החזרה של עובר אחד

מצב
הנושא נעול.

ורדה 1

New member
החזרה של עובר אחד

החזרה של עובר אחד
מתוך 6 זקיקים נשאבו 4 ביציות ומתוכן הופרתה ביצית אחת. קצת (הרבה) התאכזבנו, כי בשתי הפעמים שהריתי זה היה בהחזרות של 4 ו-5 עוברים, שמתוכם נקלט אחד. אני יודעת שיכול לקרות שמתוך אחד יקלט אחד, אבל מסקרן אותי אם יש ביניכן מישהי שהצליחה להרות מהחזרה של עובר אחד. מחכה לתשובותיכן.

רחל5

New member
גילגיל

החזרה של עובר אחד
מתוך 6 זקיקים נשאבו 4 ביציות ומתוכן הופרתה ביצית אחת. קצת (הרבה) התאכזבנו, כי בשתי הפעמים שהריתי זה היה בהחזרות של 4 ו-5 עוברים, שמתוכם נקלט אחד. אני יודעת שיכול לקרות שמתוך אחד יקלט אחד, אבל מסקרן אותי אם יש ביניכן מישהי שהצליחה להרות מהחזרה של עובר אחד. מחכה לתשובותיכן.
גילגיל
לא יודעת אם היא קוראת את הפורום הזה, אבל הילד השני שלה היה עובר אחד, יחיד ומיוחד שהוחזר. חוגג יומולדת שנתיים בעוד שבוע וחצי...

קוראת, בטח קוראת......

גילגיל
לא יודעת אם היא קוראת את הפורום הזה, אבל הילד השני שלה היה עובר אחד, יחיד ומיוחד שהוחזר. חוגג יומולדת שנתיים בעוד שבוע וחצי...
קוראת, בטח קוראת......
גור-גור שלי שנולד ב 01/01/01 הוא העובר היחיד והמיוחד שחוגג שנתיים בשבוע הבא !!!! אני לא האמנתי כששמעתי שרק בייצית אחת הופרתה, לא ידעתי את נפשי מרוב עצב ולאחר 12 יום בטא של 344 !!!!

אכן יחיד ומיוחד!

קוראת, בטח קוראת......
גור-גור שלי שנולד ב 01/01/01 הוא העובר היחיד והמיוחד שחוגג שנתיים בשבוע הבא !!!! אני לא האמנתי כששמעתי שרק בייצית אחת הופרתה, לא ידעתי את נפשי מרוב עצב ולאחר 12 יום בטא של 344 !!!!
אכן יחיד ומיוחד!
רואים לפי תאריך הלידה המדהים שהוא בחר! שלוש פעמים אחד חייב להיות מספר אחד בכל דבר! שיהיה לכם יומולדת שמח
ותודה על הסיפור המעודד! אני לא מצליחה ליצור יותר מזקיק אחד בטיפולים, וחשבתי שלא אוכל להגיע ל-IVF. ואולי.....

חברתי הטובה כרגע בשבוע 34

החזרה של עובר אחד
חברתי הטובה כרגע בשבוע 34
IVF שלישי והוחזר לה עובר אחד בלבד לא מי יודע מה טוב.ונשאבו לה 4 זקיקים. אז זו הוכחה שהכל אפשרי !!!! בהצלחה. מחזיקה לך אצבעות

ורדה אני יכולה להבין את האכזבה

החזרה של עובר אחד
ורדה אני יכולה להבין את האכזבה
בעיקר כשבעבר היה יבול יותר גדול. אבל כמו שכבר כתבו לך, היו דברים מעולם ונשמח גם בפורום הזה לעשות |וי| על היקלטות והריון תקינים מעובר אחד שהוחזר. מחזיקה לך אצבעות!

מצב
הנושא נעול.
למעלה