החזית החברתית

ונוס2007

New member
החזית החברתית../images/Emo208.gif

לחיסול הפערים המעמדיים לחיזוק זכויות העובד וכוחו הפוליטי, למען זכויות האדם ושוויון בין בני-אדם ולדמוקרטיה אמיתית . http://hazit.sphosting.com/

גידעון1

New member
למרות שאתה לא בדיוק מהחביבים עלי

כדאי שתדע שכשנכנסתי לאתר הזה האנטי וירוס התריע על שתילת עוגיות ברמת סיכון נמוכה.

ונוס2007

New member
אני אודיע לאחראי על האתר../images/Emo2.gif

השארתי קישור מכוונה טובה לא בכדיי להזיק תודה על הערה אני מקווה שהנושא יטופל במהרה.

respecta1

New member
אבל הוא לא ערבי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפחות לפי מה שהוא אומר..

respecta1

New member
יעני אתה לא חושב שליהודים מגיעה מדינה?

אתה מדבר בכובד ראש על השואה אבל אם כבר אז הייתה מדינה לא היה שום שואה ושום בטיח ואתה בכל זאת רוצה שלא תהיה לנו מדינה?

respecta1

New member
ואגב

אחח הבורות "העובדה שהתלבטת אם להזהיר אותו רק בגלל דעותיו מראה שאתה גזען"

גידעון1

New member
כשתינוק יהודי נולד המלים הראשונות שלו

אבא אמא כשתינוק ערבי בישראל נולד המילים הראשונות גזענות ושוויון זכויות (בלי שוויון חובות חס וחלילה) אני מתנצל אם פגעתי בערבים כאן פשוט כבר נשבר לי ה*** מלשמוע את הבכיינות ובכל משפט שני את המילה גזענות

באמת לא ברור לי מה הקטע שלהם עם גזענות...

הגזע פה הוא בכלל לא אישיו. אין כאן עיניין של עליונות מול נחיתות. אין כאן עיניין של צד אחד מבטל את הצד השני. אז למה ישר גזענות? למה להוריד מושג כל כך טעון לזנות ולרוקן אותו ממשמעות?, מה קרה?, נגמר אוצר המילים?, אין הגדרות אחרות? הסיכסוך בינינו לבין הפלשתינים הוא לא אישי, למוצא/צבע עור אין קשר!, הכל אידיאולוגי, והאפליה שיש במקומות מסויימים חלק מהן מובנת ומכוונת היא אינה על רקע גזעי!, אז היא לא גזענית! גם בשטחים ההפרדה בכבישים היא אכן הפרדה והיא אכן בין מתנחלים לפלשתינים אבל הרקע לא גזעי! לא נמאס לכם מהמסכנות הזאת? לא יעזור לכם! אנחנו לא גזענים והמדינה לא גזענית, אנחנו יודעים היטב מה המניעים שלנו וזה שיאשימו אותנו בגזענות לא יגרום לנו לשנות כיוון, המקסימום זה יגרום לנו לא לקחת אותכם ברצינות ולזזל באינטליגנציה שלכם! זה מאד לא אינטליגנטי לעשות שימוש תדיר במילה גזענות בכל דבר ועל כל נושא.

מה הקשר בין דיעות לגזענות? למה הכל גזענות?

לא נמאס להשתמש במושג הזה ללא קשר? גזענות זה אומר רקע גזעי, זה אומר עליונות וביטול האחר, לא התלבטות אם להזהיר מישהו או לא בגלל דיעה.

מוחמד5

New member
סוגית אל אקצה

תשאר סוגיה קשה . רצוי להשאיר את המקומות הדתיים מחוץ לדיון, להשאיר את המצב הנוכחי בעינו,ורק בסוף לאחר פתרון כל הסוגיות הקשורות בסכסוך יהיה אפשר לדון בסוגית ירושלים.

למעלה