החזון של AOC מתחיל להתגשם: למעלה מ- 10,000 גמלים באוסטרליה

danakama10

New member
החזון של AOC מתחיל להתגשם: למעלה מ- 10,000 גמלים באוסטרליה

יוצאו להורג ע"י ירי מהליקופטרים.
הסיבה? שהם "שותים יותר מדי" (יש בצורת) וגם בגלל:
Shooters will cull more than 10,000 Australian camels from the air TOMORROW because they drink too much water and their flatulence contribute to global warming.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7858237/More-10-000-Australian-camels-die-drink-water.html

מעניין יתחיל הרג המוני של חיות נוספות בגלל המתאן שהן משחררות. אולי באמת לא רחוק היום שכל הפרות המפליצות יעלמו, כפי ש- AOC רצתה. אגב, מסתבר ש- AOC לא היתה המופרעת הראשונה שהעלתה רעיון כזה, האוסטרלים זממו לעשות זאת כבר לפני כעשור.
https://www.foxnews.com/science/australia-considers-killing-camels-to-tackle-climate-change

מעניין גם שהסיבה השניה המופרעת, שמצוטטת בכל עיתוני אוסטרליה ואנגליה, לא הוזכרה כלל בכתבה בנושא ב- CNN.
https://www.cnn.com/2020/01/07/australia/australia-camel-cull-scli-intl/index.html

vinney

Well-known member
נכון שזה כיף שמסתמכים על "עובדות אלטרנטיביות"?

מה שאת מתארת כעובדה זה בעצם הצעה שכלל לא אושרה עדיין. זה אגב כתוב בפירוש בלפחות אחד מהקישורים שלך (זה של פוקס, ספציפית, דווקא איפה שמצטיינים בהצפת הדיסאינפורמציה שאת אוהבת).

בפועל, הסיבות הן הרבה פחות פרוזאיות, אגב (שוב, מהקישורים שאת נתת):

"'We have been stuck in stinking hot and uncomfortable conditions, feeling unwell, because the camels are coming in and knocking down fences, getting in around the houses and trying to get to water through airconditioners,'"

באותה הכתבה גם כתוב:

"However, the Department of Energy and Environment said emissions from feral animals should not be considered in a country’s emissions estimate as they are not under domestic management."

צייד מבוקר שימש ככלי לבקרת האוכלוסין של חיות מאז ומעולם, עכשיו פתאום גילית את אמריקה? או אוסטרליה, ליתר דיוק?

Boston Guy

New member
ואת יודעת בכלל איך הגיעו גמלים - לאוסטרלייה?

הגמל אינו חלק מהאקוסיסטם של המדבר האוסטרלי - בדיוק כמו שהאופוסום אינו חלק מהאקוסיסטם של ניו זילנד.
תחקרי קצת בהיסטורייה המשונה של "מי ייבא את הזנים הפולשים האלו ליבשות שבהם לא היו קיימים קודם", ואחרי שתעשי זאת - תבדקי את המלחמה שמנהלים בפלורידה עם נחשי הפיתון הבורמזי, או ב GREAT LAKES עם ה SNAKE FISH האזייתי, או המלחמה בחיפושיות ה ASIAN LONGHORN BEELE כאן, או חידקנית הדקל בישראל...

debby12

New member
מנהל
Asia Longhorn Beetle

זה מה שנקרא אצלנו בפי העם "STINK BUG"? הסתכלתי בתמונה ברשת וזה נראה לי דומה אבל לא הייתי בטוחה - https://en.wikipedia.org/wiki/Asian_long-horned_beetle

אם כן אז יימח שמה של החיפושית המגעילה הזו. כל הבית שלנו מלא בהן בכל ימות השנה וחוץ מלהוריד אותן עם המים בשירותים אין מה לעשות. בסוף 2014 עשינו שיפוץ גדול בבית (הוא היה פתוח לרוחות השמיים בתכלס כמה חודשים), ומאז הוא הפך למושבה של כאלה [ולא, לא מתחשק לי לרסס רעל בכל הבית שאני + ילדות + חיות הבית חיים בו]

Boston Guy

New member
זו חיפושית באורך אינץ' (פלוס מינוס) שהורגת עצי מייפל

זה "מין פולש" שהגיע לארצות הברית מתישהוא באמצע שנות ה 90, וזורע הרס וחורבן ביערות של צפון אמריקה. נכון לכרגע הוא התפשט רק ב NORTHEAST - בע4רך מאניו יורק (שם התגלה לראשונה בברוקלין) ועד אילינוי - וצפונה (ניו אינגלנד, קנדה). בדומה לחידקונית הדקל שהורגת עצי דקל בישראל, החיפושית הנ"ל הורגת עצי מייפל, פופלר ובירץ' - וההערכה היא שהיא עלולה לחסל 30% מהעצים באזורים הנגועים.
נכון לכרגע אין לחיפושית הזו אוייבים טבעיים בסביבה בצפון אמריקה, והדרך היחידה להילחם בה היא להדביר את הבוגרים - ולחפש סימנים להמצאות ביצים שלה בעצים (חורים בעץ) ולכרות כל עץ שנמצא נגוע ולהשמיד אותו במקום.
בעיר שיקגו הצליחו כך לחסל את הנגע הזה (זה עלה להם ב 8,000 עצים שהם היו צריכים לכרות).

danakama10

New member
הבעיה היא לא שרוצים להתמודד עם אוכלוסיה של מין פולש

(למרות שהיה נחמד לו היו עושים זאת בדרך הומנית יותר כשמדובר בחיה כמו גמל, בניגוד לחיפושית. אני גם בעד שבכל העולם יצמצמו בצורה דראסטית את חתולי הרחוב).
הבעיה שלי היא שסיבה נוספת שהם מציינים להחלטה להשמיד את הגמלים היא הפלוצים שלהם שתורמים להתחממות כדור הארץ. זה פסיכי לגמרי ועומד בקנה מידה עם הקוקו AOC.

vinney

Well-known member
את חוזרת ואומרת משהו שהוא בפירוש לא נכון

והופרך בקישרים שאת עצמך הבאת.
&nbsp
מה גורם לך להיות שקרנית כפייתית?

Boston Guy

New member
אז חתול רחוב כן מותר להרוג וגמל אסור?

אני לא מצליח להבין את ההודעה שלך - כלל.
למשל - איזו "שיטה יותר הומנית" את מציעה לטיפול בעניין הגמלים הנ"ל?
חתול ממוצע (גם אם הוא חתול בית) חי כ 7 שנים. יש כמה מחקרים שהראו שסיכויי השרידה של גור חתול רחוב הם פחות מ 50% (להגיע לבגרות), ושחתול רחוב במקרים רבים חי שנתיים או שלוש. מעט מאוד חתולי רחוב נפטרים בשיבה טובה.

גמל יכול לחיות 50 שנה ויותר. הם אולי מתרבים בקצב יותר נמוך מחתולים - אבל כל אחד מהם נמצא בסביבה הרבה יותר זמן מחתול.

danakama10

New member
אני מרגישה כמו בטוויילייט טיים

כששוב ושוב מתעכבים איתי על הנקודות הלא רלוונטיות במה שאני כותבת...
הנקודה העיקרית היא הפלוצים...
בכל מקרה, לירות בחיה ברובה מהליקופטר באויר זה בוודאי לא הומני. זריקת הרדמה היא הרבה יותר הומנית (לגבי חתולים לפחות), והבנתי שיש שיטות לצמצם אוכלוסיה שלא דורשות הרג. אתה מוזמן לעשות מחקר אם הנושא מעניין אותך.
אגב, חתולי רחוב חיים הרבה יותר משנתיים אם הם גרים בלהקה. בכל מקרה הם אסון אקולוגי.

vinney

Well-known member
אבל זאת נקודה עיקרית שהמצאת

בכתבות זה מוזכר בשני הקשרים - הקשר אחד של ״תוכנית״ שהוצעה אבל לא התקבלה, ובהקשר אחר נסיון של האוכלוסיה המקומית לקבל זיכויים סביבתיים בגלל דילול אוכלוסיית הגמלים שהוא בגדר ״שיטת המצליח״ שלא הצליחה.
&nbsp
היחידה שמדברצת על זה ברצינות תהומית כאילו זה גורם משמעותי בסיפור זאת את.

placid1

New member
לך יש משהו נגד חתולים ואת חושבת שצריך להשמיד אותם, לאחרים

יש משהו נגד גמלים והם חושבים שצריך להרוג אותם, בסופו של דבר כולכם אותו דבר, רק את חושבת שאת יותר הומנית, אבל אין הצדקה להרוג חיות, וזה לא הומני בשום מצב....

danakama10

New member
אני אמרתי שאני יותר הומנית?

מעניין אגב מה דעתך כשאת רואה חתול מתעלל בעכבר. לא הורג ואוכל, פשוט משחק איתו במשך זמן ארוך ארוך עד שהאומלל נופח נשמתו. אני מניחה שלזה את קוראת - טבע. ולתת זריקת הרדמה לחתול שגורם לאלפי ועשרות אלפי מקרי התעללות כאלו בשנות חייו, זה לא הומני.
בסדר.

Boston Guy

New member
הולכים לרצוח 10,000 בעלי חיים-ו"הנקודה העיקרית זה הפלוצים"?

לעניות דעתי - הנקודה העיקרית שלך הייתה להשמיץ את העלמה אוקזיו-קורטז.

הפיכת AOC ל"מטרה" הוא אחד מהפריטים שנמצאים בראש האג'נדה של אמפריית התקשורת של רופרט מרדוק, ואחד הפרוייקטים המרכזיים של "פוקס ניוז". אלפי "משמיצים בשכר" וצבא של בוטים עובדים יום ולילה על הפצת רעל ועל קמפיין הכפשה שמציב אותה (יען כי היא דמות פוטוגנית) על ה CROSSHAIRS.
המטרה של זה היא כפולה: מצד אחד - לטמטם את הציבור שצורך את הרעל הזה ולשלהב אותו (כי צריך לסמן אוייב ברור עבור ההמון עם הלפידים והקילשונים),
וצד שני - לייצר SHINY OBJECTS בכדי להסיט את תשומת הלב והאנרגייה של הציבור הזה מהחויינריי שקורה בבית הלבן ובשאר ה"אקזקיוטיב בראנצ' " מצד אחד ובסנאט מצד שני.

אז נחדד:
אין ל AOC שום קשר לעניין מקומי באוסטרלייה.

AOC לא "המציאה" את עניין הקשר בין פליטת מתאן וההתחממות הגלובלית. ההיסטרייה בנושא "החור באוזון" הייתה בשיאה באמצע\סוף שנות ה 80 של המאה שעברה - הרבה לפני ש AOC נולדה. את הקשר בין מתאן, החיות שמפיקות אותו וההתחממות הגלובלית מצאו כבר אז.

JimmyGee

New member
וצד שלישי זה לטשטש את השונה בן ה-Squad ושאר הדמוקרטים

עבור תומך Trump שטוף מוח שצורך את הזבל ש Fox News משדר AOC זה המיפלגה הדמוקרטית. Fox News לא יראה דמוקרט שאומר משהו חכם.
Fox News לוקח דמויות controversial כמו AOC ומציג אותן גם כאויב וגם כיצוג של כול הדמוקרטים באשר הם.
עבור ה ignoramus שצורך רק Fox News זה מספּיק כדי להשניא אליו את הדמוקרטים כולם.

danakama10

New member
מה לעשות שזה המצב?

AOC והסקווד השתלטו על המפלגה. להם יש יותר כוח מלפלוזי.
גם ווארן האופורטניסטית והלא אמינה שדוחפת למצע שלה כל מה שהיא חושבת שפופולרי באותו הרגע כותבת במצע על ה- green new deal.
כשמשלושת המועמדים עם הסיכויים הטובים ביותר לנצח בבחירות של הדמוקרטים, שניים הם הזויים לחלוטין כמו AOC ורק אחד משדר שפיות, מה אפשר עוד לחשוב על המפלגה הדמוקרטית?

JimmyGee

New member
AOC וה Squad לא הישטלטו על שום מיפלגה דמוקרטית

זה מה ש Fox News רוצים שהנטולי מוח עם קצף בפה שמקשיבים להם יחשבו וזה יגרום להם לישנוא דמוקרטים.
אין לזה שום קשר למציאות.

danakama10

New member
כדאי שתגלה את זה לווארן וסנדרס

שניהם מחזרים אחריה בלי בושה כי הם יודעים שזה מה שיביא להם קולות. באמת בושה למפלגה שככה הדרדרה.

vinney

Well-known member
תומכת טראמפ מדברת על הדרדרות מפלגה

פרופגנדה עובדת אצלך שעות נוספות
AOC היא נציגה של שכונה אחת כלשהי בקדנציה ראשונה, אין לה ממש משקל ב"המפלגה הדמוקרטית". עיקר הפרסום שלה בא מזה שאנשי ימין היסטריים כמוך מקדמים אותה ונותנים לה במה.
&nbsp
את מייחסת לה הרבה יותר השפעה ממה שבאמת יש לה.

danakama10

New member
נו, לפחות זה היה קשור לנושא העיקרי

מה לעושת שהגברת מטומטמת ברמות? אני יכולה להבטיח לך לפחות שאני לא בוט ולא משמיצה בשכר ואפילו לא בהתנדבות

כותבת אך ורק את דעותי. ראיתי את כתבת הגמלים והופ - AOC קפצה לי לראש. היא לא המציאה את הקשר בין מתאן להתחממות, אבל היא הראשונה והיחידה (עד הגמלים) ששמעתי שהציעה להרוג בעלי חיים בגלל זה.
אני לא מבינה מה הקשר בין החור באוזון לבין התחממות גלובלית. ההיסטריה לגבי החור באוזון היה קשור ל - CFC שהיה נפוץ אז באירוסולים, וזה גרם דווקא להתקררות, לא להתחממות.

vinney

Well-known member
היא לא הראשונה ובטח שלא היחידה

זה שאת לא יודעת משהו לא עושה את זה לא קיים בדיוק כפי שזה שאת אומרת משהו לא עושה אותו אמת.
&nbsp
זה שAOC קפצה לך לראש בעקבות הכתבה הזאת מעיד בעיקר עלייך ועל האובססיה שלך, לא על הAOC ולא על האוסטרלים.
&nbsp
החור באוזון לא גרם לא להתקררות ולא להתחממות, הוא גרם לחשיפתנו לקרינה ועליית סיכון למחלות שנובעות מזה.

למעלה