החזק שם מעמד.

ורניקס

New member
החזק שם מעמד.

החזק שם מעמד בן. אמא השקיעה הרבה ביצירתך. אולי אם תדע כמה היא התאמצה, תעשה מאמץ כדי לפגוש אותה. החזק שם מעמד בן. לא קל בכלל היה ליצור אותך. כל הפחדים ונדודי השינה, הטיפולים,השאיבות,ההחזרות, מסע מפרך אימך עברה. החזק שם מעמד בן. אין לי כח לעוד אכזבות. אנא ממך,הישאר עימי, עוד דרך ארוכה ביחד נעבור. האבק בן ואל תוותר בקלות, אך אם כוחותיך אוזלים, אנא, לך לעולמך כבר עכשיו, בטרם שדי מתמלאים.

morinbar

New member
רגשת אותי עד../images/Emo7.gifמחזיקה לך אצבעות

ומקווה לטוב. איתך לאורך כל הדרך

קטיה 007

New member
מחזיקה אצבעות

שהוא יחזיק מעמד. מילותיך מבטאות מה שאני אומרת כל יום שעובר עליך להאמין ולהאמין חזק תקווה שלך מעבירה לו את המסר קטיה

תמי ס

New member
איזה צמרמורת

כל כך נוגע ללב, מילים שחותכות בנשמה. וכל כך נכון. אוי ורניקס יקרה, אני ממש שומעת את תקוותך וכאבך בכל מילה. ואני כל כך מקווה, בשבילך - בשבילו, שכוחותיו לא יאזלו. את תהיי אמא נהדרת, בזה אין לי ספק. תחזיקי מעמד, קחי כל יום ביומו. יש לך גב רציני כאן בפורום מכולם שמחזיקים לך אצבעות. אנא, עדכני אותנו בהמשך (האופטימי! חייב להיות אופטימי). שרק יהיה לך קל וטוב.

../images/Emo7.gif כל כך ריגשת

מאחלת לכם להחזיק מעמד. האהבה והמסירות שאת משדרת לבנך לא יסולאו בפז- זה חייב להצליח!

לורניקס...../images/Emo140.gif

הודעתך מאד מאד ריגשה אותי, כמו את שאר חברות וחברי הפורום. מאחל לך ולבן זוגך בריאות ואושר. מי ייתן וכל משאלות לבכם יתגשמו. ממני, תמיד איתנו

למעלה