצות שנדדו מארוני... עם בוא הסתיו... ומצאתיהם במורד המדרגות אצל ילדתי.. לתדהמתי גם הסוודר הנל היה שם... לקחתי אותו מששתי וראיתי.. והנה בתי שלי עיצבה אותו מחדש.... היא פתחה את החזית במספרים...... לשאלתי.. מה כמה ולמה... ענתה הנסיכה .... " שכולם סבורים שככה הוא הרבה יותר קול".... את הנעשה אין להשיב.. ולא היא לא ממש יכלה לדעת שאני קשורה ל"דבר " הזה כי זה לא משהו שנסרג או שלבשתי מעודי מאז שהיא זוכרת.... אז ככה הנה האינוונטר.. סוודר אחד שאמאשלי סרגה לפני 20 שנה ובתי שיפצה אותו סטייל פריקי...