החזרה לתאילנד

החזרה לתאילנד

אני מתעתד לנסוע לתאילנד בפעם השניה בעוד שבועיים, ואני קצת מפחד שאני עושה את זה כדי להתרפק על זכרונות הפעם הראשונה שהיו מדהימים (בכלל טיול ראשון), מה שעלול לגרום לי לאכזבה, כי כבר עברו שלוש שנים והרצון החזק שהיה לי לחזור בשנה הראשונה קצת נמוג. אני יודע שזה לא פורום פסיכולוגיה אבל מישהו מכם יכול לתאר את התחושות שחווה כשהוא הגיע לבבנגקוק בפעם השניה?

apocalipse11

New member
שאלה מעניינת..

תראה,הדבר הראשון שקפץ לי לראש הוא משפט קלאסי בתחום,"לא תצפה,לא תתאכזב" , אבל קלישאות זה קלישאות,ומציאות לחוד,אני יודע. אני חושב שהשאלה וגם הפיתרון טמונים בשאלה אחת.. תשאל את עצמך מה החוויות שעשו את אותו טיול מדהים..מה הזיכרונות שגרמו לך לרצות לחזור.. עם קצת חשיבה מאורגנת תוכל לענות לעצמך על השאלה.. אחרי שתרגיש שיש לך כמה סעיפים טובים ועיקריים,תנסה לסווג אותם-חוויות שקשורות בחברים שהיו באותו טיול ולא יהיו הפעם,מקרים מצחיקים שטבעת עם אופנוע(ע"ע ניסיון אישי:) ),או סתם בחורה ספציפית שעשתה לך את הטיול,וחוויות נייטרליות שקשורות אך ורק בתאילנד עצמה,כמו ניחוחות שלעולם יהיו ברחובות,כמו שפה,כמו בחורות בכללי,או כמו נופים-שהם שם כבר מיליון שנה.. אם תצליח לארגן לך רשימה של חוויות נייטרליות,שבאמת יחכו לך שם,ותבנה את הררי הציפיות על דברים מציאותיים, אני מבטיח לך שלא תתאכזב.. נ.ב אני מגיע לבנגקוק בעוד שבוע,בסה"כ הכול מקמבודיה,ואני מתרגש.. יום נעים, סיהאנוקוויל,גשם כבד עומד ליפול!!!:))))איזה עננים אללה איסטר

yulypis

New member
מכיר את זה (כבר 3 פעמים)

היי, תראה, במקרה שלי זה החזרה הייתה נהדרת, כי כמו שכניראה כבר יצא לך לגלות בנגקוק היא ענקית, ומה שעשיתי בפעמים הקודמות שהגעתי לבקר זה התרכזתי באיזור אחר ממה שהייתי בו - עד שלבסוף כבר יש לך אופציית בחירה במקום מועדף ולשם אני חוזר באופן קבוע. אבל לגביי התחושות שלך, שלי רק השתפרו כל פעם מחדש :):):) תעשה חיים :)

אוסיף ואומר

שלפני שנה נסעתי לסין והחוויה לא הייתה זהה בכלל. לא הייתה בי אותה התלהבות והתרוממות נפש כמו בשבועיים הראשונים שלי בתאילנד. אולי בגלל זה אני מרגיש כך.

prizman

New member
בפעם השניה

שנסעתי לתאילנד הרגשתי אחרי שבוע שלא בא לי לחזור לישראל. ובאמת לא חזרתי.

קרלטון

New member
בפעם השנייה

ובשלישית וברביעית ובחמישית ובשישית... ברגע שיוצא משדה התעופה הממוזג... מסתכל ימינה, שמאלה... נזכר איפה אני... ותוך שלוש שניות נמרח לי חיוך מטומטם על הפנים שאי אפשר להוריד למשך שעות...

toktok3

New member
פעם , מי כבר סופר

היי לכם הרבה זמן לא כתבתי בפורום אבל בלעתי בשקיקה כל כיתוב רלוונטי לחזור לתאילנד זה תמיד כמו לחזור למשהו מוכר אבל שונה, תמיד ישנה עוד זוית שלא נתקלת בה בפעמים הקודמות כל אשר צריך זה ראש פתוח הרבה אהבה וכבוד למקומיים אז בהצלחה ...

למעלה