החוש השישי

elenwee

New member
החוש השישי

ראיתי את הסרט אתמול ואני לא מבינה מה כולם מתלהבים ממנו!. הוא בכלל לא מפחיד ולמען האמת הוא דיי משעמם... אבל עדיין אני אוהבת את הציטוט "I See Dead Peoples" אני מקווה שהכפר יותר טוב מזה (ראיתי רק את החוש השישי וסיינס ושנהם גרועים).

L P rulez

New member
צודקת...

הוא לא כל כך מפחיד כמו שחשבתי....יש קטעים מפחידים, אבל רוב הסרט משמעם....הוא הולך לבי"ס, כל הזמן....ותמיד יורדים עליו וכו'...:/ אבל אני בטוחה שהכפאר יהיה מצליח! (אפילו שזה אותו במאי...)

kfir number 1

New member
לא מפחיד מפתיע!

הוא לא מפחיד הוא מפתיע והמבין יבין אני לא רוצה להביא ספוילר למי שבכל זאת לא ראה

Thestral

New member
הוא לא אמור להיות מפחיד../images/Emo108.gif

אני דווקא אהבתי אותו. אגב רק כהערה כזו
באנגלית לא צריך לשים S בסוף ה people. PEOPLE לבדה היא מילה שמשמעותה אנשים, ברבים

יש לי שאלה בנוגע לחוש השישי

לא הבנתי את הסוף הדמות משחק ברוס וויליס מתברר שהוא רוח רפאים?! או אישתו?! ומה הקטע הראשון שהילד כשהוא מבוגר פורץ לו לבית ומאיים עליו?!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo58.gif מעליי ומתחתיי

כן, ברוס וויליס הוא רוח רפאים, לא אישתו. והקטע של הילד המובגר םורץ הביתה, זה הקטע שבו הוא הורג את ברוס וויליס...כי הוא יאנו מנסה לנקום בו על כך שהוא לא טיפל בו או משהו... בעע..לא זוכרת...ראיתי אותו מזמן :--\

kyle chandler

New member
חחחח../images/Emo168.gif

פספסתי את הקטע שהוא מה שהוא (לא רוצה לעשות ספוילר) (פספסתי בראש, לא בטלווייזיה)(אני דפוק לאללה)

יש לי שאלה

שלום אני חדש אני קורא פה הודעות מידי פעם רציתי לבקש מישו יכול להסביר לי את הסוף של "הניצוץ" כי בקטע האחרון שרואים את ג'ק מופיע בתמונת מחזור של הצוות אז הוא בעצם הרוצח הראשון? לא ממש הבנתי את הקטע מישו יכול להסביר לי??

enjye

New member
זה היה הילד?

זה לא היה האבא שלו? כי הרי אז הוא כאילו הרג את הדוקטור... ובגלל זה הוא רוח... נראה לי

../images/Emo66.gifטוב... לא צריכים להגזים

סרט חביב... אם את לא מבינה למה כולם מתלהבים - תראי 50 דייטים ראשונים
ועכשיו לעניין. בפעם הראשונה שראיתי את הסרט, הסוף היה מפתיע. לא התלהבתי אבל הסרט היה נחמד מאוד, עדיין לא שמעתי מישהו שהתלהב כל כך הרבה מהסרט אבל הוא שווה צפייה חד פעמית. ברור שסיינס זה סרט גרוע. שמעתי הרבה אזהרות לגבי הסרט ואחרי שראיתי אותו ישבתי חצי שעה מול הטלוויזיה עם גבה מורמת (איפה האיקונים של המסנג'ר שצריכים אותם?
). אם גם את לא אהבת את סיינס, מת לצעוק/לצחוק 3 מראה נקודת מבט מעניינת (
) על הסרט.

למעלה