החזרה לחיים של רעיון שדעך

החזרה לחיים של רעיון שדעך

פעם אחת, לפני שנים רבות (18.5), בפורום הזה, פורסם רעיון נהדר: להביא את פול ארצה. מכיוון שאני לא אתנגד לראות אותו בשלב מסויים של חיי, אני כמובן בעד היוזמה. מעט הגיבו, ואף אחד לא ביצע. ולכן: בואו נתחיל לאסוף את החתימות! הבעייה היחידה היא שאין לנו אפשרות לאסוף אותן ידנית... מי שמצא פתרון לבעייה, מוזמן להגיב!

אלרוס

New member
יותם! אתה עושה את עצמך או שאתה באמת

אדיוט? מה שחשוב זה לא חתימות אלא רווחים ויש לי תחושה שהוא ירוויח יותר בלונדון או כל עיר אירופאית מאשר בת"א, בטח יש לו טראומה מכאן כי לא הרשו לו לבוא הנה בפעם הקודמת, אין לך סיכוי!

HelterSkelter1

New member
שטויות

גם לרוסיה לא הסכימו לו לבוא בזמנו, והנה הוא בא. גם להופעה האחרונה, לפני איזה שבוע, היו התנגדויות עקב מיקום ההופעה (בכיכר האדומה בקרמלין). לדעתי שומדבר לא יעזור - רק פול ואמרגניו צריכים להחליט בעצמם - פורום הביטלס בתפוז לא ישפיע על כך, אם מספר הפניות יהיו כמספר חברי הפורום. אם תיהיה הפגזה המונית ממש של האימייל של מקרטני או המנהלים שמארגנים, אז יש סיכוי קלוש.

שתי שאלות

א) מי זה יותם? ב) למה לא? יש לך רעיון יותר טוב? וגם: זה רעיון מקורי של מנהלת הפורום. וגם: זה רעיון טוב מאד, במיוחד אם יגייסו כעשרת אלפים אנשים, ואותם אנשים יקנו כרטיסים... תחשוב על הרווחים.

HelterSkelter1

New member
אם מקרטני יבוא לארץ

יבואו יותר מעשרת אלפים איש, אל תדאג...
הערכה שלי: יבואו 50 אלף ומעלה...

אלרוס

New member
א. יותם זה השם שלך

ואל תעשה את עצמך כאילו זה לא נכון. ב. לא, אבל איך תחתימו 10,000 איש?

פול היה אמור להגיע

לפני שנה שנתיים לעצרת של יצחק רבין ז"ל.. אני לא יודעת מה גרם לתוכניות האלה להתבטל אבל עובדה שהייתה כוונה לא כל כך מזמן.. אז אני לא רואה סיבה למה לא יכולות שוב להיות תוכניות שכאלה!! מה שכן הבעייה היא לפי דעתי שיקח עוד דיי הרבה זמן עד שפול יחליט לצאת למסע הופעות נוסף אם בכלל...במיוחד עכשיו עם ההריון של הת'ר והכול ופול בטח לא ירצה להפסיד שום רגע מהלידה עד שהילד יהיה בן איזה חמש או משהו...ואז הוא כבר יהיה זקן מדי ואולי יחליט שהספיק לו...

Another Girl

New member
לדעתי זנ אפשרי...

כמובן שאפשר להיעזר גם בהנהלת
,אבל זה רק אחרי שהם יראו שאנחנו רציניים והצלחנו לאסוף מספר מכובד של חתימות. לא נראה לי שההריון של הת'ר יהיה בעייתי ...זה לא שהוא טס לכאן מחר,יש עוד הרבה זמן עד שהענינים יזוזו. ואם רוסיה יכולה,אז גם אנחנו

אלרוס

New member
א. תפסיק לעשות את עצמך

ב. ההוכחה שאני צודק, רק אתה יכול לחשוב בדרך כל כך לא חכמה, עיפרון נמחק ואין סיכוי להשיג ככה 10,000 חתימות

dear elros

תפסיק להעמיד פנים שאני אותו יותם. וגם: אם אלפי אנשים יגייסו חתימות, זה יהיה די קל. ואל תגיב על זה שאין אלפי אנשים, כי יש.

כנסו שניה

כמה דברים בקשר לשרשור: 1. כל עוד משרדי החוץ של מרבית המדינות בעולם אומרות שמסוכן להגיע לכאן, אף אחד ברמה של מקרטני לא יגיע לכאן (אולי נזכה לפרחה כמו יוסטון ובעלי הערס ואיזה has been כמו ריצ'רד גיר שהדאלי לאמה שלך אותו לחור נידח בשביל שמישהו עוד יכתוב עליו בעיתון, אבל בטח לא להופעה), תבינו שפול מקטני לפני שהוא עושה הופעה עושה ביטוח בכמה מאות אלפי דולרים, ככל שהוא מופיע במקום מסוכן יותר(למשל מקום מקום שמשרד החוץ של הוד מעלתה הגדיר כמסוכן לתירים), עלות הביטוח עולה, במקרה של ישראל עלות הביטוח עולה על כל רווח אפשרי, גם אם איך שהוא ימצאו מקום למכור 250000 כרטיסים. 2. הופעה של כוכב רוק זה עניין יקר(חוץ מהביטוח), יש ציוד כבד להעביר, נגנים שמקבלים משכורות מלונות לשכור, צוות להאכיל וכו', כשאתה מופיע בגרמניה למשל, אתה מעביר את הכל לגרמניה ומופיע שם עשר עשרים פעם, מוכר מעל מיליון כרטיס (מצטברים) וכך יוצא ברווח, כשאתה מופיע בישראל, אתה מוכר 50000 כרטיסים במקרה הטוב, והסיכוי שלך להרוויח הוא מינימלי. 3. בטח לא שמתם לב אבל לרוב האנשים בעולם יש תחושה שממש ממש מסוכן להסתובב פה. 4. אני אישית ממש לא רוצה לראות את פול בהופעה, ראשית הוא עלול לבצע דברים שעשה אחרי הביטלס, שנית, אני מפחד שהטעם הטוב של האלבומים יהרס בהופעה של האיש הזה שמתקרב לגילה של אמא שלי. 5. אם פול מקרטני זוכר שפעם בביטלס הוא היה אמור היה להופיע בארץ אני צנצנת. שיהיה לכם בהצלחה.

יטבת22

New member
הכל נכון

אבל הדור מתמעט והולך.. אני מצטערת לומר את זה כשאשתו בהריון, אבל אי אפשר לדעת כמה זמן עוד יש לנו, ובתור מישהי שנולדה אחרי שג'ון מת ואת ג'ורג' היא לא ראתה, כואב לי לחשוב שגם את פול אין לי סיכוי לראות. לנסוע לחו"ל להופעה זו לא אפשרות בשבילי. ולהכניס שיקולים של ריאליות כמו שאתה עשית לא ממש עוזרים. גם אני לא כל כך אוהבת את פול של אחרי הביטלס. אם רוצים להעביר את המטרה לקלפטון, נניח (
), אני מוכנה בשמחה. אבל מאחר שזה פורום ביטלס..

John LennonS

New member
טוב, בעבקות מה שהולך פה יש לי משהו

לאמר דבר ראשון ופל אחרי הביטלס לא עשה לטעמי שירים טובים מידי. דבר שני, יהיה נחמד אם הוא יבוא לפה, אבל למען האמת אני לא מת לראות אותו בהופעה, אני אוהב את הביטלס אבל הופעות של זמר אחד מהרביעיה כ30 שנה אחרי פירוק הלהקה לא נשמע לי מאוד מפתה. אבל מצד שני אם הוא יבוא לפה, אני כנראה אלך להופעה או לפחות ארצה מאוד. אני מקווה שתצליחו בהבאתו.

אה אבל את קלפטון ראיתי כבר

אפילו פעמיים ואפילו בארץ, ואגב הוא היה ענק!!!, זה שלא ראיתי את ג'ורג' מעולם על במה זו החמצה ענקית בעיני. יטבת, פול ימשיך להופיע עוד הרבה שנים, צריך פשוט לעקוב ובהזדמנות אפשר לתפוס אותו בלונדון או משהו, לא להתיאש.

למעלה